Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

influencerka Laduška | foto: Instagram

Instagram Ladušky je jako reklamní výloha. Teď chce za šest euro prodávat názory a pomluvy

Lada „Laduška“ Horová je známá v poslední době především poměrně bezduchým obsahem. Ten se teď rozhodla monetizovat. Všem, kdo si zaplatí šestieurový poplatek umožní přístup k různým pomluvám a názorům. Sledující si myslí, že už neví, na čem by mohla vydělat.
  13:01

Lada Horová, známá spíše pod přezdívkou Laduška, je známá především díky první sérii reality show Like House. Už je to více než dva a čtvrt roku a ač se stále na sociálních sítích pohybuje relativně aktivně, její tvorba je přinejmenším nicneříkající. Teď se navíc rozhodla ji monetizovat.

V posledních letech mezi tvůrci roste popularita tuzemské platformy Herohero.co. Profil si tam založily desítky influencerů a sdílí tam exkluzivní tvorbu za měsíční poplatek. Teď se mezi ně zařadila i Horová a předplatitelé se mohou těšit údajně na pikantní a necenzurovaný obsah. „Užijte si můj kontent tak, jak ho ještě neznáte. Odhaluji to, co nikdy nebylo veřejné,“ vysvětluje. Fanoušci se mají připravit na blíže nespecifikované dobrodružství, které ještě nezažili.

Ahojky, na svoje vlásky nedám dopustit a proto spolupracuji se značkou Syoss. Už přes půl roku používám řady: Syoss Keratin a Syoss Oleo Intense schválně mi napište do komentářů jestli jste vyzkoušeli nějaké produkty od značky Syoss a jak jste byli spokojení #syoss #luxusnilesk #vlasovapece #oleointense #syosskeratin

13. září 2023 v 18:28, příspěvek archivován: 26. září 2023 v 12:43

Horová mimo jiné láká na sdílení různých názorů a zároveň i pomluv. Nedávno na Instagramu vyzvala sledující, aby se jí ptali na otázky. Po tom, co se jí někdo zeptal na vztah s influencerkou Mínou, se kterou měly v minulosti spory, ho odkázala na profil na Herohero.co. „Vydělávat na tom, že jste se pohádaly. To snad není možné,“ myslí si jeden ze sledujících.

Ač se mnozí tvůrci poměrně rychle stali na platformě úspěšní, Horová si pravděpodobně bude muset počkat. V současné době ji totiž za šestieurový poplatek odebírá třináct uživatelů. „Lada žádný obsah nevytváří ani normálně. Moc nechápu, proč bych za něco takového měl platit,“ myslí si jeden z jejích sledujících a názory dalších jsou v podstatě totožné.

Jeden z komentujících si myslí, že Horová už neví, z čeho by měla vydělat peníze. Podobné kritice čelí dlouhodobě. Mnozí s nadsázkou tvrdí, že jediné, co na sociálních sítích sdílí, jsou sponzorované příspěvky. Nedávno například sdílela sadu přípravků na vlasy. V minulosti její profil plnila spolupráce s náhražkami luxusních parfémů, které se dají koupit ani ne za 200 korun.

Nejkritizovanější však byla bezpochyby za prodej oblečení z asijského e-shopu na platformě Vinted. V té době byly některé kusy oblečení na e-shopu stále dostupné a ona je na Vinted prodávala mnohdy i se stoprocentní přirážkou. Zároveň se zdá, že tam prodávala i oblečení, které dostala zdarma ze spoluprací.

Témata: Laduška