Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Lu | foto: TV Nova

Nečekaný návrat v Love Islandu. Favorit Lu se vrací do vily a diváci jsou jako u vytržení

Diváci Love Islandu se konečně dočkali. V novém díle se totiž vrátil jejich miláček Lu, který tvořil pár s Adrianou. Za jeho návrat někteří podepisovali i petice. Adriana je na druhou stranu hojně kritizovaná. Někteří spekulují, že její city k němu jsou falešné.
  12:13

Už od začátku září Čechy a Slováky baví reality show TV Nova a Voyo Love Island. Ač proti novým účastníkům měli diváci mnoho výhrad, protože jsou prý nezajímaví, našli si své favority. Naneštěstí se pro mnohé favoritem stal už dávno vyřazený Lu Jambor. Ten se teď vrací.

Už více než týden diváci Love Islandu neřeší téměř nic jiného, než náhlý odchod oblíbence Jambora. Před vyřazením se dal dohromady s Adrianou Brabencovou a zdálo se, že se vztah mezi nimi dobře vyvíjí. Pak ale musel odejít a tak začali diváci podepisovat petice za jeho návrat. „Vraťte nám Lua,“ psali diváci jak na jeho osobní instagramový profil, tak na účet Love Islandu.

Jambor poslal dokonce Brabencové videovzkaz a ona si ho prý každý den pouštěla znovu. Na konci čtrnáctého dílu však přišel nečekaný zvrat. Už se zdálo, že Brabencová bude muset vilu na Kanárských ostrovech opustit, protože na konci párování zůstala single, to se nakonec pravděpodobně nestane. Po tom, co se s ostatními účastníky rozloučila, začala hrát hudba a na balkoně se objevila postava muže v červeném světle a Brabencová zůstala stát v slzách.

Adriana zůstala jako jediná single Nicméně když něco opravdu chceš, celý vesmír se spojí, aby se tvé přání splnilo

#loveislandcs #loveisland #voyocz #voyosk #voyo

19. září 2023 v 21:19, příspěvek archivován: 20. září 2023 v 11:25

Mnoho diváků je z návratu nadšených a jsou rádi, že konečně pár dostane šanci prohloubit svůj vztah. Prý byli nejslibnější dvojicí z celé třetí série. Někteří je připodobňují k výhercům první série, Lauře a Martinovi. Právě proto zároveň spekulují, že se chtěli tvůrci reality show vyhnout podobnému vývoji situace, kdy Laura a Martin byli v podstatě od začátku jasnými výherci. Proto podle mnohých scénáristé chtěli zajímavější zápletku a alespoň nějaké drama.

Na druhou stranu se množí negativní názory na Brabencovou. Celou dobu totiž prý mluvila jen o tom, jak jí chybí Jambor a nebyla schopná navázat vztah s nikým jiným. „Kdyby ho měla tolik ráda, tak odejde, aby mohla být s ním. Takhle jen zabírá místo někomu, kdo by se chtěl s někým poznat,“ myslí si jeden z uživatelů na TikToku. Právě proto mnozí tvrdili, že její city jsou falešné.

Reality show prožívá i influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. „Myslela jsem, že Adriana jde konečně domů, když se najednou objevil. Proč tam jako stál v pekle,“ směje se na Instagramu.

Vztah Brabencové a Jambora bezpochyby není jediným tématem, které mezi diváky rezonuje. Některým totiž přijde přinejmenším celá situace trapná a zbytečná. Mnozí řeší také například vývoj situace mezi Claudem Lhoteckým a Ráchel Karnížovou. Ti nedávno pobouřili nejednoho diváka intimním stykem v koupelně.