Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Matouš Kaluba chtěl spáchat sebevraždu | foto: Antiyoutuber.cz

Kaluba chtěl prý spáchat sebevraždu. Tvrdí, že miluje Dannyho z TVTwixx a bez něj nechce žít

Bizarní influencer Matouš Kaluba chtěl prý spáchat sebevraždu. Pro Antiyoutuber.cz se nechal slyšet, že v poslední době prožíval těžké stavy a nechtěl žít. Chybí mu prý láska. Miluje Dannyho z TVTwixx a život bez něj prý nemá smysl. Před zraky youtubera tak údajně spolykal nespočet léků, kvůli čemuž málem přišel o život.
  12:02

Pátý galavečer bojové organizace Clash of the Stars se blíží a přípravy jsou v plném proudu. Zápasníci trénují a připravují se na zápasy. Zřejmě však ne všichni. V trablech je prý známý bizarní influencer a zpěvák Matouš Kaluba. Redakci Antiyoutuber.cz popsal, že se tento čtvrtek údajně předávkoval léky a téměř zemřel. Chtěl spáchat sebevraždu? Dle jeho slov se zhroutil a východisko z nepříjemné situace našel v antipsychotikách a jiných lécích. Problém byl v tom, že jich prý spolykal tolik, že ho to skoro stálo život.

Kaluba se v poslední době nachází údajně v milostné krizi. Nikoho nemá a chtěl by lásku. Za bizarní považovala veřejnost jeho vztah s Ondřejem Untermüllerem alias Klukem s kamením. Ti spolu měli mít pohlavní styk, načež se však rozešli, jelikož Kaluba dostal od Untermüllera prý pohlavní nemoc. Celý jejich vztah přišel veřejnosti natolik zvláštní, že většina nevěřila jeho pravdivosti. Nakonec se ukázalo, že si to celé vymysleli.

Nyní se Kaluba svěřil, že někoho miluje. Je to někdo, ke komu má prý silné city už spoustu let. Zamilovaný je tedy prý do jeho bývalého kolegy a kamaráda Dannyho z TVTwixx. Lásku k němu cítí však prý takovou, že by si kvůli němu sáhl i zřejmě na vlastní život. Nikdy se prý neodhodlal známému youtuberovi své city k němu sdělit. V poslední době toho na něj bylo však už prý moc a bez své lásky nechtěl žít. Své špatné stavy se prý rozhodl řešit antipsychotiky a jinými tlumícími léky.

Ve čtvrtek tohoto týdne se prý konečně odhodlal a vydal se za Dannym. Už ve dveřích Dannyho bytu se prý sesypal a s brekem se mu snažil vysvětlit, jak je do něj stále zamilovaný a nikdy ho nechce opustit. V jednu chvíli se však zřejmě v návalu emocí rozhodl utlumit své city tím, že spolykal nezměrný počet léků. To bylo na něj však už údajně moc a zřejmě zkolaboval. Danny mu tak měl zavolat záchrannou službu, která prý Kalubu odvezla do nemocnice. Tam mu pak měli vypumpovat žaludek a předat ho do péče dalších odborníků.

Dannyho tedy miloval prý už od roku 2019 a jednalo se o takovou lásku, kvůli které by prý i spáchal sebevraždu. „Nedával jsem to najevo, ale vždycky jsem se chtěl kvůli němu zabít. Bez něj můj život nedával smysl,“ popisuje pro Antiyoutuber.cz Kaluba. Sáhnout si na život se tedy údajně zřejmě pokusil a téměř mu to vyšlo. Zamilovaný Kaluba by chtěl vztah, ale je to těžké. Nikoho si zřejmě nemůže najít a když už se do někoho zamiluje, tak ta láska není opětovná. Jaká tedy byla Dannyho reakce na Kalubovo vyznání lásky? „No vymlouval se na to, že je hetero a tak podobně,“ tvrdí Kaluba.

Kaluba je známý tím, že rád dělá poprask a show. Podobnou povahu má i Danny z TVTwixx, a tak je důležité jejich historky brát s rezervou. On sám se už v minulosti přiznal k tomu, že si některé z nich vymyslel a některé scénky sehrál pro pobavení sledujících. Smyšlený se tedy dle slov Kaluby stal i jeho románek s Klukem s kamením.

Jestli tentokrát však Kaluba mluví pravdu, jeho přípravu na červnový zápas by mu to mohlo dosti ztížit. V Clashi se má tedy utkat s další dosti kontroverzní osobou a to s Ladislavem Galem. Oba předvedli na úvodní tiskové konferenci organizace slušné divadlo. Jejich slovní přestřelky a následný staredown pobavil nejednoho přítomného fanouška.

Témata: TvTwixx