Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Lulusile je 38 let. Vypadá na to? | foto: facebook

Lulusila si vymýšlí, že se s ní fotí zdravotníci. Prý lže a manipuluje

Dříve velice populární, nyní už mnohými zapomenutá youtuberka Lulusila opět perlí. Je stále aktivní a streamuje převážně na Twitchi. Dle většiny konstantně lže a manipuluje. Měla si vymyslet, že se jí narodila dcera. Lhát má také o tom, že nehraje automaty a vymýšlí si, že se s ní fotí zdravotníci.
  16:21

Bizár u nás v poslední době nabírá čím díl více na obrátkách. Uživatelé sociálních sítí milují výstřední influencery jako Shopaholic Adel, či například Matouše Kalubu, kteří jsou svým chováním schopní téměř každý týden vytvořit nějakou novou pikantní kauzu. Častým zprostředkovatelem těchto situací je bojová organizace Clash of the Stars. Aby se do ní nějaký zápasník dostal, je většinou důležité být výstřední, či kontroverzní. To vše splňuje dříve známá youtuberka Lulusila, kterou by nyní někteří v organizaci zřejmě rádi viděli. Alespoň by měla dostatek finančních prostředků na hraní automatů, tvrdí.

Lulusila byla ve své slavné éře populární hlavně kvůli její dosti zvláštní povaze. Ráda se v jednom kuse litovala a dokola říkala, jak je její život těžký. Právě proto si získala většinu sledujících, kteří uvěřili jejímu smutnému příběhu a chtěli ji podpořit. Z počátku byla tedy většinou považovaná za milou youtuberku, kterou mnozí litovali. Postupně se však začaly na povrch dostávat různé zvěsti a zvláštní informace o její pravé povaze. Časem se tak z litované Lulusily stala téměř všemi nenáviděná žebračka.

Její hlavní YouTube kanál jednoho dne zmizel. Zřejmě se jí do něj někdo naboural a veškerý obsah smazal. Na dlouhou dobu se po ní slehla zem, nikdo netušil co dělá a většina už na ni zapomněla. Jelikož je tvorba videí a streamování něco, co prý miluje, nemohla si pomoct a na internet se vrátila. Nyní už ale jen na streamovací platformu Twitch, kde v poslední době poměrně pravidelně na živých vysíláních popíjí, kouří kvanta cigaret a povídá si se svými fanoušky.

Zřejmě aby si většina myslela, že je stále relevantní, tak se Lulusila rozhodla, že bude falšovat fotky s fanoušky. Ne však s jen tak ledajakými. Na sítích se chvástala, jak když byla v nemocnici, tak ji poznali doktoři a chtěli se s ní vyfotit. „Přátelé tak i v nemocnici mně znají a sledují moje streamy. Hned se chtěli fotit, šmankote babičko čaruj,“ píše Lulusila. Už na první pohled je na fotce zvláštní zaprvé její špatná kvalita, přičemž vypadá, jak kdyby ji odněkud stáhla. Za druhé je zvláštní, že ti doktoři se s ní chtěli vyfotiti, ale Lulusila na společné fotce není.

Na to má však Lulusila svojí zvláštní odpověď. „To můj foťák na mobilu fotí takové fotky, omlouvám se. Nechtěli abych publikovala fotku kde jsem s nimi,“ doplňuje. Všem je jasné, že Lulusila opět chtěla, aby ji sledující politovali. Do nemocnice měla totiž jít na návštěvu svého nemocného otce. Internetoví detektivové však přišli na to, že fotku stáhla z internetu, což znamená, že opět lhala. Sama Lulusila se za to později omluvila. Šlo o podobný styl omluvy, který v minulosti používala často, kdy se strašně litovala, omlouvala se a prosila sledující, aby jí vše ostatní věřili.

V minulosti si také měla dokonce vymyslet, že čeká miminko. Opět si z internetu údajně stáhla fotografie ultrazvuku, které posílala sledujícím jako důkaz. Nikdo jí ale nevěřil a až nyní se přiznala, že to byla lež. „Natálka byla provokace a obrana proti PíSímu. Musela jsem se nějak bránit. Byla jsem na to sama, nikdo mi neporadil a nevěděla jsem, co mám dělat,“ píše. Stále se také snaží sledující přesvědčit, že nehraje online kasíno, i když důkazy mluví proti ní. Sama se má svými výhrami chlubit na Facebooku a v kasínu má používat dokonce i svojí vlastí přezdívku „DzinaSalil“.