Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lukáš Viderman nezvládá kritiku | foto: instagram.com

Uráží ostatní, sám kritiku nezvládá. Tiktoker Lukáš Viderman ostře reaguje na hate komentáře

Tiktoker a tatér Lukáš Viderman se na sítích chlubí penězi a uráží ostatní lidi. Když se ale někdo nehezky vyjádří o něm, neusnese to a začne se do něj ve videích navážet. Podle něj jsou všichni, kteří nemají peníze, špatní a jedině on je dokonalý. Viderman se také chlubí luxusním vozem, který ale pravděpodobně není jeho. Nejspíš si ho pouze zapůjčil.
  15:00

Skoro každý Čech, který používá aplikaci TikTok, už alespoň jednou narazil na mladíka, který se chlubí štosem bankovek, luxusním oblečením za desítky tisíc a často se naváží do všech ostatních lidí. Není jím nikdo jiný než Lukáš Viderman, který v podstatě nepřidává jiný obsah, než ten právě zmíněný.

Viderman má očividně za to, že každý, kdo se netopí v penězích, je naprosto bezcenný člověk a svými názory se nijak netají. Co ale Viderman nedokáže překousnout, je kritika jeho samotného. Začal velmi ostře reagovat na kritické komentáře, které mu lidí píší pod videa.

Vidermanova videa jsou v podstatě skoro všechna stejná. Obleče se do luxusního oblečení, do rukou si vezme štos bankovek a začne se prezentovat jako absolutně dokonalý muž. Zároveň ani trochu nešetří sprostými slovy. „Sleduješ to, p*čo? To je v*le styl. Takhle to má k*rva vypadat. To je přesně to, co chce tvoje stará. Ne tebe, když ráno vstaneš se za*ebanýma trenkama, p*čo. Ne, takhle ne, ale takhle,“ říká Viderman v jednom ze svých mnoha videí.

V komentářích pod videem se samozřejmě okamžitě strhla lavina kritických komentářů. I když se Viderman tváří, že je nad věcí, kritika se očividně dotkla jeho ega, protože na některé komentáře začal reagovat. Jedna z uživatelek TikToku mu napsala, že ji její manžel dělá šťastnou už jen tím, že se vedle ní ráno probouzí a nemusí být oblečený v luxusních značkách. „Vedle tebe vstávat musí být peklo,“ odpověděl na komentář Viderman.

@lukastybitch

♬ ALIEN FLAME - shometyle

Viderman ale až doposud urážel své hatery pouze v komentářích. Nyní se však rozhodl, že z urážení konkrétních lidí udělá samostatná videa. Očividně totiž nesnese, aby si z něj někdo dělal legraci a rozhodl se proto reagovat na kritiku svými klasickými argumenty. Jeden z uživatelů na TikToku napsal Vidermanovi pod video, že i když má peníze, stejně nedokáže nic udělat se svým obličejem. Viderman se urazil a rozhodl se uživateli odpovědět.

„S ksichtem nemusím nic dělat, protože jsem s tím spokojenej. Sám se sebou jsem spokojenej, protože jsem p*čo frajer, v*le. Kdybych na tom byl tak špatně, jako ty, tak taky všem píšu pod videa, že vypadá na h*vno, protože bych sám vypadal na h*vno. Nebuď v p*či z toho, že vypadáš na h*vno a běž si ho třeba lousknout k sestře do pokojíčku,“ odpověděl na kritický komentář Viderman.

@lukastybitch Odpovědět uživateli @jozinspazin1 ♬ původní zvuk - Lukas Viderman

Podle jiného uživatele je Viderman zakomplexovaný a trapný, ani to ovšem tiktoker nedokázal nechat bez odpovědi. „Jenomže ty moje komplexy ze mě dělají lepšího člověka, kdežto tvoje komplexy z tebe dělají chudáka,“ obhajoval se Viderman. Peněz má sice tiktoker opravdu hodně, ne však díky TikToku. Viderman se totiž živí jako tatér a zakázek má očividně mnoho. Lidé si jeho práci chválí, videa, která přidává na sociální sítě, už ale tolik ne.

Nedávno se dokonce spekulovalo o tom, jestli je Viderman opravdu tolik bohatý, jak on sám s oblibou tvrdí. Na Instagram totiž přidal několik fotek s nádherným luxusním autem značky BMW. Na fotkách si ale pokaždé stoupl tak, aby nebylo vidět jedno konkrétní místo na zadní karosérii. Když však přidal na TikTok videa, ve kterých s autem jezdí, zadní karosérie auta byla vidět celá a spousta lidí si všimla zajímavého detailu.

Na místě, které se Viderman na fotkách snažil zakrýt, byla totiž nálepka, která odkazovala na instagramový profil společnosti AVCars, která půjčuje luxusní auta. Auto, kterým se Viderman s oblibou chlubí, tak pravděpodobně není jeho. Někteří lidé se Vidermana zastávají a tvrdí, že se určitě jedná o reklamu, mnoho lidí ale s takovým názorem nesouhlasí.

Kdyby se totiž mělo jednat o propagaci, Viderman by si určitě na fotkách nestoupl tak, aby zakryl název autopůjčovny. Navíc by také pravděpodobně označil instagramový profil AVCars, nic takového ale Viderman neudělal. Nejspíš si tedy auto opravdu pouze vypůjčil a chlubil se s ním svým sledujícím, kteří mají za to, že si jejich oblíbený tiktoker koupil luxusní auto, jehož cena se pohybuje v řádu několika milionů korun.