Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Marcus Revolta | foto: Instagram

Už nebude točit reakce, chystá se být nezávislý na Česku. Revolta bude prý podnikat v USA

Marcus Revolta měl vydávat reakční videa na influencery, kteří proti němu veřejně vystupují. Nakonec od toho upustil, nechce jim totiž prý dávat prostor. Teď se vydává budovat svůj nový byznys na Floridě. Prý nechce být závislý na Česku, ve kterém je špatná mentalita.
  19:00

Jméno Marka Kalety, který je známý i pod přezdívkou Marcus Revolta, patří v poslední době k těm nejskloňovanějším na českém internetu. Celý týden měl vydávat každý den reakční videa na influencery, kteří proti němu veřejně vystupovali. Nakonec kariéru reakčního youtubera vzdal. Prý nechce podobným influencerům věnovat pozornost.

Marcus vydal minulý týden první video, ve kterém reagoval na tvrzení streamera Agraela a strefoval se do Martina „Mikýře“ Mikysky a Vidraila. Ač sledujícím sliboval, že bude vydávat další, druhého videa se už nedočkali. „S tímto světem nelze vést žádná racionální debata. Tento svět má rád spory, pomluvy a nenávist,“ povídá Marcus o světě influencerů. Prý s takovými hodnotami nesouzní a nechce nic negativního ani šířit, takže s vydáváním reakčních videí končí.

Zároveň také vzkázal těm, kteří si myslí, že maže negativní komentáře, že to není pravda. On má totiž na mazání komentářů a blokování uživatelů lidi a sám to tedy dělat nemusí. „Když někdo přijde na moji party, tedy na moje sociální sítě a píše negativní komentáře, tak tam nemá co dělat,“ vysvětluje a vyzývá je, aby odešli sami a jeho tým je nemusel blokovat. Na jeho profilu se totiž posouvá dopředu a vydělávají se peníze, pro nenávistné komentáře tam není prostor.

Marcus natočil na Instagram později další video, ve kterém polonahý a spálený od sluníčka ve slunečních brýlích kouří doutník a mluví o tom, že teď jeho jméno táhne a on to chápe. Každá revoluční myšlenka totiž nejdřív potřebuje spoustu odpůrců, aby si později všichni uvědomili, že měl její protagonista celou dobu pravdu.

Co bude ale Marcus dělat, když nebude natáčet reakční videa? Nudit se určitě nebude, bude totiž budovat svůj byznys na Floridě. „Jdu si vybudovat úspěch v zahraničí, abych nebyl závislý na Česku, které je na tom mentalitou velice špatně. Budu ho ale ovlivňovat na dálku,“ popisuje a přeje svým sledujícím úspěšnou budoucnost.

9. července 2023 v 20:33, příspěvek archivován: 10. července 2023 v 16:30

Sledující si utahují především z bizarní scenerie videa. „Marcus by se mohl příště obléct a namazat se opalovacím krémem. To je fakt k smíchu,“ myslí si jeden ze sledujících. Jiný se vysmívá jeho plánům. Kaleta totiž nedávno začal budovat byznys i v Dubaji. Založil tam firmu a dostal k ní i razítko, kterým se pochlubil. „Snad dostane razítko i k téhle firmě,“ píše další sledující. Nejednoho komentujícího také zaráží, že má Marcus pořád potřebu vydávat podobná videa. Myslí si totiž, že nikoho motivovat rozhodně nemohou.

Někteří také upozorňují na to, že v jednom starším videu tvrdil, že jeho firmy mají obrat dohromady kolem šedesáti milionů korun a slíbil, že to všem brzy dokáže. Zatím to však neudělal a sledující mu tak přestávají věřit.

Témata: Marcus Revolta