Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Matka Ladušky je na internetu terčem posměchu | foto: instagram.com

Matka Ladušky je na internetu terčem posměchu. Lidé se jí smějí kvůli přehnané podpoře její dcery

Matka mladé influencerky Ladušky se rozhodla zavolat do předzápasového rozhovoru Clash of the Stars, aby své dceři vyjádřila podporu. Laduška se ale za její slova očividně velmi styděla a bylo vidět, že je jí to nepříjemné. Matka Ladušky je kvůli tomu na sítích terčem posměchu, ale influencerka ji brání. Všem by prý přála, aby mohli mít tak skvělou matku.
  7:00

Kontroverzní influencerka Lada Kašparová, která si říká Laduška, se chystá na svůj první zápas v organizaci Clash of the Stars. Na svůj Instagram proto pochopitelně přidává různé příspěvky, které jsou spojené se zápasením a nedávno se zúčastnila tradičního předzápasového rozhovoru, kde se po dlouhé době viděla se svou soupeřkou, kterou je influencerka Dominika Elisherová alias Mína. V jednu chvíli ale do studia zavolala matka Kašparové, která mluvila převážně ke své dceři. Ta se ale v tu chvíli tvářila, jakoby se chtěla z místa vypařit. Máma Kašparové totiž nijak neskrývala své emoce a veřejně řekla, jak je na svou dceru pyšná. Kvůli tomu je nyní terčem posměchu.

Matka mladé influencerky, Lada Horová starší, se nijak netají tím, že svou dcerou neuvěřitelně podporuje. Na jejích sociálních sítích se totiž skoro každý příspěvek týká právě její dcery a lidé jsou z přehnaného projevu lásky naprosto znechucení. Mladá influencerka je navíc neuvěřitelně kritizovaná sama o sobě a někteří lidé proto kritizují také její matku. Ta se nedávno dovolala do studia Clash of the Stars, kde se rozpovídala o tom, jak je její dcera dokonalá. „Laduško, máš dobré tričko, sluší ti to. Pro nás, pro rodinu, babičku, dědu, fanoušky už si vyhrála. Už jsi první, ať ten zápas dopadne jakkoliv,“ vzkázala Ladušce její matka, která přitom telefonovala pouze několik metrů od ní.

Soupeřka Kašparové z toho byla naprosto hotová. „Ale tohle není Barrandov, paní Kašparová. Tady už nemusíte být,“ řekla matce influencerky Elisherová. Také ostatní zápasníci, kteří seděli u stolu, měli co dělat, aby nevyprskli smíchy. Ani mladá Kašparová nebyla z telefonátu své matky dvakrát nadšená. Schovávala si hlavu v dlaních a vypadala, že se za svou matku neuvěřitelně stydí. Ta se tím ale nenechala nijak rozhodit a pokračovala dál. „Klučičí fanoušci píšou, že jsi nejhezčí zápasnice a že ti to musím říct. Ty jsi nechtěla, abych volala, ale já ti to prostě musím říct. A jenom mezi námi, Laduško, nakopej jí zadek. Mám tě ráda, pa,“ zakončila svoji rozmluvu Kašparová.

Influencerka se příliš netvářila, že by ji její matka potěšila a Elisherová jí dokonce nabídla, že jí může doporučit skvělého terapeuta. Video, ve kterém Kašparová telefonuje své dceři, se rozšířilo po sociálních sítích a lidé se jím neuvěřitelně baví. Objevilo se ale také mnoho negativních komentářů směrem k matce Kašparové. „Ta její máma je hrozně jednoduchá. Čeho je moc, toho je moc. Mě tohle udělat máma, tak si to jdu hodit. Ta její matka je tak otravná. Na každém kroku hlídá svoji dcerušku, jako by jí bylo osm. Tohle jí mohla říct doma,“ reagují na telefonát uživatelé na TikToku. Kašparová ale svoji dceru zkrátka podporuje a i když je to opravdu ve velké míře, ve své podstatě je to správně.

I když to v rozhovoru vypadalo, že se Kašparová za svou matku neuvěřitelně stydí, později se rozhodla na celou situaci reagovat na svém Instagramu, kde o ní mluvila v dobrém. „Mamka mě od malička podporuje ve všem, takže když tam zavolala, tak mě to ani nepřekvapilo. Když se na to teď dívám, tak si vlastně uvědomuji, jak moc mě má ráda a že to myslí dobře,“ reagovala Kašparová na dotaz, jak se při telefonátu cítila. Ze začátku se prý opravdu cítila velmi trapně. Zároveň si také ona všimla veliké kritiky, které se její matce dostává a všem kritikům vzkazuje, že by jim přála, aby také měli matky, které je budou ve všem podporovat.

@h8_redroom #clashofthestars #clashofthestars7 #mína #laduška #b4theclash #mínavsladuška #h8redroom #protivsem #protebestránka #laduska #clashofthestars8 #kukis #diegokotlar #fypcz #foryou #protebe ♬ původní zvuk - H8RED_ROOM Edits

Paní Kašparová už dlouhou dobu vede neúnavný boj s lidmi, kteří její dceru kritizují. Často se s nimi hádá v komentářích, kde je přesvědčuje o tom, jak úžasná její dcera je a několikrát se dokonce stalo, že uživatelům na sociálních sítích vyhrožovala trestním oznámením. Někteří lidé ale vyloženě čekají na to, až se s nimi někdo na internetu začne hádat a matka kontroverzní influencerky jim tak často dává prostor vést ostrou výměnu názorů v komentářích. Nyní se ale blíží vůbec první zápas Kašparové a pokud prohraje, její matka to nejspíš bude nést opravdu velmi těžce.

Témata: Laduška