Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Mína porazila Ladušku | foto: instagram.com

Mína ovládla sociální sítě. Videa, ve kterých bije Ladušku, jsou doslova všude a lidé ji chválí

Dominika „Mína“ Elisherová je opět trendy na sociálních sítích. Lidé editují videa, ve kterých bije Ladu Kašparovou a velmi ji za její výkon v Clash of the Stars chválí. Kašparová se už ale ke své prohře nijak nevyjadřuje. Spousta lidí ji ale uráží v komentářích pod videy především proto, že všem tvrdila, že Elisherovou porazí. To se ale nakonec nestalo.
  12:59

Influencerka Dominika Elisherová alias Mína na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars porazila svou soupeřku Ladu Kašparovou. Jejich zápas byl velmi očekávaný a Elisherová převedla naprosto dominantní výkon. Kašparová se ale nedokázala vůbec soustředit a v zápase nepředvedla vůbec nic. Její soupeřka si ale byla po celou dobu naprosto jistá a na Kašparovou vrhala zlověstné pohledy. Lidé jsou z její výhry nesmírně nadšení a sociální sítě jsou zaplavené videy, ve kterých Elisherová bije Kašparovou. Ta z toho má pochopitelně ohromnou radost.

Kašparová dostala od Elisherové v zápasu opravdu nepříjemný výprask. Později se přiznala, že se vůbec nedokázala soustředit a skoro nic nevnímala. Elisherová si ale celý zápas užívala a předvedla nezapomenutelnou show nejen v samotném zápasu, ale také při nástupu do klece. Opravdu mnoho lidí Kašparovou nesnáší a postavili se proto na stranu Elisherové. Ta své fanoušky nezklamala a nyní se může radovat nejen z vítězství, ale také z toho, že je momentálně na sociálních sítích trendy. Lidé totiž začali editovat záznam ze zápasu a vytvořená videa přidávat na sociální sítě. Ve většině videí je Elisherová, která zákeřně sleduje svoji soupeřku a následně ji mlátí hlava nehlava. „Mína v sobě probudila totálního psychopata. V životě jsem neviděla někoho se tvářit tak nebezpečně. Kdyby se na mě holka takhle zatvářila, tak okamžitě zdrhám,“ komentují výraz Elisherové lidé na TikToku.

Mnoho lidí má ale radost především z toho, že Kašparová svůj zápas prohrála opravdu ošklivě. Elisherová ji totiž v podstatě knockoutovala a Kašparová prohru nesla velmi těžce. Lidé se ale do Kašparové na sociálních sítích neustále naváží. Nejvíce se jí vysmívají za to, jak moc byla před zápasem sebevědomá a nakonec vůbec nic nepředvedla. Kašparová všem neustále opakovala, že do přípravy dává úplně všechno, ale nakonec jí to zkrátka nevyšlo. „To je tak krásný pocit vidět, jak ta namyšlená p*ča dostala přes hubu. Míno, děkujeme ti. Pořád to na mě někde vyskakuje a já se pokaždé usmívám a přehrávám si to pořád dokola. Jak měla plnou hubu keců, že Mínu zničí a přitom vůbec. Mega se ztrapnila a doufám, že si z toho alespoň něco odnesla, k*nda,“ vysmívají se lidé Kašparové na sociálních sítích.

Kašparová se k prohře vyjádřila hned druhý den po zápasu, kdy se na Instagramu dokonce rozbrečela. Od té doby už ale pouze vesele propaguje všemožné produkty a nijak se o svém debutu v organizaci Clash of the Stars nezmiňuje. Elisherová se pochopitelně na svém Instagramu neustále se svými sledujícími baví o pocitech ze zápasu a lidé se jí neustále ptají, jaké to bylo. Elisherová v kleci předvedla ikonický výraz a jeden z jejích fanoušků se prý nudil a rozhodl se, že ji namaluje. Lidé Elisherovou chválí také za to, jak skvělý a sebevědomý výkon podala a dokonce si všímají, že je nyní na sociálních sítích opravdu populární. „Hej, já tě mám všude. Ty máš víc editů než hlavní postavy v oscarových filmech,“ napsal Elisherové jeden z jejích sledujících. Influencerka se podobnými reakcemi nesmírně baví a neustále je na svém Instagramu sdílí.

I když už má Elisherová po zápase, s trénováním MMA očividně pokračuje dál. Na Instagramu totiž zveřejnila fotku z tělocvičny, ve které se na Kašparovou připravovala a je pravděpodobné, že ji ještě někdy v zápasnické kleci uvidíme. Kašparová už ale nejspíš zápasit nebude, protože je pro ni prý velmi těžké překousnout porážku. Navíc prohrála opravdu tvrdým způsobem. „Kdyby víc trénovala a pořád se jenom nefotila jak totální dilina, mohla ten zápas vyhrát. Po*rala sis to sama, holčičko,“ vzkazuje Kašparové jeden z jejích haterů na TikToku. Ta si jistě uvědomuje, že mohla předvést daleko lepší výkon, ale zápas už je minulost a nedá se s tím už nic udělat. Na sociálních sítích je ale zápas Elisherové a Kašparové i nadále velmi populární a je možné, že se Kašparová posměšků kvůli prohře už nikdy nezbaví.

Témata: Laduška