Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Margot Robbie | foto: Profimedia.cz

Pět a půl milionu korun za fotky chodidel? Ty Margot Robbie jsou hitem internetu

Fanoušci Margot Robbie, hlavní herečky filmu Barbie, mají v poslední době novou obsesi. Mnoho z nich totiž fascinují její chodidla a podle některých by jejich fotky měla i prodávat. Herečku celá situace těší. Navíc jí teď údajně aplikace pro prodej fotek chodidel údajně nabídla téměř pět a půl milionu korun za to, že je tam bude prodávat.
  17:02

Už několik měsíců plní sociální sítě obsah spojený s filmem Barbie. Uživatele na sítích zaujaly například recepty na růžové těstoviny nebo si vymysleli způsob, jak mít štíhlý dekolt právě jako Barbie. Už od premiéry filmu však mnozí řeší hlavní herečku, zástupkyni takzvané stereotypní Barbie, Margot Robbie. Má totiž prý dokonalá chodidla a někteří jsou za jejich fotky ochotní i zaplatit.

Už před několika měsíci při zveřejnění traileru filmu mnohé zaujala jedna z ikonických scén, kdy si Robbie sundá boty na podpatku a ona jde naprosto dokonale po špičkách. Nejen, že je zaujala bezchybná chůze, brzy začali vyzdvihovat právě nohy a především chodidla. „Margot Robbie má prostě nejkrásnější chodidla na světě,“ píší někteří sledující.

Po premiéře filmu se obsese chodidly populární herečky na sociálních sítích ještě umocnila. Denně se objevovaly záběry, ve kterých je Robbie ukazuje a později se k nim přidaly i scény z jiných starších filmů, ve kterých populární herečka hraje. Patří mezi ně například scéna z oblíbeného filmu Tenkrát v Hollywoodu režiséra a scénáristy Quentina Tarantina. V něm si zahrála Robbie roli filmové hvězdy Sharon Tate. Ve filmu se totiž objeví scéna, kdy navštíví kino a dá si bosé nohy na sedadlo před sebe. Fotka z ní se teď šíří po sítích s adorujícími popisky.

Robbie také někdo založil profil na webu wikifeet.com, kde mohou uživatelé hodnotit vzhled chodidel ostatních. Její chodidla hodnotilo téměř 10 tisíc uživatelů a jejich hodnocení je pětihvězdičkové.

Populární herečka celou situaci zaznamenala až o několik týdnů později. V rozhovoru pro web cinemablend.com se svěřila, že když začala hledat své jméno na internetu, ještě před tím, než ho dopsala se za ním objevilo slovo chodidla. Když webový vyhledávač otevřela, byla sama překvapená, kolik lidí její chodidla fascinují. Pohoršená však nebyla, prý je to milé a celá situace ji těší.

Před několika dny se navíc objevila informace, že populární aplikace pro prodávání fotek chodidel FeetFinder Robbie nabídl 250 tisíc dolarů, tedy v přepočtu téměř pět a půl milionu korun za to, že bude u nich prodávat své fotky chodidel. Podle dostupných informací nabídka zahrnovala i to, že by fotky měly být dostupné pouze pro předplatitele.