Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lada „Laduška“ Kašparová | foto: instagram.com/laaduska_official

Laduška skrývá nízký počet lajků na příspěvcích. Zájem o její tvorbu upadá a květinářství zavřela

Influencerka Lada Kašparová, která si říká Laduška, na sociálních sítích neustále propaguje nejrůznější produkty. Lidi ale nejspíš unavuje to, že je její obsah neustále stejný a některé její příspěvky proto mají žalostně nízký počet lajků. Kašparová také nejspíš zrušila své květinářství Teddy Flowers. Webové stránky totiž nefungují a na Instagramu květinářství je už rok ticho.
  14:42

Influencerka Lada Kašparová se nejvíce proslavila díky účasti v reality show televize Prima Like House. Kvůli tomu jí neuvěřitelně vzrostl počet sledujících na sociálních sítích a Kašparová také dostávala plno nabídek na různé spolupráce. V poslední době ale v podstatě nedělá nic jiného, než že propaguje na sítích všelijaké firmy a jejich produkty. Lidé ale o Kašparovou pomalu a jistě ztrácí zájem.

Kašparová nedávno oslavila své dvaadvacáté narozeniny a překvapivě také svou oslavu využila k tomu, aby na svém Instagramu zpropagovala firmu PartyWorld. Ta se zabývá půjčováním a prodejem těch nejrůznějších potřeb na oslavy a také Kašparová se rozhodla, že v rámci své oslavy jejich nabídku spolupráce využije. Kašparovou sice na Instagramu sleduje 210 tisíc lidí, ale v poslední době zájem o její příspěvky značně upadá. Největší dosahy měla Kašparová v době, kdy se zúčastnila reality show Like House. Od té doby ale její sociální sítě zaplavily všemožné reklamy a také fotky z různých dovolených, na které Kašparová jezdí poměrně často. Protože svým sledujícím ale v podstatě neukazuje nic jiného než reklamy a své výlety, zájem o některé její příspěvky je opravdu nízký. Toho si samozřejmě všimla také Kašparová, která u některých příspěvků vypnula možnost vidět počet lajků.

Některé její příspěvky mají totiž zhruba 400 lajků, což pro její práci influencerky není příliš dobrá vizitka. Jsou ale také příspěvky, které na jejím profilu získaly několik tisíc lajků a takový počet Kašparová samozřejmě před veřejností neskrývá. Většinou se ale jedná o fotky, na kterých je Kašparová v plavkách a vystavuje se v různých pózách. Velký úspěch měla také v době, kdy se hrálo mistrovství světa v hokeji. Kašparová přidala několik příspěvků v době, kdy celé Česko nežilo ničím jiným a takové příspěvky měly veliký úspěch. Někteří lidé ji ale za hokejové příspěvky kritizovali. „Dámy a pánové, dvoutýdenní fanoušek hokeje. Tak samozřejmě musí mít video, kde jim fandí. Borka si tam šla jenom pro fotky. Komediantka, hlavně se u toho natočit. Ani nevíš, co je to zakázané uvolnění,“ kritizují Kašparovou lidé na TikToku.

Kašparová si také kdysi rozjela vlastní byznys. Otevřela si totiž květinářství Teddy Flowers, kdy zájemcům nabízela různé kytice a především růže. V jednu chvíli na Instagramu nemluvila o ničem jiném, ale v poslední době se o květinářství vůbec nezmínila. Teddy Flowers má dokonce svůj vlastní instagramový profil, který sleduje zhruba 1,5 tisíce lidí, ale poslední příspěvek se na něm objevil minulý rok v květnu. Už tehdy se ale zdálo, že její květinářství nemá takový úspěch, v jaký Kašparová doufala. V současné době si dokonce ze svého popisku na Instagramu odstranila odkaz na profil Teddy Flowers a je velmi pravděpodobné, že se rozhodla své květinářství zrušit. Na profilu jejího květinářství je totiž odkaz na webové stránky, ale po jeho rozkliknutí zjistíte, že stránky už neexistují. To stejné se také objeví při pokusu o otevření webových stránek na internetu, takže Kašparová nejspíš skutečně snahu o vybudování úspěšného květinářství vzdala.

Kašparová je ale také velmi aktivní na TikToku, kde ji sleduje 456 tisíc lidí. Tam přidává ty nejrůznější videa z dění kolem sebe, ale protože má na TikToku daleko větší dosahy, také je často mnohem více kritizovaná. Spousta lidí totiž zastává názor, že Kašparová láká z dětí peníze při streamování na TikToku. Nedávno se svým sledujícím pochlubila, že si právě pořídila letenky do USA a lidé ji za to velmi zkritizovali. „Proč ne? Prachy za kačenky od dětí. Bez komentáře. Někdo si to může dovolit, když dělá h*vno a má peníze za nic. Chci spíš video o tom, kde na to nemakačenko vzalo. Táhni a už se nevracej. Nikdo se tě na to neptal,“ píšou lidé pod video Kašparové na TikToku. Na kritiku je už ale nejspíš Kašparová zvyklá, protože šla ruku v ruce s její influencerskou kariérou. Nikdy ale na kritiku nereagovala, za to její matka se v jednu chvíli na sítích pouštěla do kohokoliv, kdo se opovážil její dceři napsat jakýkoliv urážlivý komentář.

Témata: Laduška