Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Laduška se hádá s Mínou | foto: Instagram.com

Laduška opět vyzývá Mínu. Potřebuješ další prachy na piko, vzkazuje Míně, ta tvrdí, že by ji zbila

Existuje vůbec ještě influencer, který by někoho nevyzval do klece? Kontroverzní influencerka Lada Horová, která si říká Laduška, na svém Instagramu pálí do Dominiky Elisherové alias Míny. Chce s ní totiž zápasit a klidně se prý mohou utkat mimo klec na ulici, kde nebudou žádní diváci a ani kamery. Elisherová jí ale pohrdá a tvrdí, že by ji porazila. Zároveň ale zápasit nebude, protože prý nechce být bizarní a navíc se i nadále potýká s psychickými problémy.
  14:20

Mezi influencerkami Ladou Horovou a Dominikou Elisherovou to už dlouho vře a obě samozřejmě zvážily zápas v organizaci Clash of the Stars. Jejich sledující jim navíc psali, že by takový zápas moc rádi viděli a obě slečny vypadaly, že by do zápasu opravdu nastoupily. Horová se ale na svém Instagramu k celé situaci vyjádřila a také řekla, co jí na Elisherové vadí. Zároveň také nastínila, za jakých podmínek se spolu obě mohou utkat. Netrvalo dlouho a k nabídce zápasu se vyjádřila také Elisherová, která velice sebevědomě prohlásila, že Horová vůbec netuší, do čeho se pouští a že pokud by se zápas uskutečnil podle navrhovaných pravidel, rozhodně by se se svou soupeřkou nijak nemazlila.

@silemi10 ❌Mína vs Laduška❌ #silemi Další i předchozí díly na profilu➡️ #protebe #fypシ #cz #fyp #kidajvn #foryoupage #sranda #ajvn #podcasts #laduska #podcast #clashofthestars #mina ♬ původní zvuk - Silemi

Horová si založila účet na platformě Herohero a na svůj Instagram přidala krátkou ukázku toho, co se na jejím novém profilu skrývá. V jednom videu tvrdí, že zápas Elisherovou chtěla, ale ta prý dostala strach. Tím ale odstartovala další výměnu názorů a obě se k zmiňovanému zápasu vyjádřily a rozhodně se přitom nedržely zpátky. „Borka si mě bere do huby v každém podcastu, ale vlastně jí jde jenom o peníze. Já myslela, že chceš ten zápas a že mě tam chceš zbít a ne, že potřebuješ další prachy na svoje piko. Ty se tu akorát přiživuješ na tom, že mě dobiješ a nakonec do toho ani nejdeš,“ pustila se do Elisherové Horová.

Elisherová prý měla být ta, která si vyžádala jejich zápas a Horová je ochotná dohodnout se na zvláštní alternativě. Obě se prý spolu mohou utkat mimo klec, kde nebudou kamery a ani žádní diváci. Pokud na to Elisherová kývne, bude po ní ale chtít, aby s ní podepsala smlouvu, protože si myslí, že by ji v případě prohry žalovala. Horová také tvrdí, že se kvůli jejich zápasu sešla s vedením organizace Clash of the Stars, ale Elisherová prý na schůzky nikdy nepřišla.

Elisherová má ale na celou věc zcela jiný názor. Podle jejích slov Horovou vyzývala už několikrát, ale ta prý její výzvu nikdy nepřijala. „Od té doby se Clash posunul do bizáru, který já miluji, ale aktuálně nechci a ani bych asi nedokázala být součástí toho bizáru. I když mi nabízeli víc, než by ta holka kdy dostala, tak jsem to odmítla, protože prostě nejsem připravená. Ten člověk se na mě chce znovu přiživit,“ okomentovala celou situaci Elisherová na svém Instagramu. Tím ale její vyjádření ještě zdaleka nekončilo.

„Ty máš v hlavě na*ráno. V životě si se neprala na ulici a ani se nechceš prát na ulici a určitě ne se mnou. Ty jsi nebyla na street fightu, nebyla, ty vůbec nevíš. P*čou jsi, p*čou zůstaneš“ pokračovala Elisherová. Ta také řekla, že nechce být bizární, protože jí v tom velmi brání její psychické zdraví. Do zápasu tedy nejspíš nepůjde, ale na Horovou je očividně i nadále velmi naštvaná. Už v minulosti ji totiž osočila z toho, že se vyspala s jejím bývalým přítelem v době, kdy spolu ještě byli ve vztahu.

@motivaceazabava #podcast #mina #kidajvn #laduska ♬ původní zvuk - motivaceazabava

Horová prý byla připravena na nabídku zápasu kývnout, ale nakonec musela odmítnout, protože ji čekala operace prsou. Za vším prý nakonec udělala tlustou čáru a o Elisherovou se už více zajímat nechce. Nakonec se ale ukázalo, že ji nejspíš jen tak z hlavy nevymaže. Nabídka zápasu mimo klec je totiž pořád ve vzduchu a Horová nejspíš stále doufá, že ji její soupeřka přijme. Horová ale využila jejich spor k vlastnímu prospěchu. Začala si totiž znovu promovat svůj účet na Herohero, kde se prý lidé dozví, kdo by jejich střet vyhrál.

Horová ale nedávno dala jasně najevo, že se jí zápasit vůbec nechce. Na úvodní tiskové konferenci k prvnímu galavečeru organizace Red Face, ji totiž na zápas vyzvala influencerka Anna Hamannová. Ta ji sice vyzvala na souboj v plácání přes zadek, ale Horová tehdy dala jasně najevo, že zápasit v žádném případě nehodlá. Pokud by ale nakonec Elisherová se zápasem souhlasila, jistě by názor změnila a začala by se na jejich střet připravovat.

Je jasné, že jejich zápas by byl velmi osobní a obě by si vyřídily své spory jednou provždy. Sledující influencerské scény by o takový zápas jistě stáli. I když byla Elisherová v minulosti velmi kontroverzní, poslední dobou se viditelně zklidnila. To se ale nedá říct o Horové, kterou neuvěřitelné množství lidí kritizuje a ti také mají jasno, jak by jejich zápas dopadl. „Však Mína tě dobije hned,“ myslí si jeden z uživatelů na Instagramu a podobný názor zastává hned několik dalších lidí. Pokud ale Elisherová nabídku nepřijme, nejspíš se nikdy nedozvíme, která z těchto influencerek dokáže být v zápasu agresivnější.

Témata: Laduška