Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kylie Jenner | foto: Instagram

Úpadek klanu Kardashianových: Kylie Jenner čelí žalobě a nová série reality show je nudná

Popularita rodiny Kardashianových v poslední době klesá. Kosmetickou značku Kylie Jenner žaluje jedna z modelek, která pro ni dřív pracovala. Prý nedostala včas peníze. Zároveň mnozí kritizují novou sérii reality show The Kardashians. Prý se v ní nic neděje a je nudná.
  12:20

Už více než půl roku se na sociálních sítích spekuluje, že populární rodina Kardashianových ztrácí vliv a přestává dřívější fanoušky zajímat. Objevuje se kolem nich totiž mnoho kontroverzí, kvůli kterým už pro mnohé zkrátka nejsou relevantní. Popularitu ztrácí nejen kosmetická značka Kylie Jenner, ale i jejich reality show The Kardashians.

Kylie Cosmetics, kosmetická značka Kylie Jenner, se stala populární především díky sadám tekutých rtěnek a konturovacích tužek na rty. Byly poprvé uvedeny před osmi lety a tehdy chtěl mít každý rty jako Kylie. Dříve totiž prý měla ze svých rtů komplexy a tak si je začala přetahovat. Bylo pro ni těžké najít dvojici stejných odstínů, tak je začala prodávat sama. Nakonec se ukázalo, že rty měla vyplněné kyselinou hyaluronovou.

Žaloba na Kylie Cosmetics

Teď kosmetickou značku žaluje Sasha Palma, jedna modelek, která pro ni dříve pracovala. Prý jí totiž společnost nezaplatila včas za ani jedno z focení, na kterém pózovala. Palma tvrdí, že ji v červnu roku 2020 najali na focení za dva tisíce dolarů na den. Měli jí zaplatit na začátku července, to se ale nestalo. Peníze od Kylie Cosmetics přišly o více než třicet dní později. Za to prý společnost dluží více než 60 tisíc dolarů. Stejný případ se stal několikrát a proto teď Palma od společnosti na pokutách žádá 120 tisíc dolarů.

Kosmetická firma by však údajně měla mít dokumenty, které prokazují, že peníze odešly včas. Ač mnoho sledujících Jenner odsuzuje, na druhé straně jsou názory takové, že miliardářka nemá důvod nezaplatit tak nízkou částku včas. Údajně problém může být na straně manažera modelky, který peníze jednoduše neposlal včas. Podle nich se podobné případy v modelingu objevují téměř pravidelně.

Kylie Jenner vzbudila na sociálních sítích debaty nejen kvůli kosmetice, ale i protože prý nedává v restauracích spropitné. Na TikToku totiž sdílela video, ve kterém zkouší filtr, který ukazuje její negativní stránky a mezi nimi bylo právě nízké spropitné. Sice tvrzení ve videu vyvrátila, personál restaurací a podniků si myslí něco jiného. Desítky uživatelů začalo sdílet zkušenosti, ve kterých jim dala ani ne dvouprocentní spropitné.

Velké kritice teď čelí i nová série reality show The Kardashians. Vyšlo už pět dílů, zdá se však, že většině diváků se zdají přinejmenším nudné. Čtyři díly tvůrci věnovali přípravám módní přehlídky značky Dolce & Gabbana, na které se podílela Kim Kardashian. Prý to pro ni byla velká příležitost, protože většina módních úspěchů v jejím životě byla připisovaná jejímu bývalému manželovi, Kanye Westovi.

Přehlídka se však konala jen čtyři měsíce po svatbě její sestry Kourtney, kterou měla na starosti stejná módní značka. Proto si myslí, že jí chtěla sestra ukrást pozornost. Někteří si zároveň myslí, že celá přehlídka byla silně inspirovaná svatbou Kourtney a Kim nevymyslela nic nového. Mezi sestrami tak vznikl spor, který reality show ukazuje.

Mnozí sledující si myslí, že by celému konfliktu měli tvůrci věnovat maximálně jeden díl, o nic jiného však zatím v nové sérii nejde a pravděpodobně ani nepůjde. „Pořád se řeší jen tohle. Nový díl byl tak nudný, že jsem se na něj ani nemohla dodívat,“ myslí si sledující.