Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Marcus Revolta buduje byznys na Floridě | foto: instagram.com/marcusxdouble

Marcus Revolta posílá pozdrav z Floridy. Tahá Čechy z tísně a vzpomíná na devadesátky

Marcus Revolta posílá pozdrav z Floridy, kde buduje neurčitý byznys. Češi se prý nachází ve finanční tísni a on udělá všechno pro to, aby jim na cestě z ní pomohl. V devadesátkách se prý podnikalo lépe. Zároveň se snaží sehnat obchodníky do svých firem na Instagramu. Nově i na Slovensku.
  19:00

Marek Kaleta, známý jako Marcus Revolta nebo někdy Marcus X Double, je známý především jako motivační řečník, finanční šíbr a příležitostný rapper. Ač byl dříve na sociálních sítích aktivní téměř každý den, v létě se odmlčel. Prý buduje byznys na Floridě v nespecifikovaném odvětví.

Někteří sledující začínali v letních měsících spekulovat, zda Kaleta zmizel ze sítí nadobro. Dříve totiž sdílel desítky příspěvků denně, ve kterých promlouval o kontroverzních názorech a motivoval. Najednou se však odmlčel, obličej neukázal a sdílel už stará nebo přinejmenším dříve natočená videa.

Pravděpodobně kvůli tomu, aby se spekulacím vyhnul, poslal fanouškům vzkaz z Tampy. Prý pracuje na tom, aby rozjel firmu na Floridě a stal se úspěšným i mimo Česko, Slovensko a Dubaj, kde už pár měsíců podniká. Nejdůležitější podle něj je, nebýt finančně závislý na jedné zemi.

Aby toho nebylo málo a Marcus doopravdy ukázal, že s jeho motivačními proslovy není konec, natočil i nové video. Sice trvá více než dvacet minut, obsah je poměrně stručný. On natáčí videa pro lidi, kteří chtějí zdvojnásobovat zisk a udělá všechno pro to, aby jim na cestě k tomu pomohl. Podle jeho slov Česko finančně trpí a podnikat je složité. Ostatně viděl blíže nespecifikovaný rozhovor s podnikatelem a dá se říct i finančním influencerem, v posledních letech hojně kritizovaným Radovanem Vávrou, který v něm tvrdí, že podnikání pro současnou generaci není jednoduché.

Kaleta se odvolává na slova Vávry a tvrdí, že podnikat v devadesátkách bylo prostě jednodušší. Což samozřejmě bylo, zároveň je nutné dodat, že ne nadarmo se porevoluční desetiletí spojuje s přídavným jménem divoké. Osudy a činy několika nejbohatších podnikatelů té doby jsou přinejmenším kontroverzní.

Pokud máš zájem dozvědět se, jak se stát obchodníkem v mojí firmě na Slovensku pod vedením zkušených lidí, kteří tvrdě a poctivě makají napiš zprávu: Mám zájem

#marcus #motivacecz #tvrdaprace #double #mindset

20. září 2023 v 14:48, příspěvek archivován: 21. září 2023 v 15:12

Protože chce lidem Kaleta pomáhat, nechce je jen motivovat, hledá navíc obchodníky do svých firem. Donedávna hledal jen do české firmy, teď přidal i tu na Slovensku. „Čaute Slováci! Pokud jste unavení z toho nevydělávat tolik peněz kolik chcete, ale zároveň nechcete peníze zadarmo, tak ve své firmě nabírám nové obchodníky,“ láká Marcus. Firma podniká s fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a obchoduje s elektřinou. Potenciálně si prý můžou obchodníci vydělat od pěti do deseti tisíc euro měsíčně.

Do české firmy už Kaleta několik měsíců hledá obchodníky přes Google dotazník. Stačí vyplnit jméno, příjmení, věk, kontaktní údaje, profil na Instagramu a pár dalších informací a můžete se stát úspěšným obchodníkem. Zdá se však, že stále nikoho ideálního Marcus nenašel, vzhledem k frekvenci, ve které dotazník sdílí.

Témata: Marcus Revolta