Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Lukáš Viderman nezvládá kritiku | foto: instagram.com

Kritizovaný tiktoker se vrací. Urážel všechny lidi kolem sebe, teď kritice čelí sám

Tiktoker Lukáš Viderman se opět vrátil k tvorbě a čelí asi té největší kritice za svou tiktokerskou kariéru. Jeho návrat totiž pobouřil opravdu mnoho uživatelů TikToku. Vidermanova popularita sice upadala, ale s návratem se mu výrazně zvedla sledovanost. Viderman je ale ve skutečnosti očividně velmi šikovný tatér.
  15:50

Nechvalně známy tiktoker Lukáš Viderman se opět vrací do akce. Chvíli se zdálo, že ve své tvorbě opravdu velmi kontroverzních videí polevil, nyní se ale opět rozjíždí a zaplavuje TikTok. Je možné, že se Viderman pouze snaží upoutat pozornost, dělá reklamu vlastnímu jménu a později se ukáže, že to celé byl cílený marketing podobně, jako v případě youtubera Jona Mariánka.

Viderman si ale očividně pouze libuje v tom, když může ostatní lidi urážet a chlubit se svými penězi. Kvůli svému návratu se ale dočkal obrovské kritiky a dokonce asi té největší, jaké musel za dobu svého působení na TikToku čelit. Viderman ale také ukázal, že je opravdu talentovaný ve svém oboru. Živí se totiž jako tatér a svůj um se rozhodl předvést na svém YouTube kanálu.

@lukastybitch

♬ Special K - BLP KOSHER

Viderman zaujal uživatele TikToku téměř okamžitě. Jeho tvorba je totiž založená na tom, že všechny uráží, ponižuje a chlubí se svým majetkem. Na TikToku je aktivní už opravdu dlouho, ale nyní se zdálo, že ho tvorba urážlivých videí přestala bavit. Přestal totiž být aktivní a videa přidával jen zřídka kdy. Nyní se ale znovu pustil do práce a opět svůj tiktokový profil zásobuje poctivou dávkou naprosto bizarních a nevhodných videí. Svůj návrat oslavil dalším videem z vlastní série Drip check a opět si nedokázal odpustit chrlení sprostých slov. „Boty klasika Balenciaga, p*čo, tohle je Gucii, ty k*ndo. Fit za 100 tisíc plus! Mám tě v p*či, vole,“ komentuje své oblečení Viderman. Video, kterým Viderman potvrdil svůj návrat k tvorbě, má už 230 tisíc zhlédnutí a mezi uživateli TikToku vyvolalo obrovskou vlnu nechutě.

„Za prachy si rozum nekoupíš. Mě by zajímalo, jestli je tohle naše budoucnost. Je mi tě fakt líto. Už zase ty? Ještě se vrátí Profimann a bude sestava celá,“ reagují na Vidermanovo video uživatelé na TikToku. Viderman byl vždycky velmi kritizovaný, ale takové množství kritických komentářů pod svým videem nejspíš ještě nikdy předtím neměl. Video, ve kterém se chlubí luxusním oblečením, má přes 800 komentářů a najde se mezi nimi jen velmi málo zpráv, kterými by jejich autoři Vidermana podporovali nebo chválili za tvorbu. „Asi nečekal, že tady dostane takovou bídu,“ smál se jeden z uživatelů TikToku v komentářích pod videem. Viderman ale nepolevil ani přes neuvěřitelnou kritiku a přidal další videa. Jeho sledovanost je ale nyní opravdu velká. Ještě nedávno šla přitom Vidermanova popularita ke dnu a jeho videa kolikrát neměla ani 10 tisíc zhlédnutí. Nyní ale mají jeho videa většinou přes 100 tisíc zhlédnutí a tiktokera to nejspíš žene dál.

Viderman se také rozhodl obnovit svou tvorbu na YouTube. Na svůj kanál před časem nahrál dvě skladby, které složil on sám a které měly slušný počet zhlédnutí. Obě jsou sice velmi kritizované, ale někteří lidé jeho hudební tvorbu dokázali ocenit. Viderman se ale k hudbě nevrátil a místo toho ukázal jak pracuje. Živí se totiž jako tatér a tak se rozhodl nahrát video, ve kterém předvedl svůj talent. Ve skutečnosti je opravdu šikovný. Dokázal, že si peníze za svou práci opravdu zaslouží, protože výsledek jeho práce byl opravdu povedený. Zároveň si ale ani ve videu neodpustil plno připomínek k ostatním lidem a sprostě vyprávěl povídky, které se mu při práci přihodily.

Lidé Vidermana za jeho taterské dovednosti a video chválí. „Hodně dekadentní a super kérka! Dobrá práce! Jako tatér musím říct, že kecy u kérování originál. Respekt! Více takových videí,“ komentují uživatelé na YouTube Vidermanovo video. Tiktoker ukázal, že se ve skutečnosti dokáže držet zpátky a chovat se jakž takž slušně. Sprosté mluvě a urážení ostatních lidí se asi nikdy nedokáže ubránit, ale jeho nová tvorba na YouTube byla podle lidí opravdu povedená. Možná se tedy Viderman rozhodne více tvořit smysluplná videa na YouTube a z TikToku se zcela stáhne.