Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Marcus Revolta rappuje o jachtě, vilách a drahých hodinkách. | foto: instagram.com/marcusxdouble

Marcus Revolta je prý king motivace v Česku. Zlobí se za negativní komentáře, prý se vrátí covid

Marcus Revolta se zlobí za negativní komentáře. Komentující o jeho podnikání prý šíří dezinformace a neumí hledat v účetních závěrkách. Podle nich jeho firmy totiž moc úspěšné nejsou, on ale tvrdí opak. Zároveň u nového videoklipu zakázal komentáře, prý aby nedal negativním komentářům prostor.
  19:00

Marcus Revolta, vlastním jménem Marek Kaleta, začal být v poslední době na sociálních sítích aktivnější než kdy dřív. Dříve spíše natáčel jenom motivační videa a snažil se motivovat na konferencích, teď se vrátil k motivačnímu rapu. Jeho nové skladby však nemají pravděpodobně tak pozitivní ohlasy, jaké očekával.

Kaleta chystá nové album a postupně vydává videoklipy k jednotlivým skladbám. U první z nich, která nese název Selfmade, se začalo množit mnoho negativních komentářů. Marcus v ní totiž mluví především o svém úspěchu, který je velmi těžko prokazatelný, na což také sledující upozorňují.

Protože se mu negativní komentáře nelíbily, rozhodl se na ně reagovat v novém videu. „Moje jméno táhne, jsem king motivace v Česku a na Slovensku,“ uvádí Kaleta. Prý ho nepřející sledující motivovali k tomu, aby se ještě více snažil uspět a více mluvil o motivaci. Mimo jiné se pochlubil také tím, že založil novou společnost v Dubaji. Prý k ní má i razítko. Chce si založit společnosti i na Floridě a jižní Africe. Zkrátka bude obchodovat tam, kde to pro něj bude nejvýhodnější.

Nelíbily se mu především komentáře, které se týkaly obratů jeho společností. Marcus se zlobil, že nikdo z komentujících neumí vyhledávat v účetních závěrkách a obchodním rejstříku, protože řeší pouze obraty z roku 2021 jeho dvou společností. Jedna z nich má obrat kolem 300 tisíc a druhá kolem milionu a půl. Nutno dodat, že žádné jiné účetní závěrky v obchodním rejstříku dodnes k dispozici nejsou a proto v nich ani komentující umět vyhledávat nemohou. Marcus však tvrdí, že obrat za rok 2022 ve všech šesti společnostech dosahuje více než 60 milionů korun. Jak už bylo zmíněno, žádný důkaz k jeho tvrzení zatím veřejný není.

Kaleta zároveň v pátek vydal videoklip k nové písni Dubai a zablokoval u něj možnost komentování. Protože několikrát v různých videích poděkoval i za negativní komentáře, mnoho sledujících se divilo, že tentokrát veškeré zablokoval. Prý protože nechce dávat prostor lidem, kteří ho nemají rádi, k šíření dezinformací třeba právě o jeho podnikání.

On se však ve videu dezinformace šíří. Prý jestli si jeho fanoušci myslí, že už nepřijde nic podobného jako pandemie covidu, jsou na omylu. Mají si uvědomit, že nežijí v pohádce a vždycky se chystá něco nového. Kdo a co chystá ale neřekl. Ve videu jako obvykle zmínil, že jediná cesta, jak se dostat z „matrixu“ jsou peníze a on se bude snažit sledujícím dále předávat možnosti, jak se k nim dostat. Těžko říct, v předávání jakých informací chce pokračovat, zatím jim totiž moc tipů nedal.

Témata: Marcus Revolta