Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Marek Kaleta alias Marcus Revolta má na internetu image úspěšného podnikatele. | foto: facebook.com/marcusxdouble

Marcus Revolta posílá zase vzkaz sledujícím. Prý ho nemají kritizovat, přirovnává se ke zmrzlině

Marcus Revolta poslal po dlouhé době sledujícím vzkaz z Floridy. Prý by byl svět lepší místo, kdyby lidé nepsali negativní komentáře. Tvrdí, že když si vybíráte zmrzlinu, také nekritizujete jiné příchutě, než na kterou máte chuť. Poděkoval také posluchačům jeho hudby.
  17:25

Marek Kaleta alias Marcus Revolta a příležitostně také Marcus X Double se v poslední době ze sociálních sítí stáhl. Buduje totiž byznys v Tampě na Floridě a nemá čas se zabývat ostatními lidmi. Musí se totiž soustředit jen na sebe a na to, co chce vybudovat. Teď ale po dlouhé době posílá sledujícím vzkaz.

„Po delší době vás zdravím. Na světě by bylo krásně, kdyby se lidi řídili zlatým pravidlem nedělej druhým to, co nechceš, aby dělali oni tobě,“ povídá Kaleta v úvodu videa. Prý nechápe, jak je možné, že uživatelé na sítích navštěvují profily těch, které nemají rádi nebo je nezajímají. Posílá respekt a uznání každému, kdo na sítích oblíbené tvůrce podporuje. Ač se sledující se svým oblíbeným tvůrcem pokaždé neshodnou, je prý důležité, že ho stále podporují.

Kaleta má dlouhodobě zásadní problém s negativními komentáři. Sice většinu času tvrdí, že je neřeší, velmi rád na druhou stranu kritizuje ty, kdo je píšou. Tentokrát se jim ale snaží promlouvat do duše. Prý je potřeba k tvůrcům přistupovat tak jako ke zmrzlině. Pokud si chci koupit zmrzlinu a mám ráda čokoládovou, tak si jí koupím a nikomu neříkám, že nemám ráda vanilkovou. A tak to prý platí se vším, nebo alespoň do té doby, co se to týká jeho osoby.

Marcus si myslí, že klíč ke šťastnému životu je sdílení na sítích jenom pozitivní energie. Je však nutné zmínit, že v létě se vydal do boje proti reakčním kanálům, kdy tvrdil, že je jich čas v Česku skončil. Proto zhruba týden natáčel reakční videa na videa reakčních kanálů. Nakonec od válečného tažení upustil, protože prý bylo naprosto zbytečné.

Ač je pro Marcuse téma negativních komentářů bezedné a vyjadřuje se k němu v podstatě neustále, s oblibou také mluví o hudbě, kterou vytvořil. V létě totiž také vydal poslední rapové motivační album v životě a ohlasy posluchačů jsou poměrně smíšené. Někteří se mu totiž vysmívají a jiní doufají, že věci, které v něm tvrdí, nemyslí vážně. Ve většině skladeb totiž povídá jen o tom, co všechno dokázal a kritizuje vládu.

⭐️ Držme se tohoto pravidla✊

Napište do komentáře ⬇️

#marcus #motivacecz #tvrdaprace #double

25. října 2023 v 14:56, příspěvek archivován: 26. října 2023 v 14:51

Jedna z jeho skladeb s názvem „Selfmade“ se stala na pár týdnů také trendem na TikToku, ve kterém lidé spíše Marcuse zesměšňovali, on si z toho ale nic nedělá. Teď dokonce posluchačům skladby poděkoval, protože se stala jeho nejposlouchanější na Spotify. Mnozí ji kritizovali za to, že je příliš sebevědomá, s čímž on nesouhlasí. Rap je prý jednoduše takový.

Kaleta je na Floridě už několik měsíců a ze sítí se v podstatě stáhl. Jeho instagramový profil sdílí jenom výstřižky ze starších videí a inzeráty, ve kterých Kaleta nabízí práci obchodních zástupců. Kaleta se s novým obsahem ozývá zhruba jednou za měsíc.

Témata: Marcus Revolta