Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sotva otevřel oči, tak se na něm přiživujete, kritizují lidé Datla a Stříteskou. A nadávají dítěti

Influencer Marek Valášek zvaný Datel se musí poslední dobou vypořádávat s pořádnými hejty, které se valí dokonce už i na jeho měsíčního syna, někteří opravdu nemají zábrany před ničím a nadávají Valáškovi i dítěti jen proto, že se jeho otec podle nich nechová správně.
  16:45

Youtuber Marek „Datel“ Valášek se už měsíc na sociálních sítích pyšní synem Kyliánem a lidé nezapomínají na různé průšvihy, kterých se novopečený otec v minulosti dopustil. Malý Kylián spolu s rodiči oslavil první měsíc života, ale followeři to dávají rodičům „sežrat“. Kritika byla natolik nevhodná, že se Valášek dokonce rozhodl některé komentáře smazat.

Valášek nedávno oznámil, že na svůj hlavní profil bude přidávat pouze příspěvky, které se nejvíce budou týkat jeho rodiny, kontroverzi prý lidé mohou sledovat na jeho druhém profilu. Nedávný příspěvek, na němž Datel slavil první měsíc života svého syna, však spustil kritiku a nadávkami nešetřili ani na nevinném Kyliánovi.

„Vypadá jako skřet. Ten bude taky sypat jako jeho táta. Už viděl Kylián tvoje akce na TikToku? Kdyby je viděl, nikdy nezačne mluvit. Má hrůzu v očích, protože mu došlo, kdo je jeho otec. Fuj, nechutné dítě stejně jako ty. Nikoho nezajímá tvůj po*ranej harant,“ museli se rodiče dočíst urážek od lidí Instagramu. Valášek se rozhodl, že bude podobné zprávy pochopitelně mazat a toho si samozřejmě několik lidí všimlo, dočkal se podpory i od těch, kteří ho sice dvakrát nemusí, ale uvědomují si, že jsou podobné zprávy naprosto hloupé a nechutné.

„Oni přidají krásnou fotku s krásným miminkem a vy tu píšete blbosti. To dítě za nic nemůže, tohle je fakt odporné. Lidi, vzpamatujte se. Je to dítě, které ani ničemu nerozumí a vy ho tady urážíte? Jste ubožáci,“ zastávají se Valáškovy rodiny lidé na Instagramu. Některým zase vadí, že vzal Valášek spolu se svou partnerkou Barborou Stříteskou měsíčního syna na výlet do zoo. Podle lidí je to totiž naprosto nevhodné místo pro měsíční dítě, protože je prý všude spousta prachu, bakterií a dítě je vystaveno riziku nemoci.

Kromě některých hlupáků se většina jeho followerů raduje z nového přírůstku influencerské rodiny, Stříteská vypadá krátce po porodu v dobré kondici a také ona si užívá péči o malého Kyliána. Stříteská se na Instagramu pochlubila videem, ve kterém si Kylián poprvé vyzkoušel pózování před fotografem. Jeho rodiče si s ním udělali několik fotek na památku, ale ani to se některým lidem nelíbí.

„Co to je za rituál? Vždyť chudáček malej sotva otevřel oči a vy se na něm jdete přiživovat ještě víc než předtím. Pokud ho opravdu tak milujete a chcete hezké fotky, tak to jde určitě minimálně bez toho, aniž by to musela vědět celá ČR,“ kritizují někteří záměry Stříteské, která má údajně už navazovat spolupráce týkající se mateřství.

Valášek měl dříve ve zvyku na negativní zprávy reagovat, často se proto rozhodl, že natočí video, kde se obhájí, ale nyní ani po měsíci neustálé kritiky se ale youtuber k ničemu podobnému neodhodlal. Vrátil se ke streamování na TikToku a právě tyto streamy dávají spoustě lidem důvod k tomu, aby Valáška kritizovali. Podle nich by se měl totiž konečně začít chovat jako dospělý a nenechávat svou partnerku, aby se o jejich dítě starala sama. Valášek také nedávno slavil překonání hranice půl milionu sledujících na Instagramu. Možná proto, že se rozhodl kontroverzní příspěvky přesunout na druhý profil, počet jeho sledujících opět klesl pod zmíněnou hranici.