Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mladá rapperka Lil Tay | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Šestnáctiletá rapperka se vrátila na scénu. Svého otce obvinila z nevhodného sexuálního chování

Před pěti lety ji téměř každý nenáviděl. Mladá Lil Tay se chlubila svým bohatstvím a ostatním se vysmívala. Zničehonic se ale najednou ze sítí vypařila. Nikdo netušil, kde je, přičemž dokonce kolovaly fámy, že zemřela. Nyní se vrátila, a to v pořádné parádě hned s novým videoklipem. Promluvila i o tom, jak ji její otec týral.
  10:24

Získat si pozornost uživatelů na sítích je v posledních letech čím dál těžší. Přijít s originálním obsahem není nic jednoduchého. Co však téměř pokaždé funguje, je nenávist. Kariéru si na ní založila před pěti lety, tehdy jedenáctiletá, rapperka Tay Tian říkající si Lil Tay. Sledujícím se chlubila svým bohatstvím a vysmívala se jim za jejich chudobu. Vše bylo ale trochu jinak, než jak to ve svých videích ukazovala.

Téměř každý uživatel ji nenáviděl a kritizoval. V jeden moment se Tay zničehonic ze sítí vypařila. Její profily ztichly a dlouhých pět let se nevědělo, co s ní je. Až nedávno se internetový svět zděsil, když se na jejím instagramovém profilu objevila zpráva o tom, že Tay zemřela.

Něco na tom lidem přišlo zvláštní. Zprávě nevěřili a označovali ji za falešnou. Ukázalo se, že měli pravdu. Tay sdělila, že její profil napadli hackeři, kteří tuto falešnou zprávu zveřejnili. Vědělo se tedy, že žije, stále však na svých profilech nebyla aktivní. To se změnilo před pár dny, když vydala nový hudební videoklip a oznámila svůj návrat. Na scénu se vrátila vskutku velkolepě, což komentuje tisíce uživatelů. Změna, kterou si Tay prošla, je markantní. Z namyšleného dítěte se stala krásná slečna, komentují uživatelé.

Někteří se svými sympatiemi zachází už ale za hranu. Důležité je podotknout, že ačkoliv Tay vypadá, tak jak vypadá, stále jí je jen šestnáct let. Věková hranice pro pohlavní styk se v jednotlivých státech USA liší jen lehce. Ve většině je legální od šestnácti let. Jsou však zvláštní výjimky, jako například ve statě Florida, kde existují určité věkové skupiny, které mohou mít společně sexuální styk. Když má například sedmnáctiletá slečna sex s mužem pod třiadvacet let, vše je v pořádku. Kdyby mu bylo nad čtyřiadvacet let, jednalo by se už o trestný čin. Tay se narodila v USA ve státě Georgie, odkud se později přestěhovala do Vancouveru v Kanadě. Tam jsou relativně podobné zákony jako ve Spojených státech, co se týče pohlavního styku.

5 YEARS LATER..

#1 TRENDING ON YOUTUBE IN LESS THAN A DAY

$100,000,000 IN CARS

FULLY INDEPENDENT, WRITTEN AND PRODUCED BY ME

SUCK MY DICK UNTALENTED HATERS

LINK IN BIOOOO WE BROKE THE INTERNET

1. října 2023 v 22:23, příspěvek archivován: 4. října 2023 v 12:08

Je tak velice zarážející, jak někteří uživatelé komentují vzhled Tay a vytváří na ni různá videa. „Na tohle jsem čekal dlouhých pět let,“ komentuje jeden uživatel na TikToku. „Říkáte, že jste na ni čekali od té doby, co jí bylo dvanáct let? Je to dítě. Co to k*rva je? Tohle už fakt není vtipné,“ říká jeden tiktoker ve svém videu. Někteří uživatelé vytvářející zamilovaná videa s Tay jsou zřejmě ve stejném věku jako ona. I tak však obsah sdílí na sítě, kde ho vidí daleko starší uživatelé, kteří taková videa následně velice nevhodně komentují. „Některým z nás není ještě ani osmnáct, ale je pravda, že to je divné,“ komentuje jeden uživatel.

Jestli se dá věřit tomu, co Tay říká, tak jistě neměla lehké dětství. S návratem na sítě uspořádala velice sledované živé vysílání na Instagramu, kde vysvětlila, co vše se za uplynulých pět let její absence na sítích stalo. V odchodu ze scény hrál hlavní roli její otec. Ten se podle jejích slov o ni téměř nestaral a nezajímal. Když se však proslavila, najednou se k ní vrátil. Co Tay zřejmě nadosmrti poznamenalo, bylo otcovo nevhodné sexuální chování. „Bral si k nám domů v jednom kuse nějaké náhodné ženy a přímo přede mnou s nimi měl sex. Byla jsem dítě,“ říká Tay.

@pinknews Lil Tay has returned to social media and revealed why she disappeared for five years. The notorious viral child star - now 16 years old - has broken her silence two months after she was at the centre of a death hoax. Tay dropped a music video for a new song titled #Sucker4Green last night (Saturday 30 September) before going live on Instagram to detail allegations of abuse against her dad - only referred to as “Chris Hope” - and stepmom. She claims her dad silenced her by filing for full custody in 2018, bringing an end to her social media career. In August 2023, he lost complete custody of Tay and was ordered to pay $275,000 in unpaid child support. #liltay #breaking #hoax #rap ♬ original sound - PinkNews 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Situace, které Tay popisuje, jsou přinejmenším zarážející. „Pamatuji si, jak mě jednou uprostřed noci probudilo, jak s ní měl sex hned vedle mě ve stejné posteli,“ svěřuje se Tay. „Ona měla doslova položenou ruku na mé noze. Zmrzla jsem na místě,“ pokračuje. Podle toho co říká, se nejednalo o ojedinělou situaci, ale o poměrně častou věc. Následně si měl její otec najít partnerku z Filipín a nestěhovat si ji k sobě. V té době se podle slov Tay vše zhoršilo. Nejen, že měli neustále před ní sexuální styk, dokonce jí prý i fyzicky ubližovali. Nutili ji také sledovat strašidelné filmy. Když se Tay pokusila odejít, partnerka otce ji prý chytila rukou pod krkem, aby nemohla opustit pokoj.