Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Tvůj syn je Dluhomír, utahují si lidé z Datla. Ten si radši založil nový Instagram

Marek Valášek alias Datel se rozhodl, že kontroverzní tvorbu bude zveřejňovat pouze na svém druhém instagramovém účtu. Zároveň si chce dát na chvíli pauzu od neustálého hádání se s tiktokerem Davidem Čonkou. Chce s ním prý zápasit, ale rozhodně ne někde na ulici, protože nechce řešit soudní spory. Lidé Valáška prosí, aby se začal chovat jako zodpovědný otec.
  13:48

Youtuber Marek „Datel“ Valášek se rozhodl, že si uzamkne svůj hlavní instagramový účet. Ještě před tím, než to udělá, se ale Valášek snaží své sledující nalákat na svůj druhý účet. To z toho důvodu, že prý nechce své kontroverzní chování přidávat na hlavní účet, kam má v plánu zveřejňovat pouze hezké věci s rodinou. Zároveň ale nezapomněl na to, že na něj pořád čeká naštvaný David „Čonny“ Čonka, který chce s Valáškem zápasit. Také k jejich sporu se Valášek vyjádřil na svém Instagramu.

Valáška ke změně očividně vedlo nedávné narození jeho prvního potomka, syna Kyliána. Valášek od té doby na Instagram přidal tři příspěvky, ve kterých svého syna i přítelkyni Barboru Stříteskou ukazuje. Mnoho lidí sledovalo, jak se Stříteské i malému Kyliánovi daří a Valáškovi se díky tomu na Instagramu podařilo překonat hranici půl milionu sledujících. Svůj účet na Instagramu si ale Valášek brzy opět nastaví jako soukromý. „Asi si zase hodím soukromý účet. Je to hlavně kvůli tomu, že když jsme přijeli do nemocnice, tak jsem dal první storýčko, skrze které pak vyšel nějaký článek, kde to moje storýčko úplně otočili. Prostě klasický bulvární h*vno a mě to tak na*ralo, že jsem si řekl, že si dáme soukromý účet já i Barča,“ vysvětlil Valášek na svém Instagramu.

Valášek prý v žádostech o sledování bude pečlivě kontrolovat, zda ho nechtějí sledovat redaktoři, kteří by o něm poté psali články. Zároveň svým sledujícím také řekl, aby ho začali sledovat na jeho druhém instagramovém profilu. Tam prý bude přidávat kontroverzní a pikantní příspěvky, které nechce míchat s hezkými příspěvky na hlavním profilu. „Na ten druhý profil budu přidávat takové ty p*čoviny, co dělám na streamech, nějaké highlighty a i ty hroty,“ láká své sledující Valášek. Lidem, kteří se rozhodli přesunout na Valáškův druhý účet, youtuber nahrál další video, ve kterém nové sledující ze svého druhého profilu s úsměvem vítá. Vysvětlil, že se obává toho, že by mu Instagram mohl odstranit některé příspěvky z hlavního profilu a chce proto kontroverzi přesunout na druhý účet.

Valášek slibuje, že se mají sledující jeho druhého profilu rozhodně na co těšit. Youtuber také nastínil, jak se vyvíjí jeho spor s tiktokerem Davidem Čonkou. „Já jsem se tomu teď nevěnoval a ještě asi pár dní věnovat nebudu, kvůli malinkému, protože se teď soustředím na to, užívám si tu radost a nechci si to prostě kazit tím, že se tu budu hrotit s Čonnym. Ale ta chuť ho zmlátit v zápase stále je. Mě ten člověk s*re, fakt ho sundat chci a modlím se za to, aby ten zápas prostě dopadl,“ řekl Valášek. S Čonkou prý bude znovu streamovat na TikToku a vyříká si s ním některé věci. Podle Valáška totiž Čonka lže a na streamu to pochopí také ostatní lidé. Zápas s Čonkou se prý ale musí uskutečnit na galavečeru Clash of the Stars a rozhodně ne někde na ulici. Valášek totiž už v minulosti kvůli rvačce musel k soudu a nyní se prý podobným věcem chce vyhýbat. „Měl jsem s tím problémy, soudy, p*čoviny a já už tohle nechci zažívat znovu, mám teď rodinu,“ tvrdí Valášek.

Podle lidí ale Valášek nejspíš k soudu půjde rozhodně znovu, ale kvůli svým dluhům. Ty lidé také často zmiňují v komentářích pod jeho příspěvky se synem, kde se mu vysmívají. „Malý se jmenuje Dluhomír. Když se narodíš a jsi dva miliony v mínusu. Tak šup šup do práce, táto. Fakt je mi toho tvorečka líto. Mít za otce takového kripla je dost velká nevýhoda. Zbav se už těch dluhů, de*ile, už máš děcko,“ kritizují Valáška lidé na Instagramu. Mnoho lidí také Valáškovi píše, že by se měl konečně zamyslet nad svým chováním a přestat dělat hlouposti. Podle nich by nyní měl pomáhat své partnerce a neřešit zápas s Čonkou a ani nic jiného. Zároveň se má prý zamyslet nad tím, jak ho bude jeho syn vnímat, až bude velký. Tomu by prý měl přizpůsobit své chování a zklidnit se. Valášek ale očividně bude v podobném chování pokračovat i nadále, tedy alespoň podle toho, co tvrdí na svém druhém instagramovém profilu.