Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Hroty influencerek před zápasem v Clash of the Stars. Mína přeje smrt Ladušce a celé její rodině

Influencerka Dominika Elisherová alias Mína se na streamu vypovídala o své soupeřce Ladě Kašparové alias Ladušce a zároveň zaútočila i na její rodinu. Vůči nim vyslovila i přání smrti, což vyvolalo rozsáhlé reakce. Laduška nepochopila Míny chování a plánuje ji za to potrestat v jejich nadcházejícím zápase v Clash of the Stars. Do všeho se vložila matka Ladušky, která by prý Mínu za její slova zbila. A aby toho nebylo málo, přidala se i Xholakys.
  15:50

O víkendu je čeká souboj v kleci, už teď však atmosféra mezi Dominikou Elisherovou alias Mínou a Ladou Kašparovou alias Laduškou houstne. Mína se začala navážet do rodiny své soupeřky, dokonce jim přála smrt. Ladušku, ale i její matku, to poměrně rozezlilo a obě se k celé věci na svých instagramových profilech vyjádřily.

Všechno odstartovaly spory na sociálních sítích, kdy Kašparová diskutovala o tom, zda se Elisherové podaří zhubnout na domluvenou váhu. Elisherová, která si říká Mína, se velmi rozohnila na svém Instagramu a k celé situaci se vyjádřila. „Laduško, jestli se bojíš, máš strach a chceš z toho zápasu vycouvat, tak to řekni teď, ať se s tím nemusím s*át. Navážet se někomu do postavy, to jsi j*bnutá ty, i tvoje matka. Přestaň p*čovat, nebo si to uděláš ještě horší,“ vzkázala Kašparové Elisherová na Instagramu.

Její plamenné vyjadřování na živém vysílání na TikToku mělo zajít dokonce tak daleko, že rodině Kašparové měla přát smrt. A internetová válka mezi oběma influencerkami byla na světě. Do celé věci se navíc vložila Ladušky matka.

Podle mladé Kašparové je chování její soupeřky naprosto zcestné a nechápe, jak si něco takového vůbec může dovolit. Zároveň zdůraznila, že Elisherová je influencerka a má na své sledující velký vliv. „Já jsem udělala soustu chyb a spoustu přešlapů, na které nejsem pyšná, ale tady to je silně přes čáru. Já alespoň vidím, jaký je to charakter,“ řekla Kašparová na svém Instagramu. Původně se prý k celé věci vůbec nechtěla vyjadřovat, ale protože se jí to velmi dotklo, rozhodla se začít situaci řešit. Kašparová také poukázala na to, že když se spolu s Elisherovou vidí, je její soupeřka naprosto v klidu a nijak zvlášť ji nekonfrontuje. Jakmile však prý zapne sociální sítě, zaplní je negativními řečmi o ní. Kašparová si prý ale počká na jejich zápas, který už je v podstatě za rohem. Tam jí chce dát co proto.

Kdo ale nevydržel počkat až na zápas, je matka mladé influencerky Lada Kašparová starší. Ta se na svém Instagramu rozpovídala o tom, že Elisherová opravdu nezná míru a že ji to bude ještě hodně mrzet. „Mína má mluvu hospodského povaleče, to všichni víme a nikdo to ani neřeší. Ale to, že na streamu bude přát naší rodině smrt, to už je ta největší spodina, co vůbec může být. Ty si holčičko nevidíš na špičku nosu. Je mi z tebe zle. A jak mi někdo sáhne na maminku, na tatínka a na děti, já bych ti dala takovou přes tu hubu, že by se ti ta hlava otočila,“ reagovala na stream Elisherové Lada Kašparová starší. Influencerku dokonce porovnávala s pornoherečkou Nikolou Lauberovou, která přála smrt Patrikovi Hüblerovi alias Žralokovi. Její dcera prý vůbec nemá strach ze své soupeřky, ale bojí se pouze toho, že Elisherová nedokáže dosáhnout domluvené váhy.

Elisherová samozřejmě vyjádření své soupeřky a její matky sledovala, rozhodla se ale, že už na ně nijak zvlášť reagovat nebude. Nechce už prý dávat žádný prostor matce své soupeřky a tak pouze napsala, že v jednoduchosti občas není krása a tím celou kauzu uzavřela.

Ke sporu obou zápasnic se také vyjádřila OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys. Také ona se postavila na stranu Kašparových a Elisherovou vůbec nechápe. Už dlouho influencerkou opovrhuje a tvrdí, že pokud by se někdy něco podobného stalo jí, řešila by to právní cestou. Holáková se o celé situaci velmi dlouze rozpovídala na Instagramu a její slova poté sdílela matka Kašparové, která za ně byla ráda. Obě dvě zápasnice už se očividně nemohou dočkat, až se proti sobě postaví v zápasnické kleci. Pouze jedna ale odejde jako vítěz a která z nich to bude, to se dozvíme už 27. ledna, kdy se bude v Praze konat již sedmý galavečer organizace Clash of the Stars.

Témata: Laduška