Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Datlův pes byl převezený k veterináři | foto: instagram.com

Datlův pes byl převezený k veterináři. Ze psa si dělal legraci, nyní ostatním doporučuje opak

Datel musel se svým psem Samopalem k veterináři. Nemohl se totiž postavit na zadní nohy a Valášek se rozhodl, že bude celou cestu dokumentovat. Za sérii videí se ale někteří lidé Datlovi smějí. Ten se rozhodl přidat příspěvek o celé situaci a na závěr vzkázal, že se lidé mají ke zvířatům chovat hezky. On sám si ale nedávno ze svého psa dělal legraci a byl přitom opravdu vulgární.
  16:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek na Instagramu sdílel se sledujícími nepříjemný zážitek. Se svým psem Samopalem totiž musel navštívit veterináře, protože Samopal nebyl schopný postavit se na zadní nohy. Spolu s přítelkyní Barborou Stříteskou a manažerem Vojtěchem Hlaváčkem se proto vydali na cestu a celou akci si, jak už je influencerům vlastní, poctivě natáčeli. Valášek poté přidal příspěvek na Instagram, ve kterém vyjádřil své pocity a také řekl, že by se všichni ke zvířatům měli chovat hezky. Není to přitom dlouho, co si ze svého psa spolu s Hlaváčkem a jeho kumpány dělal legraci a opilý zveřejňoval podivná videa na Instagram.

Valášek se od své přítelkyně dozvěděl, že je s jeho psem něco v nepořádku a okamžitě se rozhodl začít celou situaci řešit. Pětadvacetiletý youtuber se proto vydal na cestu k veterináři, kam ho vezl Hlaváček, který se tvářil až příliš zkroušeně. Valášek se následně nechal natočit také přitom, když svého psa vyndaval z auta a vydal se směrem ke klinice. Poté si psa opět sám natočil ve chvíli, kdy močil venku na plot. Z druhé strany plotu se připlížil jiný pes a chvíli to vypadalo, že Samopal močí na něj. V pozadí videa bylo slyšet Hlaváčka, který celou situaci se smíchem komentoval. „Hele, zech*ije toho malého. Oni ch*ijou spolu,“ smál se Hlaváček.

Nasledovala série ještě několika instagramových příběhů, ve kterých se Valášek například nechal natočit, jak psa zvedá ze země a odnáší ho pryč. Youtuber se později rozhodl, že nepříjemnému zážitku dokonce věnuje samostatný příspěvek na svém profilu, ve kterém znovu popsal, co se s jeho psem stalo a jak situaci vyřešil. „Ke zvířatům se musíme chovat hezky, stejně jako k sobě, nikdy totiž nevíme, jak vážný problém můžou mít,“ vzkázal Valášek v závěru svého vyjádření na Instagramu. To si ale velmi protiřečí v tom, jak se Valášek poslední dobou chová. Na sociálních sítích se totiž neustále naváží do svého soupeře Jaroslava Kotlára, se kterým se brzy utká na šestém galavečeru organizace Clash of the Stars a jeho slova směrem k němu nejsou ani trochu vlídná.

Valášek se ale dočkal obrovské podpory v komentářích, kde lidé jeho psovi přáli brzké uzdravení. Ozvalo se také mnoho lidí, kteří rovněž mají psa a zažili s ním složité období kvůli zdravotním komplikacím a Valášek jim za vlídná slova děkoval. Někteří lidé ale komentovali fakt, že mnoho influencerů má zkrátka potřebu veškeré dění ve svém životě okamžitě zveřejňovat na sociálních sítích a Valáškova cesta k veterináři nebyla výjimkou. „První co, tak vytáhnout telefon, aby bylo všechno natočené a mohl si to dát na Instagram. Tleskám. Miluji, že z návštěvy veterináře byste dokázali udělat celovečerní film,“ reagují na sérii videí se Samopalem uživatelé Instagramu.

I když Valášek tvrdí, že by se ke zvířatům měli lidé chovat slušně, on sám se ke svému psovi nedávno rozhodně hezky nechoval. Spolu s Hlaváčkem a dalšími kamarády si totiž dělal ze svého psa legraci. Samopal měl totiž potřebu uspokojit se a Valášek s Hlaváčkem z toho měli nesmírnou legraci. Navíc oba pili alkohol a Samopalovo chování proto oba vulgárně komentovali. „To je p*cání, tenhle ten čokl chce jenom m*dat,“ smál se Hlaváček. „Samopal je král m*du,“ přidal se se smíchem Valášek. Ve vulgárních narážkách pokračovali a zmínili přitom také Kotlára, který Valáškovi leží už dlouho v žaludku.

Když už byl Samopal zpátky v bytě Stříteské a Valáška, youtuber se vydal spolu s Hlaváčkem trénovat. Sérii starostlivých příběhů na Instagramu vystřídala videa, kde oba běhají na pásu v posilovně. Starost o zdraví psa byla najednou ta tam a oba se opět soustředili na Kotlára. Valášek a Kotlár se totiž mají za nedlouho střetnout tváří v tvář na obvyklém předzápasovém rozhovoru v rámci zápasnické organizace Clash of the Stars. Na úvodní tiskové konferenci k šestému galavečeru přinesl Valášek vibrátor, který chtěl Kotlárovi předat.

Mnoho lidí poslední dobou Valáškovo chování odsuzuje a měl by se prý začít chovat přiměřeně svému věku, nehledě na to, že ho sleduje také spousta dětí. Valášek se ale k ničemu takovému stále nemá a na sociální sítě se nebojí přidat v podstatě cokoliv. Velmi kritizovaný je také kvůli časté propagaci pochybného sázkového servisu. Uvidíme tedy, s jakou náladou Valášek přijde na předzápasový rozhovor a zda se bude alespoň pro jednou chovat umírněně. Vzhledem k jeho nenávisti vůči Kotlárovi se tak ale nejspíš nestane.