Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

| foto:  Zpravodajové Expres.cz, Expres.cz

Opilý Datel si dělal legraci z Kotlárova penisu a také ze svého psa. Nakonec skončil v klubu

Marek „Datel“ Valášek se nechal natáčet přitom, když popíjel alkohol. Následně si začal dělat legraci z penisu Jaroslava Kotlára a také ze svého psa Samopala. Ten se chtěl totiž sexuálně uspokojit a začal kvůli tomu obskakovat Datlovy kamarády. Mezi nimi byl také Vojtěch Hlaváček, který celý večer dokumentoval. Nakonec celá parta skončila v klubu s vodkou.
  15:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek zažívá už delší dobu velmi složité období. Potýká se s dluhy, prohrál důležitý zápas v organizaci Clash of the Stars a dokonce se v zápase zranil. Také byl kritizován za to, že za svého kamaráda Vojtěcha Hlaváčka řeší spory s Jaroslavem Kotlárem. S Hlaváčkem si ale Valášek očividně sedl, protože spolu tráví volný čas a také popíjí alkohol.

Pití alkoholu není nic, co by měl dospělý člověk tajit, ale Valášek i Hlaváček to tentokrát opravdu přehnali. Spolu se svými přáteli se totiž opili a začali se chovat poměrně nevhodně. Hlaváček si celý večer poctivě natáčel na telefon a videa přidával na svůj Instagram.

Celá párty odstartovala u Valáška doma. Hlaváček a Valášek spolu začali rozebírat Kotlárův penis a dělali si legraci z jeho velikosti. Valášek tvrdil, že jediné, co Kotlárovi pomůže, je pořádná rána do hlavy. Prý má totiž opožděný vývin a když ho Valášek zbije, Kotlárův penis se rázem zvětší. Hlaváček Valáškovi přizvukoval a doprovázel jeho slova smíchem. „Třeba si potom uvědomí a to pé*o se potom taky uvědomí a trochu poporoste. On má opožděný vývin, ale nejen na pé*o, ale i na mozek,“ prohlásil Valášek, který se připitý rozvaloval na svém gauči.

Opileckou debatu ale přerušil Valáškův pes Samopal. Ten se totiž snažil sexuálně uspokojit, a proto přitiskl svůj rozkrok na nohu jednoho z Valáškových kamarádů. Hlaváček okamžitě namířil kameru na psa a začal celou situaci komentovat. „To je p*cání, tenhle ten čokl chce jenom m*dat,“ smál se Hlaváček. V tu chvíli si také vytáhl svůj telefon Valášek a začal psa natáčet. „Samopal je král m*du,“ komentoval své video se smíchem Valášek.

Na to, že měl Valášek ze svého psa vždycky radost, se k němu tentokrát nechoval ani trochu hezky. Místo toho, aby své kamarády poprosil, ať jeho milovaného psa nechají na pokoji, přidal se k nim a začal si psa nepěkným způsobem dobírat.

Samopal se totiž stále pokoušel uspokojit se a přebíhal od jednoho člověka k druhému. „On to potřebuje střídat, víš co. Potřebuje vystřídat ty díry,“ smál se Valášek a Hlaváček se k němu okamžitě přidal. Spolu začali na psa pokřikovat a říkali mu, ke komu má jít a aby se znovu pokusil uspokojit se.

Poté se Valášek opět vrátil k urážení Kotlára. „Ten pocit, když pes m*dá víc, než Kotlár. Ten m*dá možná tak jednou za měsíc svoji ruku, vo*e,“ smál se Valášek, kterému už dělalo problém artikulovat. Spolu s Hlaváčkem si Valášek ještě několikrát dělal srandu ze svého psa a Hlaváček to doprovázel smíchem, který se zdál být až přehnaně velký. Poté se k celé partě přidala také Valáškova přítelkyně Barbora Stříteská spolu se svou kamarádkou.

Všichni se totiž rozhodli, že budou v pití pokračovat někde v baru. Střítecká se začala oblékat a přemýšlela, jakou kabelku si má vzít. Hlaváček, který už byl očividně velmi opilý, pravděpodobně cítil potřebu pomoct Střítecké s výběrem, ne však příliš vhodným způsobem. „Hele tuhle vezmu a hodím ji do p*dele, fuj,“ řekl Hlaváček Stříteské, které se jeho chování očividně vůbec nelíbilo. Valášek mezitím sledoval, jak si další dva kamarádi dávají páku. Hlaváček k nim přišel a jednomu z nich začal lít do pusy alkohol.

Nakonec se celá skupina přesunula do baru, kde si nechali přinést obrovskou mísu plnou ledu a v ní byla lahev vodky. Všichni si mísu natáčeli, protože v ní byla veliká prskavka, kterou se Hlaváčkovi, jakýmsi záhadným způsobem, podařilo okamžitě shodit na stůl. Valášek vypadal velmi spokojeně, ale v tu chvíli pravděpodobně zapomněl, že by se na sociálních sítích měl prezentovat zcela jinak. Případně mohl požádat Hlaváčka, aby podobná videa nezveřejňoval, ale v tu chvíli to nejspíš považoval za nesmírnou legraci.