Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Lady Zika vzbudila kontroverze sdílením veršů z Bible | foto: isntagram.com/ladyzika.jpg

Je předpověď budoucnosti trend nebo dílo Satana? Lady Zika kritizuje čarodějnictví a tarotové karty

V poslední době na TikToku roste populárita tarotových karet a kouzel. Podle Lady Ziky jde ale o dílo Satana. Je podle ní nebezpečné zahrávat si s čímkoli, co je s ním spojené. Bůh totiž navíc prý zakazuje čarodějnictví a všechno, co s ním souvisí. Je ale prý možné ho poprosit o odpuštění.
  18:00

Už více než rok se díky TikToku stávají čím dál tím více populární tarotové karty, horoskopy, předpovídání budoucnosti, čtení z ruky nebo různé krystaly. TikTok je doslova plný různých kartářek, které předpovídají zaručenou budoucnost. Podle slovenské influencerky Lady Ziky jde ale o dílo Satana.

Doba sociálních sítí se dostala i mezi kartářky a věštkyně a ony se tak postupně dostaly i na TikTok. Mnoho z nich učí i ostatní uživatele různá kouzla. Dělají například zaručené lektvary lásky nebo se učí, jak někoho takzvaně uřknout. Jiné jenom vysvětlují, které kameny mohou pomoct s problémem, který uživatele zrovna trápí.

Ať jsou výklady, kouzla a věštby pravdivé nebo ne, uživatelé na sítích šílí. Jednoduše, když na TikToku vidí ženu, která loví tarotové karty ze stolu a tvrdí, že ten člověk, který je už dva týdny ignoruje, jim brzy napíše, tak tomu v koutku duše věří. A co víc, někdy se i řídí jejich radami.

Označení witchtok má na TikToku 49 miliard zobrazení, označení tarotreading 30 miliard. Z celého spirituálního a čarodějnického světa se tak v posledních letech stal trend, kterému v podstatě není možné uniknout. A neunikla mu evidentně ani Lady Zika, vlastním jménem Zuzana Šimkaninová. Myslí si, že když si lidé zahrávají s tarotovými kartami, vyvoláváním duchů, čarodějnictvím a krystaly, jsou ve velkém nebezpečí. Ježíš je totiž vítěz.

Myšlenku o nebezpečí Šimkaninová také rozvedla. „Bible učí, že existuje ďábel. Byla to andělská bytost, kterou stvořil Bůh, zřejmě už dlouho před tím, než existoval náš svět,“ uvádí nové video. Toužil prý po moci a kontrole, což ho vedlo ke vzpouře vůči jeho stvořiteli. Proto pro něj a jeho anděly Bůh vytvořil peklo. „Viděl jsem padat Satana z nebe jako blesk,“ říká podle ní Bůh.

@ladyzika Aký je Boží pohľadad na čarodejníctvo? #realjesus #storywithjesus @storywithjesus @salvation.crew ♬ original sound - ladyzika

Sice má podle ní Satan moc, ale ne absolutní. Je proto nebezpečné si zahrávat s čímkoli, co je s ním spojené. Byl totiž vykázaný z nebe, což znamená, že je odsouzený k záhubě. A ti, kteří si s ním zahrávají, také. Bůh zakazuje totiž čarodějnictví a všechno s ním spojené.

Pokud jste se ale do něčeho podobného zapletli, nezoufejte. „Popros Boha, aby tě krev Ježíše Krista očistila od každého hříchu a aby boží duch svatý přišel a žil v tobě,“ radí Šimkaninová.

Témata: Lady Zika