Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kristal Shine | foto: IG: @_kristal_shineAntiyoutuber.cz

Kristal Shine pomalu upadá. Po Cool Girl! o ní ztratili sledující zájem, teď natáčí videa anglicky

Kristal Shine se proslavila v Like Housu, později jí pozornost zaručil film Cool Girl! Od té doby se o ní však na sítích příliš nemluví. Teď začala natáčet videa v angličtině. Sledující si myslí, že jen kvůli tomu, že se snaží jen o záchranu kariéry.
  10:34

Nejednoho influencera proslavila reality show FTV Prima Like House. Mezi ně patří i Kristal Shine, vlastním jménem Kristýna, která se objevila v druhé řadě. Na sociální sítě tvořila už dřív, v době vysílání se jí však dostalo větší pozornosti. Zdá se, že postupem času mizí.

Kristal Shine proslavil Like House a už tam byla kritizovaná za poměrně bezduchý a nijaký obsah. Kariéru se snažila zachránit několikrát. Minulý podzim například vydala skladbu Baby Doll, která u sledujících a posluchačů příliš nadšení nevzbudila. Prý ji totiž celou okopírovala od zpěvačky Belly Poarch.

Nejvíce debat však bezpochyby vzbudil její herecký výkon ve filmu Cool Girl!, který podle mnohých byl podobný jako její tvorba na sociálních sítích - o ničem. Film byl hojně diskutovaný ještě před tím, než vůbec vyšel a nakonec se ukázalo, že ač byla očekávání velmi nízko, byl o hodně lepší, než si mnozí mysleli.

Od premiéry filmu však mladá influencerka příliš pozornosti nedostává. Její videa na TikToku v poslední době mají pouze pár tisíc zhlédnutí, na druhou stranu ji sleduje téměř 500 tisíc uživatelů. Zdá se ale, že se rozhodla jít poměrně neobvyklou cestou k tomu, aby je zase zajímala. Začala totiž natáčet videa i v angličtině.

Jedno z videí je v podstatě vtipná skeč po vzoru těch, které se natáčely dříve na YouTube. Předvádí, že jí kdysi matka říkala, aby jedla kůrky od chleba, protože jsou prý zdravé. Video se v podstatě od jiných moc neliší kromě toho, že Kristal mluví anglicky. „Moc nechápu, na koho se snaží cílit. Není vtipná nikdy, ani v angličtině, ani ve slovenštině,“ píše jedna z komentujících. Druhá si myslí, že chce u videí více zhlédnutí a snaží se zachránit svou upadající kariéru.

Do cizojazyčné tvorby přidala i jiná videa. V jednom z nich například povídá v jiných jazycích slovní spojení „jsi krásná.“ V tomto ani v předchozím však zahraniční ani tuzemské publikum příliš nenadchla. Na otázku, proč mluví ve videích anglicky odpověděla jednoduše. „Proč ne,“ vysvětluje.