Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Datel koupil boty za několik tisíc. Zítra přijedou exekutoři a vykopnou ti dveře, reagují na něj lidé

Marek Valášek alias Datel znovu pobouřil lidi na Instagramu. Koupil své přítelkyni drahé boty a lidé ho kritizují, že své dluhy nebere vážně. Podle lidí tím dává jasně najevo, že vydělává mnohem víc než tvrdí a brzy ho navštíví exekutoři. Valášek přitom ještě nedávno tvrdil, že už nechce řešit zbytečné soudní spory.
  16:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek opět pobouřil lidi na sociálních sítích a opět se to týkalo jeho dluhů. Tentokrát se rozhodl, že utratí peníze za luxusní boty značky Gucci. Boty sice daroval své přítelkyni Barboře Stříteské, která nedávno porodila jejich syna, i tak ale Valášek kvůli svému dárku opět musí pod příspěvkem číst negativní komentáře. Youtuber se ale tváří, že své dluhy nijak neřeší a peněz má na rozdávání.

Valášek přidal na Instagram video, ve kterém oznámil, že chce potěšit svou přítelkyni, která se chystá domů z porodnice. Na tom by asi nebylo nic zvláštního, kdyby se Valášek nerozhodl koupit své přítelkyni drahé boty. „Když jsem teď sledoval tu kauzu, jak využívali tu svoji holku, tak jsem si řekl, že už je na čase přestat něco chtít po Barče a trochu být jako chlap a konečně to Barče vrátit. Takže teď jí jdeme za ten porod udělat radost,“ řekl Valášek, který samozřejmě mluvil o kauze, kterou odstartovalo vyjádření influencerky Carly Kirstenové alias Carrie Kirsten. Valášek se vydal do prodejny značky Gucci, kde své přítelkyni koupil pár nových bot. Boty, které Valášek vybral, ale stojí bezmála 18 tisíc korun a to pochopitelně spoustu lidí překvapilo.

Valášek má totiž obrovské dluhy a přitom neustále tvrdí, že pobírá pouze minimální mzdu. Zároveň se také mluvilo o tom, že přece musí mít nějaké peníze za své zápasy v organizaci Clash of the Stars. Valášek prý ale peníze ze zápasů nikdy neviděl. Nicméně nyní své přítelkyni koupil opravdu drahé boty a lidé se do něj v komentářích pod videem okamžitě opřeli. „To jsi to z té minimální mzdy a bez odměn z Clashe musel šetřit hodně dlouho. Jsi můj finanční vzor. A kde jsi na to vzal? Zítra přijedou exekutoři a vykopnou ti dveře. To už si snad děláš p*del? Úplný dno, kámo,“ reagují na Datlovo video lidé na Instagramu. Někteří lidé si také myslí, že Valášek si od své přítelkyně peníze půjčil a oba pouze předstírali, že ji youtuber svým dárkem překvapil.

Mnoho lidí také Valáška kritizuje za to, že dokumentuje předávání různých dárků. „To ji vážně neumíš obdarovat, aniž by sis to natáčel a cpal na sítě? Ale proč to zveřejňovat? Začínám si myslet, že je Datel druhý Kazma, co peče s exekutorem nějaký prank. Takhle blbej přece nikdo být nemůže,“ reagují lidé na Valáškovo video. Někteří lidé vůbec nechápou, jak si Valášek může dovolit veřejně sdílet videa, ve kterých utrácí peníze. Nálepky dlužníka se Valášek asi ještě dlouho nezbaví. Na druhou stranu, lidé by jeho dluhy nejspíš tolik neřešili, kdyby jim k tomu Valášek opakovaně nedával příležitost.

Není to totiž poprvé, co se youtuber na Instagramu choval tak, jako by měl spoustu peněz a žádné dluhy. Minulý rok se třeba spolu se svojí přítelkyní vydal na luxusní dovolenou, kde si oba užívali a utráceli spoustu peněz. Valášek ale tvrdí, že dovolenou neplatil on, ale jeho přítelkyně. Na svátek Svatého Valentýna zase své přítelkyni koupil obrovský box plný růží, který stál několik tisíc. Valášek navíc neustále propaguje pochybné sázkové poradenství a také další věci, z čehož pravděpodobně nějaké peníze má. Neustále ale opakuje, že pobírá pouze minimální mzdu a žádné jiné peníze nemá. Lidé mu ale zkrátka takové tvrzení nevěří a v komentářích mu to jasně dávají najevo. Uvidíme tedy, zda bude mít takové chování na sociálních sítích pro Valáška ještě nějakou dohru.