Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lukáš Viderman | foto: instagram.com

Kritizovaný tiktoker ukázal svou pravou tvář na YouTube. Lidé na něj mění názor

Kontroverzní tiktoker Lukáš Viderman se v poslední době dočkal velké chvály ze strany svých sledujících. Začal se totiž ukazovat v dobrém světle na svém YouTube kanále. Tam totiž ukázal, že umí být zcela normální, nikoho neuráží a pro spoustu lidí je to příjemná změna. Na TikToku ho ale lidé i nadále naprosto nemohou vystát.
  11:15

Tiktoker a tatér Lukáš Viderman se všem lidem zapsal do paměti proto, že na TikToku urážel koho mohl. V důsledku toho si samozřejmě od spousty lidí vyslechl nemalou kritiku. Nyní se ale zdá, že si Viderman našel opravdové fanoušky. Vydal totiž už několikáté video na svém YouTube kanálu, kde se chová úplně jinak než na TikToku a diváky opravdu zaujal.

Viderman přidal první video na YouTube před čtyřmi lety. Tehdy ho ale lidé skoro neznali, protože ještě nenatáčel na TikToku. Teď je to ale jinak. Vidermana znají tisíce lidí a ať už ho mají rádi nebo ne, jeho tvář si zkrátka lidé pamatují. Na TikToku Viderman všechny, urážel, choval se jako pán světa a všechny proto překvapilo, když mohli vidět jeho pravou tvář v jeho videích na YouTube. Viderman je sice pořád sprostý, ale vůbec nepůsobí tolik arogantně jako na TikToku. Viderman se rozhodl natáčet videa formou vlogů a často navštěvuje různá města. Jeho turistické výpravy jsou ale pochopitelně doprovázené Vidermanovými typickými přisprostlými hláškami, které překvapivě lidi znenadání začaly bavit. Kritické komentáře nahradily pochvalné a počet odběratelů Vidermanova YouTube kanálu se začal zvyšovat.

„Tohle mě opravdu baví. Lukáši, jen tak dál a co nejpřirozeněji, tohle je originální kontent. Další video ve stylu. Točte nám cokoliv, hlavně točte! Pěkné video, v jednoduchosti je síla, žádné zbytečné hovadiny, bavilo mě to. Já věděl, že nejsi takový k*kot a že to jenom hraješ,“ reagují na Vidermanova videa lidé má YouTube. V současné době Vidermana sleduje 7,7 tisíce lidí, což sice není nijak zvlášť vysoké číslo, ale Viderman svou youtuberskou kariéru teprve rozjíždí. I tak mají jeho videa průměrně 15 tisíc zhlédnutí a je dost možné, že se tato čísla budou ještě zvyšovat. Nejsledovanější video na Vidermanově kanále je videoklip k jeho vlastní skladbě Zkérovaný pes. I když má videoklip 74 tisíc zhlédnutí, Viderman si od lidí za skladbu vyslechl obrovskou kritiku. Hudba sice nejspíš není to, proč ho lidé sledují, ale od doby, co se Viderman rozhodl natáčet vlogy, ho lidé skutečně začínají mít rádi.

Na TikToku ale Viderman i nadále pokračuje ve své tvorbě, kde nejčastěji ukazuje, jaké oblečení si nově koupil a kolik to stálo. Je pochopitelné, že ne všichni lidé se z Vidermanova profilu na TikToku přesunou na jeho YouTube, aby pochopili, že jeho chování na TikToku je tak trochu póza. Viderman ale cíleně provokuje a na jeho videa proto lidé na TikToku reagují velmi znechuceně. „Chudák. Jak se mu stalo, že je takhle jednoduchý? Obávám se, že vám nepomůže už vůbec nic. Chudák jeho maminka. Hrůza, svět se v p*del obrací. Když tě poslouchám, dělá se mi z tebe zle. Většího ubožáka jsem snad neviděla,“ reagují na Vidermanova videa lidé na TikToku. Někteří Vidermanovi fanoušci ho ale brání a poukazují na to, aby si ostatní lidé pustili jeho videa na YouTube, aby pochopili, že je ve skutečnosti úplně jiný.

I když Vidermanem mnoho lidí pohrdá, pořád má spoustu fanoušků. Na Instagramu ho sleduje bezmála 28 tisíc lidí a fanouškům Viderman nedávno představil také svůj nový merch. Zároveň je mimo svět sociálních sítích očividně velmi šikovný tatér a jeho výtvory si mnoho lidí chválí. Viderman si totiž založil také svůj tatérský profil na Instagramu, kde ho sleduje zhruba 6 tisíc lidí a kam přidává ukázky své práce. „Ty krávo, z tohohle normálně bolí oči. Jsi hodně dobrej. Přál bych si jednou mít kérku od tebe. Hodně v topu. Nádherná práce! Klobouk dolů, máš obrovský talent,“ chválí Vidermanova tetování lidé na Instagramu. Právě díky tetováním má Viderman nejspíš všechny peníze, které tak rád ukazuje na TikToku. Někteří lidé si sice myslí, že je zdědil, ale jako tatér si očividně umí vydělat pořádný balík. Soudě podle ohlasů od lidí, je jeho práce velmi žádaná.