Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lukáš Viderman nezvládá kritiku | foto: instagram.com

Urážel chudé, chlubil se luxusem. Teď už tiktoker nikoho nezajímá, upadá do zapomnění

Lukáš Viderman, který je na TikToku známý videi, ve kterých uráží chudé lidi a chlubí se svým luxusním oblečením, poslední dobou ve své tvorbě zaostává. Jeho videa už nemají takovou sledovanost jako kdysi a pro mnoho lidí je jeho tvorba nudná. Viderman kdysi tvořil hudbu, už přes rok ale nic nového nevytvořil. Blíží se jeho konec?
  11:00

Lukáš Viderman, tatér, který se rozhodl natáčet na TikTok kontroverzní videa, byl svého času na platformě velmi populární. Poslední dobou je ale o jeho tvorbu menší zájem a to nejspíš z důvodu, že je jeho tvorba v podstatě stejná, jako byla na začátku. Viderman se na sítích navážel do všech lidí, kteří nemají peníze a někdo by si mohl říct, že se snažil tímto způsobem získat fanoušky, kterým poté něco cenného předá podobně, jako youtuber Jon Mariánek. Později se ale ukázalo, že Vidermanovi jde opravdu pouze o to, aby se chlubil majetkem a urážet ostatní.

O tom, že je Viderman opravdu bohatý, není třeba nijak zvlášť diskutovat. Co už ale není důvod k potlesku, je jeho prezentování se na sociálních sítích, kde uráží koho může. V podstatě na tom je ale jeho tiktokerská kariéra postavená, protože všechny zaujalo jeho naprosto hloupé chování. „Sleduješ to, p*čo? To je v*le styl. Takhle to má k*rva vypadat. To je přesně to, co chce tvoje stará. Ne tebe, když ráno vstaneš se za*ebanýma trenkama, p*čo,“ chlubí se v jednom videu Viderman a ukazuje svůj drahý outfit.

Protože jsou ale Vidermanova videa v podstatě pořád o tom samém, tedy o urážení ostatních a o chlubení se, jeho popularita výrazně klesá, což je možné vidět také na sledovanosti jeho videí. On sám byl dříve velmi aktivní a skoro každý den nahrál video, které bylo tématicky v podstatě stejné, jako předchozí videa. I přes to měl skoro na každém videu přes 100 tisíc zhlédnutí a někteří lidé si Vidermana opravdu oblíbili. Ti stejní lidé ho poté bránili, když se na jejich oblíbeného tiktokera valila kritika ze všech stran. „Všichni mu jenom závidíte, že něco v životě dokázal. Nikdy nebudete mít takový styl a jenom budete nadávat někomu, kdo je king,“ bránil Vidermana jeden z jeho sledujících.

Poslední dobou je ale zřejmé, že lidé už zkrátka nebaví sledovat Vidermanova videa, která jsou pořád stejná a kolikrát už jim ani nestojí za to, aby mu pod videem nechali komentář, ve kterém mu sdělí svůj názor na něj. V důsledku toho mají Vidermanova videa nízkou sledovanost. Občas se sice nějaké jeho video stane populární, rozhodně to už ale není tak skvělé, jako tomu bývalo kdysi. Sám Viderman si toho jistě všiml a není už ani tolik aktivní. Je pro něj nejspíš těžké přijít s něčím novým, co by uživatele TikToku přimělo si jeho video přehrát.

Jeho série „Drip check“, ve které se chlubil svým šatníkem, který tvoří samé luxusní kousky oblečení, už skoro vymizela. Všichni totiž pochopili, že je bohatý a že si může dovolit utrácet desítky tisíc za oblečení. Nikdo ale nejspíš nevidí důvod sledovat jeho stále se opakující tvorbu a poslouchat, že si nikdy nebude moci dovolit koupit si takové věci jako on. „Už staré, chce to novější kousek. Furt to stejné dokola. On ještě žije? Jako reálně ještě někoho zajímá? Lol, po půl roce jsem se na tebe koukla a vidím, že ses ani trochu nezměnil,“ komentují Vidermanova videa uživatelé na TikToku.

Viderman má neustále zapotřebí urážet kohokoliv, kdo není bohatý a některým lidem to zkrátka začalo vadit. Když ale někdo uráží Vidermana, dotkne se tím jeho ega a on začne být ještě sprostší než obvykle. „S ksichtem nemusím nic dělat, protože jsem s tím spokojenej. Sám se sebou jsem spokojenej, protože jsem p*čo frajer, v*le. Kdybych na tom byl tak špatně, jako ty, tak taky všem píšu pod videa, že vypadá na h*vno, protože bych sám vypadal na h*vno. Nebuď v p*či z toho, že vypadáš na h*vno a běž si ho třeba lousknout k sestře do pokojíčku,“ odpověděl Viderman na komentář jednoho uživatele, který se mu vysmíval.

Je velmi možné, že zanedlouho přestane kontroverzní tiktoker lidi zajímat a jeho videa budou mít nulovou sledovanost. Pokud Viderman nepřijde s nějakou novou tvorbou, pravděpodobně se tomu nevyhne. Viderman se sice pokoušel tvořit hudbu, ale více něž rok nic nového nepřidal. Je tedy možné, že skončí stejně rychle, jako začal.