Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Influencer a raper Lukáš Kril | foto: Instagram

Kril si ve vězení pobude delší dobu. Podle jeho matky se za mřížemi trápí

Lukáš Kril se ozval z vězení. Pro Antiyoutuber.cz poskytla Krilova matka exkluzivní rozhovor ohledně jeho pobytu ve vězení. Prý to už psychicky nezvládá a chce pryč. Už ho to tam nebaví, nudí se a volný čas se snaží strávit posilováním.
  10:25

Je to nějaká doba, co z internetu zmizel bizarní Lukáš Kril. Odsedět si měl ve vězení deset měsíců za nedocházení na veřejně prospěšné práce. Dle slov jeho matky se však objevily další věci, a tak mu byl pobyt prodloužen na osmnáct měsíců. Ačkoliv je ve vězení už přes dva měsíce, tak ho zatím prý nikdo nenavštívil. Strašně se údajně nudí a psychicky to nezvládá. Nemá funkční brýle a volný čas se údajně snaží zkrátit posilováním. S vězni a dozorci má však prý dobré vztahy.

Kril je známý pro své bizarní vystupování a chování na internetu. Nejvíce se proslavil hlavně ale až skrze účast v zápasnické organizaci Clash of the Stars. Tam prohrál polštářovou bitvu s Kolesem. Nechvalně známý byl i kvůli tomu, že nikdy nebyl v úplně dobré finanční situaci. Často na Instagramu nabízel různé podivné služby a ke konci už i dokonce své nahé fotografie.

Často na Instagram přidával příspěvky opilý, právě alkohol je jeden z důvodů, proč má strávit přes rok ve vězení. Za své prohřešky měl docházet na veřejně prospěšné práce na které se však vykašlal. Za nedocházení si vysloužil desetiměsíční trest odnětí svobody.

Od 2. února je ve vězení a ven se měl dostat koncem letošního roku. Nyní se však jeho matka redakci svěřila, že se mu pobyt ve věznici Jiřice prodloužil o osm měsíců. „Byl venku a naléval alkohol mladistvým. Policisté to viděli a kvůli tomu to ještě prodloužili,“ říká pro Antiyoutuber.cz matka Krila. Nakonec tak její syn bude ve vězení celkem osmnáct měsíců. „On si ještě bude žádat o čtvrtinu,“ vysvětluje matka Krila. Ten se tak dle jejích slov bude zřejmě pokoušet o zkrácení výkonu trestu.

Ačkoliv se ke Krilovi prý dozorci i spoluvězni chovají hezky, nemá se prý dobře. Psychicky to tam už nezvládá a chce domů. „Už ho to nebaví a je ve stresu. Psychicky je z toho už úplně vyřízený,“ říká matka Krila.

Nejen že je zřejmě konstantně ve stresu, ale taky se prý nudí. Co tedy ve volném čase dělá? Snaží se prý posilovat.

Další problém, se kterým se musí údajně Kril potýkat, je jeho špatný zrak. „Na jedno oko má deset dioptrií, teď se mu to zhoršilo na dvanáct. Byli s ním na očním, ale neudělali mu brýle,“ tvrdí jeho matka. Brýle měl chtít po ní, jenže vzhledem k tomu, že je Kril ve vězení, optik mu oči nemůže změřit. „Tak sem jim do vězení zavolala. Řekla jsem jim, ať vezmou eskortu a dovezou ho tam,“ stěžuje si matka Krila, že se jí nelíbí, jak s ní věznice jedná. Vedení věznice jí prý nakonec řeklo, že to vyřeší, tak už jen prý doufá, že splní co slíbili.

31. ledna 2023 v 16:37, příspěvek archivován: 11. dubna 2023 v 14:29

Přes všechny trable si však prý Kril nemůže jak na spoluvězně, tak na dozorce stěžovat. Navzájem si prý všichni pomáhají a jsou na sebe hodní. „S těmi dalšími vězni je zadobře. Pomáhají si jeden druhému. Když jeden něco nemá, tak dá druhému a pak zase naopak,“ říká jeho matka. Nechala se také slyšet, že až na pár výjimek je vězení, ve kterém se Kril nachází, dobré.

Přáním Krilovy matky je to, aby se její syn přesunul do věznice v Liberci. Hlavně proto, že je nemocná a dvouhodinová cesta do Jiřic je pro ni náročná. „Mám roztroušenou sklerózu. Chtěla jsem tak, aby ho přemístili sem do Liberce, že to je pro mě daleko,“ vysvětluje matka Krila.

Témata: Lukáš Kril