Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava

Lucky Seven se snaží o comeback | foto: instagram.com

Lucky Seven se pokouší zviditelnit. Vyzývá Maxgreena, Kudlanku a dokonce i Vladimíra Kadlece

David Fausek alias Lucky Seven se na internetu proslavil svými písněmi a bizarním chováním v soutěži Česko Slovensko má talent. nyní se snaží opět prosadit a vyzval na zápas hned několik influencerů. Bojovým sportům se přitom nikdy nevěnoval. Lidé se jeho tvorbě smějí a měl by s ní prý přestat.
  9:51,  aktualizováno  10:45

Bizarní internetová postava Lucky Seven, vlastním jménem David Fausek, se v poslední době snaží opět prorazit na sociálních sítích. Z jeho tvorby si lidé většinou dělají legraci, ale i tak má Fausek poměrně slušná čísla především na YouTube. Lidem se asi nejvíce zapsal do paměti skladbou, kterou před několika lety nazpíval své přítelkyni. Na píseň reagoval dokonce youtuber Vladimír Kadlec, který se Fauskovi neuvěřitelně vysmál. Fausek nyní vyzývá na zápas, koho může a po Kadlecovi chce, aby se mu za své chování omluvil.

Fausek se rozhodl, že chce zvýšit svou popularitu a začal proto více pracovat na své youtuberské kariéře.Vypadá to, že se chce také zviditelnit pomocí organizace Clash of the Stars a začal vyzývat různé zápasníky. Jako prvního vyzval Dolari Plzňakova, který si říká Kudlanka. „Ty ses asi zbláznil. Já do té klece s tebou klidně půjdu a tak ti naložím. Jednu facku ti dám a spadneš dolů, jako malej Lucky debil,“ reagoval na Fauskovu výzvu Plzňakov. Rozjetý Fausek ale pokračuje a vyhlédl si dalšího možného soupeře. Chtěl by se totiž utkat s Jiřím Janouchem, který si říká MaxGreen. Také on si prý umí představit, že by se v kleci s Fauskem utkal, má to ale jeden háček. Fausek se totiž nikdy bojovým sportům nevěnoval a zápasníci, které si vybírá, už mají se zápasením poměrně slušnou zkušenost.

Fausek se objevil na YouTube v roce 2018, kdy se rozhodl odstartovat svou youtuberskou a zároveň rapovou kariéru hudebním videoklipem. Vzhledem k jeho nečekanému úspěchu poté nahrál milostnou skladbu pro svou tehdejší přítelkyni Annu. Lidé se mu ale neuvěřitelně vysmáli. „Dva dny jsem se nemohl vy*rat, ale tohle mi rozhýbalo střeva. Co to má jako být, to myslíš vážně? Prosím, že to nemyslíš vážně? Neznáte někdo tu jeho Aničku? Musíme ji zachránit dřív než bude pozdě. Ten týpek je očividně psychopat,“ reagovali na milostný song lidé na YouTube. Ještě ten rok se Fausek objevil v televizní show Česko Slovensko má talent, kde ale porotce rozhodně svým talentem nijak neoslnil. Protože si ho ale lidé zapamatovali, začala mu růst čísla na jeho YouTube kanále. Youtuber se objevil v televizní soutěži ještě několikrát a pokaždé odešel s nepořízenou.

Fausek by se ale po letech rád dočkal omluvy od youtubera Vladimíra Kadlece, který se před lety vysmál jeho tvorbě. „Udělal na mě reakci a ta má půl milionu zhlédnutí. Ať si do mě klidně valí, to je mi jedno, ale do Aničky prostě nikdo valit nebude, prostě ne! Borka už se mnou dávno není, ale to je jedno,“ řekl Fausek v jednom videu, které nahrál na YouTube. Ze začátku to vypadalo, že by se spokojil pouze s veřejnou omluvou, ale nakonec se rozhodl, že chce Kadlece také vyzvat na zápas v Clash of the Stars. Všem je ale jasné, že k takovému zápasu nikdy nedojde. Fausek ukázal záběry, na kterých trénuje a lidé se mu neuvěřitelně smáli. „Už se na to vy*er, brácho. Nejlepší je to pivo k trénování. Jenom sedí a kecá,“ reagovali diváci na YouTube na Fauskovo video.

Ačkoliv se Fausek nyní velmi snaží zapracovat na své tvorbě a vydává videa v pravidelných intervalech, bohužel pořád bojuje s nízkou sledovaností. Na svých starších videích měl přitom desítky tisíc zhlédnutí, ale nyní se zdá, že jeho samotná tvorba nikoho nezajímá. Lidé o něm ale vědí a pamatují si ho především z doby, kdy se snažil proslavit jako rapper. Pokud by mělo opravdu dojít k tomu, že Fausek bude zápasit v organizaci Clash of the Stars, nejspíš se mu postaví Janouch. Ten si nyní bude jistě chtít spravit chuť po posledním prohraném zápase a navíc je podobného vzrůstu jako Fausek. Plzňako by si s Fauskem pravděpodobně lehce poradil a navíc váží o hodně víc než bizarní youtuber. Fausek by byl ale jistě dobrou posilou organizace a je možné, že se objeví na úvodní tiskové konferenci k osmému galavečeru.