Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Marek Podnikatel se na TikToku vysmál Snejksovi a založil si vlastní romskou zápasnickou organizaci

Bizarní tiktoker a zápasník z Red Face Marek Podnikatel se měl údajně utkat v Clash of the Stars se Snejksem. Za zápas však chtěl prý dva miliony korun, což je podle známého krotitele hadů nereálné. Nyní natočil video, ve kterém se Snejksovi vysmál a opět se pochlubil svým údajným bohatstvím. Založil si dokonce vlastní zápasnickou organizaci.
  7:59

Fanoušci bojové organizace Clash of the Stars nebyli dvakrát nadšení, když zjistili, že na sedmém galavečeru nebude legendární Snejks. Nyní volají po jeho návratu do klece. Zdá se, že by organizace mohla jejich prosby skutečně vyslyšet. Samotný Snejks se svěřil, že se jeho návrat do Clashe blíží. S kým se však utká, je zatím ve hvězdách. Rýsoval se zápas mezi ním a Markem Podnikatelem, ten je ale momentálně prý v ohrožení. Přezdívaný „Cigánský Baron“ chce za zápas částku, kterou podle Snejkse rozhodně nedostane.

@ciganskybaron

♬ původní zvuk - marek podnikatel

Spor mezi nimi rozhodně je. Nejen, že o zápase mluví samotný Snejks, ale nyní se na TikToku do svého rivala opřel i Marek Podnikatel. Opakuje se podobný scénář jako v jednom z jeho minulých videí, kdy se chlubil svým údajným bohatstvím. Video začal tím, že Snejks podle něj vypadá jako mikrovlnka a narkoman. „Já se tady s tebou hádat nebudu. Nebudu ani říkat, že na tebe mám, nebo nemám,“ říká. „Ale až dokážeš za ty léta bojové sporty a veškeré bojové umění, jako dokázal Marek Podnikatel. Co jsi ty ukázal? Co jsi ty vyhrál?“ pokračuje.

Následně si na hlavu nasadí podle jeho slov korunku, která není tak úplně korunka jako spíše plastový ananas. Podle Marka Podnikatele to je ale drahá zlatá korunka. „Máš korunku? Tady ta zlatá korunka je v hodnotě pět milionů kámo. Chápeš? Pět mega kámo,“ chlubí se. „Ananas z Pepka za dvacet korun,“ utahuje si z něj v komentářích pod videem jeden sledující. S tímto zvláštním stylem vychloubání nekončí a pokračuje. Následně ukazuje ještě nějaké medaile a zvláštní sošku ruky ukazující palec. „Ty medaile jsou za recitační soutěž a jsou to ceny za útěchu. Musím si to vždy minimálně dvakrát pustit, abych mu rozuměl,“ komentuje jiný.

Takovým vychloubáním chtěl zřejmě poukázat na to, že on vyhrávat umí, zatímco Snejks podle něj ne. „Co jsi vyhrál, co? Nemáš na to kapacitu. Jestli si myslíš, že mě porazíš, tak jsi na velkým omylu, protože ty jsi zapomněl, že Marek Podnikatel je kápo,“ zakončuje video a vydává podivné zvuky, kterými chtěl pravděpodobně napodobit známou hlášku zápasníka Karlose Vémoly.

Podle sledujících je Marek Podnikatel strašpytel a proto do zápasu se Snejksem jít nechce. Jeho popichování je poněkud zcestné. Snejks má bojových zkušeností v Clash of the Stars mnoho a svůj poslední zápas proti Sajmonosovi vyhrál s přehledem. „Plno keců, se bojí, protože ví, že by ho Snejks porazil,“ komentuje video jeden sledující. „A co jsi dokázal ty? Mluvit pořádně neumíš a jen se vytahuješ,“ píše další.

@antiyoutuber.cz Odpovědět uživateli @Caravia Espokoto Petr Ulrich Kunštár vs Podnikatel🥊😡 #antiyoutuber #antiyoutubercz #redface #kunstar ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Pokud by se zápas mezi nimi nakonec domluvil, není jisté, jestli právě v Clash of the Stars. Marek Podnikatel totiž oznámil, že si založil vlastní bojovou organizaci s názvem „Česko Romský fight“. Zveřejnil dokonce i kdy a kde se bude konat první galavečer. Odehrát se má 22. června v Jablonci nad Nisou. V to stejné datum bude náhodou i osmý galavečer Clashe v Ostravě. Není jisté, jestli se jedná o náhodu, nebo chce Marek Podnikatel Clashi konkurovat. S jistotou se dá však říct, že pokud se jeho galavečer odehraje, co se týče návštěvnosti, Clash bezpochyby nepřekoná. Uspořádat ho chce v hale, která má maximální kapacitu 3400 diváků.