Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

Lukáš Viderman | foto: instagram.com

Nenáviděný tiktoker oživuje kariéru. Po návratu na sítě rozjíždí také YouTube kanál

Lukáš Viderman, kritizovaný tiktoker, který se neustále chlubí penězi a uráží ostatní, vzal svou tiktokerskou kariéru vážně. Pořídil si mikrofony a je velmi aktivní. také se podělil o výsledky své práce a lidé ho uznávají. Viderman se totiž živí jako tatér a je velmi talentovaný. Zároveň se také rozhodl rozjet kariéru na YouTube.
  17:44

Kritizovaný tiktoker Lukáš Viderman se opět pouští do práce a na TikToku se chlubí svým luxusním životním stylem. I když se zdálo, že Viderman už na TikToku natáčet nebude, nyní se vrací a rozhodl se se svými sledujícími podělit o své dovednosti. Živí se totiž jako tatér a i když se na sociálních sítích nechová příliš vhodně, pro tetování má očividně veliký talent. Toho si všimli také lidé na TikToku a snad poprvé v životě se Viderman vyhnul kritickým komentářům, které jinak lidé píšou pod každé jeho video.

Viderman přidal video, ve kterém ukazoval tetování, která udělal za poslední měsíc. Některá byla sice velmi odvážná, ale tiktoker všem dokázal, že je ve své profesi opravdu dobrý. Viderman se už dříve rozhodl na svém YouTube kanálu předvést, jak vypadá jeho pracovní den. Jeho video bylo poměrně úspěšné a pro lidi, kteří Vidermana už nějakou dobu sledují, bylo příjemné vidět také jinou tvorbu než neustálé urážení ostatních a chlubení se. Viderman proto přidal ukázky své práce na TikTok, kde se setkal s opravdu pozitivními reakcemi. Dokonce i lidé, kterým se nelíbí jeho názory, ho za jeho práci chválí. „Kecy nic moc, ale práce super! Šíleně dobrá práce. Tetuješ dobře, ale zapracuj na charakteru. Tohle je důvod, proč ti peníze nezávidím. Máš je zaslouženě. Jde vidět, že umí, klobouk dolů,“ chválí Vidermana lidé na TikToku.

I když je Viderman očividně velmi dobrý tatér, neustále lidi pobuřuje svým chováním. Má totiž potřebu lidem dokazovat, že je bohatý a to velmi podivným způsobem. Nedávno se dokonce rozhodl, že muže poučí o tom, jak získat srdce každé ženy. „Dám ti radu, jak nebýt takovej lůzák, vo*e, o kterého si žádná buchtička neopře ani kolo. Musíš si vyčistit zuby, nebýt taková šmucka smradlavá, když budeš vykuřovat od rána do večera cigára. A to nejdůležitější, musíš mít na kapse penízky. Když nemáš penízky, tak nemáš charakter a ani vtip. Nemáš nic, jsi nula, p*čo,“ řekl Viderman v jednom ze svých videí na TikToku. Tímto videem si ale opět znepřátelil mnoho lidí, kteří jím naprosto pohrdají a kritizují ho. Podle některých lidí se Viderman chová jako člověk, který je obklopený ženami, ale ve skutečnosti vůbec neví, o čem mluví a žádné ženy ho nechtějí. Jiní lidé zase dokola opakují, že si za peníze štěstí nekoupí a pokud se bude chovat tak, jak se chová, nikdy nepozná pravou lásku.

Mnoho lidí také prosí, aby Viderman z TikToku odešel a ostatní svými videy neotravoval. Tiktoker byl sice nějakou dobu velmi málo aktivní, ale vše nasvědčuje tomu, že svůj návrat bere opravdu vážně. Nově si totiž pořídil několik mikrofonů, které ve svých videích používá a očividně má v plánu svou tiktokerskou kariéru rozjet naplno. Opět se vrátil k sérii videí, ve které ukazuje nové oblečení a popisuje, kolik stálo peněz. Nově si koupil kalhoty za 27 tisíc korun a lidé, kteří jeho video viděli, vůbec nechápou, co ho přimělo utratit za ně tolik peněz. „Kdo navenek pozná, že jsou tak drahé, když vypadají jako z tržnice? Namočím džíny do Sava a mám na nich super detaily za pár peněz. Úplně jako z tuzexu,“ smějí se Vidermanovi lidé v komentářích. Ten ale všem tvrdí, že když tomu nerozumí, nemají se o to, co si kupuje, vůbec zajímat.

Viderman se ale rozhodl rozjet také svou kariéru na YouTube. Zveřejnil totiž svůj vůbec první vlog, ve kterém se vydal do Karlových Varů, kde se rozhodl navštívit různá turistická místa. V podstatě všechno ale zkritizoval a po celou dobu vlogu nadával, že je všechno špatně. Lidé jsou ale z jeho videa překvapivě nadšení a prosí, aby podobnou tvorbu dělal častěji. „Nejlepší vlog jaký jsem kdy viděl. Nesnáším youtubery, ale ty máš alespoň originální styl. Luxusní video, více takových videí, Lukáši,“ chválí Vidermana lidé v komentářích pod videem. Protože si Viderman videa natáčí po svém a spoustu lidí jeho tvorba baví, i když zároveň spoustu lidí pobuřuje, očividně bude v tvorbě videí pokračovat i nadále. Mnoho lidí hlasitě volá po tom, aby opustil sociální sítě, ale to se očividně v blízké době nestane. Viderman má nejspíš v plánu rozjet svou kariéru naplno.