Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Marcus Revolta se zase zlobí | foto: instagram.com/marcusxdouble

Marcus Revolta se zase zlobí, vadí mu videa Vidraila a Mikýře. Nově teď o nich natáčí reakční videa

Marcus Revolta se zlobí za negativní komentáře youtuberů a rozhodl se na všechny z nich reagovat. Celý týden teď bude vydávat videa, ve kterých bude nepravdivé informace vyvracet. Zatím se však jenom trefuje do Agraela za vzhled, obhajuje svou popularitu na Facebooku a Martina „Mikýře“ Mikysku nazývá Pičiskou.
  22:00

Marcus Revolta, vlastním jménem Marek Kaleta, je v poslední době na sociálních sítích aktivnější každým dnem víc. Na začátku července vydal nové motivační album, čímž přilákal pozornost nejednoho sledujícího. V mnoha případech však nebyla pozitivní a z motivačního řečníka a finančního šíbra se stal tvůrce reakčního kanálu.

Marcus nezajímá jen širokou veřejnost, jeho nová hudba a kontroverzní názory zaujala i youtubery a streamery, kteří se mu v jejich tvorbě poměrně často věnují. Marcus se teď rozhodl proti nim bojovat po svém. Všichni se proti němu totiž prý spojují a šíří o něm nesmysly před dětmi kvůli tomu, aby se děti nedostaly na lepší cestu, na kterou je může přivést právě on. „Nenechám o sobě šířit nesmysly ve veřejném prostoru,“ povídá Kaleta v novém videu. Proto teď bude celý týden vydávat reakční videa na jednotlivé tvůrce, kteří o něm ve svých videích mluví.

Zmíněnými nesmysly by podle Marcuse měly být především negativní komentáře, které se týkají jeho firem. Nelíbily se mu především komentáře, které se týkaly obratů jeho společností. Nikdo prý neumí vyhledávat v účetních závěrkách a obchodním rejstříku, protože řeší pouze obraty z roku 2021 jeho dvou společností. Jedna z nich má obrat kolem 300 tisíc a druhá kolem milionu a půl.

Agraelus tvrdí, že jsem Extrémně silný na FB pouze z důvodu, že na FB zůstali pouze R*tardi.

Tihle lidi degenerujou naši mládež.

Důvod proč z FB Gameři, Twicheři a Youtubeři odešli je, protože o jejich obsah nebyl zájem a potřebují peníze z Youtube a příspěvky na Twitch od převážně mladých lidí, které dělají závislé na hraní počítačových her a sledování jejich hloupého obsahu.

Stejně jako Martin Piciska

6. července 2023 v 17:11, příspěvek archivován: 7. července 2023 v 13:29

Nutno dodat, že žádné jiné účetní závěrky v obchodním rejstříku dodnes k dispozici nejsou a proto v nich ani komentující umět vyhledávat nemohou. Marcus však tvrdí, že obrat za rok 2022 ve všech šesti společnostech dosahuje více než 60 milionů korun. Jak už bylo zmíněno, žádný důkaz k jeho tvrzení zatím veřejný není.

Nejdříve některým z nich věnoval několik příspěvků na Instagramu. „Můj velký hater a malá b*tch,“ píše o youtuberovi Adamovi Lyskovi, který vystupuje pod přezdívkou Vidrail. „Tento kr*pl propaguje holení a chlast. Má statisíce sledujících dětí na YouTube a dovolí si o mně točit videa, že šířím hlouposti,“ pokračuje Marcus ve stejném duchu.

Dále Marcus sdílí fotku streamera Agraela a ptá se svých sledujících, proč jsou jeho „haters“ od pohledu, podle jeho slov, retardovaní. Dal sledujícím i několik možností. Prý jestli protože jsou „retardi“, protože šíří nesmysly nebo protože jsou degradovaní.

Na Agraelovo video také vydal Marcus první reakci. Agraelus říká, že má Kaleta největší počet sledujících na Facebooku, kde však podle něj nejsou aktivní uživatelé, kteří mají vysoké IQ. To se Marcusovi nelíbí, prý Agraelus lže a není inteligentní. Kdyby totiž byl, nešířil by takové dezinformace. Dále si obhajuje svou stránku na Facebooku a chlubí se tím, že jí žádný jiný tvůrce nemá úspěšnější než on.

Marcus se vedle Agraela trefuje také do Martina „Mikýře“ Mikysky, který mu dlouhodobě leží v žaludku. Natočil totiž o něm mnoho reakčních videí, ve kterých se mimo jiné snažil vyvracet i některá Kaletova tvrzení. Proto si od Kalety vysloužil přezdívku Martin Pičiska. Mikyska se prý snažil na Facebooku uspět, nikoho tam však nezajímal a proto tam už aktivní není.

Kaleta si v podstatě celou dobu obhajuje svou popularitu na Facebooku. Všichni influenceři se museli přesunout na jiné platformy, protože na Facebooku se nedají příspěvky monetizovat, na rozdíl od jiných platforem. Influenceři chtějí prý pozornost dětí, které tráví na sociálních sítích většinu volného času a jsou nejjednodušeji ovlivnitelné. Kdyby totiž influenceři zajímali dospělé lidi, byli by populární právě na Facebooku.

Témata: Marcus Revolta