Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Laduška je opět kritizovaná | foto: instagram.com

Trénuje Laduška vůbec na zápas v Clash of the Stars? S těmi nehty těžko trénuješ, směji se lidé

Laduška je opět kritizovaná, tentokrát kvůli fotkám v dresu Clash of the Stars. Lidé se jí smějí kvůli nehtům, protože s nimi prý nemůže trénovat. Mnoho lidí také tvrdí, že nemá šanci porazit svoji soupeřku Mínu. Ladušky se ale zastává její máma, podle které je její dcera naprostá hvězda. O Ladušku je přitom poslední dobou nejspíš velmi malý zájem.
  12:46

Kontroverzní influencerka Lada Kašparová, která si říká Laduška, se už dlouho potýká s kritikou. Může za to především její chování na sociálních sítích. V důsledku toho je kritizovaná také za naprosto normální věci, protože lidé jsou z ní už zkrátka otrávení. Nyní se do Kašparové opět opřelo mnoho lidí, protože na svém Instagramu zveřejnila fotky, které se týkají jejího vůbec prvního zápasu v organizaci Clash of the Stars. Spousta lidí Kašparové řekla svůj názor na její přípravu a většina si myslí, že rozhodně prohraje. Matka Kašparové se ale na svém Instagramu chlubí fotkami své dcery a tvrdí, že je naprostá jednička.

Lada Kašparová se nejvíce proslavila svou účastí v první sérii reality show Like House, kde už tehdy získala mnoho haterů. Od té doby jí ale velmi stoupla popularita a očividně se jí také výrazně zvýšilo ego, což dokazuje hned několik videí, které se svého času rapidně šířily po sociálních sítích. Kašparová si tak vysloužila neopadající kritiku, která se s ní táhne už poměrně dlouho. Nyní se opět potvrdilo, že ji mnoho lidí zkrátka nemůže vystát. Kašparová totiž přidala sérii fotek, na kterých je oblečená v dresu bojové organizace Clash of the Stars, ve které bude zápasit s mladou influencerkou Dominikou Elisherovou. Okamžitě se ozvalo mnoho lidí, kteří Kašparové psali do komentářů pod příspěvek své názory.

„Místo trénování si děláš účesy a fotečky. Tohle je jasná výhra pro Mínu. Hlavně, že máš fotku, to je to nejvíc podstatné. Doufám, že po zápasu skončíš v nemocnici, jak dostaneš přes rypák,“ reagují na fotky Kašparové uživatelé na Instagramu. Soupeřka Kašparové Dominika „Mína“ Elisherová je sice také velmi kritizovaná, ale poslední dobou ji lidé podporují. Nemají ji sice v lásce, ale většině lidí více vadí Kašparová a tak jí alespoň pro tentokrát fandí. Elisherová bere svoji přípravu opravdu vážně. Skoro každý den přidává videa z tréninků a je vidět, že svou soupeřku nepodceňuje. Pro Kašparou je ale příprava spíše zábava, ale může se stát, že na to v zápasu tvrdě doplatí.

Mnoho lidí také reagovalo na jeden velmi zvláštní detail, kterého si všimli na fotkách a který nápadně poukazuje na to, že Kašparová své přípravě nejspíš příliš nedává. „19 dní do zápasu a ona má umělé nehty. Jen se chci zeptat, jak se sparruje s těmi nehty? Dá se? Jako zápasník nevím, jestli to nevadí,“ smějí se Kašparové uživatelé na Instagramu. S nalepenými nehty se opravdu příliš nedá trénovat, protože při úderech v rukavicích je třeba mít zavřenou pěst. Dlouhé nehty se navíc do rukavic nevejdou a existují proto jen dvě varianty, jak to ve skutečnosti je. Kašparová vyhodila peníze za nehty, které si hned po focení nechala sundat, nebo opravdu netrénuje a pouze se fotí na svůj Instagram. Ten navíc poslední dobou nejspíš není tolik populární, jak by si Kašparová přála. Pod jejími příspěvky je jen velmi málo komentářů a influencerka si také skryla možnost, aby lidé mohli vidět počet lajků jejích příspěvků.

Kašparová je zkrátka opravdu výrazně kritizovaná, ale kdo se jí neustále zastává, je její matka. Ta totiž vede už dlouho neúnavnou válku se všemi lidmi, kteří její dceru kritizují a ani kritika nejnovějších fotek mladé influencerky se neobešla bez její reakce. Podle ní je její dcera naprostá hvězda a každý, kdo si myslí něco jiného, je obyčejný hlupák. Očividně je podle ní také velmi důležitý počet sledujících, který kdo na sociálních sítích má. „Ty jsi blb! Proto tě nikdo nesleduje. Jsi vzadu a tam zůstaň, ty nulo! Takový kecy, Laduška maká a má víc odvahy než ty! Ty sedíš na zadku a čumíš,“ reagovala na jednoho hatera matka Kašparové.

Matka mladé influencerky následně svůj instagramový profil zahltila příspěvky, ve kterých svou dceru neuvěřitelně vychvalovala. „Jsi naše jednička! Miluji tě! Fandím Ladušce,“ píše matka Kašparové na Instagramu. Pokud ale její dcera opravdu příliš netrénuje, bude pro ni nejspíš velmi bolestivé sledovat, v jakém stavu bude opouštět zápasnickou klec. Elisherová je totiž velmi rázná a nebojácná slečna, která dává do přípravy úplně všechno. Kašparová jí navíc už dlouho leží v žaludku a je tedy jisté, že se v zápase nebude ani trochu držet zpátky. Jak to celé dopadne se dozvíme už 27. ledna, kdy se bude konat již sedmý galavečer organizace Clash of the Stars.

Témata: Laduška