Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Patrik Pešava alias Koleso si prý vydělal sázkovým poradenstvím 300 tisíc korun | foto: instagram.com/kolesoreal

Měl se fackovat v Red Face, teď Koleso obráží večírky. Vrátí se do rukou sázkových poradců?

Koleso se měl fackovat v Red Face, galavečer se však odložil. Co bude dělat dál? Možná se vrátí do rukou sázkových poradců z Tacticos Bet. Peníze, které dřív vydělal, totiž už prý nemá, protože musel živit dvě přítelkyně. Zároveň se také opět přestěhoval a teď bydlí v Kutné Hoře.
  6:00

Patrik Pešava alias Koleso je jeden z nejbizarnějších a nejkontroverznějších influencerů v Česku. Je sice známý především díky jeho polštářové bitvě v Clash of the Stars, mezi uživateli sociálních sítí však rezonují i příspěvky z různých alkoholových večírků. Měl se také účastnit galavečera Red Face, který se prozatím však nekoná.

Pešava se měl 22. dubna účastnit první galavečera zmíněné organizace. Smlouvu s nimi podepsal pár dní po tom, co sociální sítě začaly plnit informace o jeho ztracení a nikdo z jeho blízkého okolí nevěděl, co s ním vlastně je. Tehdy sledující spekulovali, že se opil a několik dní večírek dospával. Následně se objevila informace, že se bude v Red Face fackovat s Maxem Greenem. Sledující byli jako u vytržení a těšili se, až se jejich dva oblíbení podivní influenceři střetnou.

Nové zuby

6. ledna 2023 v 23:20, příspěvek archivován: 20. dubna 2023 v 16:43

Red Face však pořadatelé zrušili a přesunuli ho na jiný, zatím neznámý termín. Prý kvůli chybějící legislativě. Kolesův zápas se tedy odkládá. Je tedy otázkou, co teď bude dělat dál. V nově zveřejněném videu na TikToku tvrdí, že se chce vrátit do rukou sázkových poradců z Tacticos Bet. Jejich tipy na sázení mu prý vydělaly 300 tisíc korun. „Vy jste se mi smáli, ale já jsem byl u sázkových společností. Tam jsem si vydělal, pak jsem to utratil. Živit dvě holky totiž nejde prostě,“ popisuje. Prý teď chce vydělat půl milionu a žít tak, jak se má. Co konkrétně to znamená však neupřesnil. Redakce Antiyoutuber.cz však na podobné sázkové poradenství nedávno upozornil a varoval před ním.

Otázkou také je, kde Pešava právě teď bydlí. V rozhovoru, který redakci Antiyoutuber.cz poskytl na konci léta, tvrdil, že se přestěhoval do Prahy. Většinu života strávil v Moravskoslezském kraji, pak pár měsíců trávil v Praze, následně se údajně přestěhoval do Ústí nad Labem a teď by měl být v Kuté Hoře. „Jsou čtyři ráno a teď jedeme domů do Kutné Hory po náročné noci,“ popisuje Koleso fanouškům na Instagramu.

Na zmíněný rozhovor dorazil tehdy s kamarádem Bukysem. Ten teď píše do médií a tvrdí, že mu někdo hodil něco do pití a proto je teď v psychiatrické léčebně v Bohnicích. „Byl jsem v baru v Benešově u Prahy a dal jsem si pár drinků. Po dalším drinku mi začalo být divně, pak jsem zkolaboval. Odvezli mě do nemocnice, tam zjistili, že to bylo emko (hovorový výraz pro MDMA pozn. red.), pak jsem byl tři dny v kómatu,“ popisuje. Prý je v léčebně proto, aby se z toho vyléčil. Z čeho se má vyléčit však není úplně jasné, protože tvrdí, že drogově závislý není a ani drogy neužívá.