Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava

Blíží se konec Matouše Kaluby? Žije prý pouze z invalidního důchodu a nemá peníze na tvorbu hudby

Matouš Kaluba, který zaujal spoustu lidí svým šíleným chováním, je očividně ve velkých problémech. Tvorba na sociálních sítích mu prý nevydělává a nikdo nemá zájem o jeho hudbu, do které investoval spoustu peněz. Vinu také hází na svého otce, kterému přál smrt. Také už prý nechce zápasit v organizaci Clash of the Stars a bojuje s obrovskou kritikou.
  16:50

Bizarní influencer Matouš Kaluba je poslední dobou velmi podrážděný. Na sociálních sítích se objevilo několik videí, ve kterých se chová jako smyslů zbavený a stěžuje si na svůj život. Je naštvaný, protože se mu nic nedaří a očividně ani nemá peníze. Dříve ho údajně finančně podporoval jeho otec, ale ani to už prý neplatí a Kaluba je proto naprosto zoufalý. Na TikToku se rozhodl podělit se svými fanoušky o to, jak špatná je nyní jeho situace a opět se u toho neuvěřitelně vytočil.

Kaluba naposledy zápasil na pátém galavečeru organizace Clash of the Stars. Od té doby ale pouze občas narušil živé vysílání nebo zpíval na tiskových konferencích, ale nevydělal si tím ani korunu. Kaluba tvrdil, že se živil jako učitel Němčiny na volné noze, ale ani to už prý nedělá, protože mu odmítají platiti tolik, kolik by si představoval. Pobírá prý sice invalidní důchod, ale je to pro něj málo. „Práci si nemůžu najít, protože mě všude znají, takže mě odevšud vyhodí. A to, co jsem chtěl dělat celý život, to stejně dělat nemůžu! Nemůžu být zpěvák, nikdo si mě na žádnou akci nenajme. Takových písniček, co jsem vydal a k h*vnu. Já se na to můžu tak maximálně vy*rat,“ vztekal se Kaluba v jednom videu na TikToku. Hudbou se chtěl živit už dlouho a vydal dokonce videoklip, který má na YouTube přes sto tisíc zhlédnutí. Nikdo ale Kalubu už příliš nepodporuje a to je podle něj důvodem jeho neúspěchu.

Podle Kaluby by se mu dařilo lépe, kdyby se narodil v době, kdy v Česku vládli komunisté. Nyní prý nemůže dělat vůbec nic a nejvíce to dává za vinu svému otci. „Teď a tady proklínám vlastního otce! Tatínku, jestli to vidíš, přeji ti smrt! Chudák tvoje žena. Proklínám tě! Aby si zdechl. Na děti ses vy*ral,“ vzkázal svému otci Kaluba, který vypadal jako smyslů zbavený. Podivné je na tom také to, že se Kaluba poprvé navezl do svého idola Karla Gotta. Podle něj si totiž Gott nikdy nezasloužil tolik peněz za to, že zpíval a považuje to za naprostou nespravedlnost. Kaluba je nyní asi opravdu ve velkých finančních potížích a svůj vztek si proto vybíjí na ostatních. Nedávno dokonce ukázal, co všechno má ve své lednici. Piškoty, sklenice se sádlem a inzulín, to je jediné, co Kaluba má v lednici. S tím vším prý musí vydržet do doby, kdy mu přijdou alespoň nějaké peníze. Velmi to dává za vinu moderátorovi Jakubovi Jírovi, kterého velmi často uráží.

Kaluba na svém Instagramu oznámil, že už je toho na něj moc a rozhodl se, že už v Clash of the Stars nebude zápasit. Za jeho zápasy si prý představoval zcela jiné částky. „Já jsem si to spočítal a za těch sedm galavečerů vydělali přes půl miliardy korun, ale kdyby ti z toho měli dát jedno procento, tak oni ti ho prostě nedají ani náhodou,“ řekl Kaluba pro redakci Antiyoutuber.cz. Kaluba je nyní v opravdu velké finanční tísni. Prý i nadále studuje vysokou školu, kterou musí platit a peníze mu neustále mizí. „Momentálně je to velmi složité. Jsem závislý na invalidním důchodu, který není ani na úrovni minimální mzdy a já se musím uživit sám,“ řekl Kaluba. Ten ale opakovaně tvrdí, že je to vina jeho otce, který se o něj odmítl starat a přitom finančně podporuje jeho staršího bratra, což prý naprosto nechápe.

Kaluba se prý ale poslední dobou také velmi potýká s množstvím urážlivých zpráv. Prakticky každý den mu údajně někdo píše, vyhrožuje a přeje mu smrt. Některé lidi očividně těší, že se Kalubovi v jeho životě momentálně vůbec nedaří. „Jsem fakt rád, jak sis zku*vil život. Fakt mi dneska udělalo největší radost, když jsem tě viděl, jak jsi v ho*nech, úplná bezcenná močka. Představ si, že budeš chcípat a vzpomeneš si na svůj ubohý a bezcenný život,“ napsal Kalubovi jeden člověk do soukromé zprávy. Kaluba zprávu na Instagramu zveřejnil, aby lidé věděli, s čím se musí potýkat. Za svou tvorbu na sociálních sítích zkrátka nyní získává pouze kritiku a urážky, ale ve skutečnosti si jí vůbec nevydělává. A právě to ho prý nejvíce vytáčí a byl by rád, kdyby se mu podařilo prosadit v hudbě. Bohužel prý kolem sebe nemá ty správné lidi a tak už hudební kariéru pomalu a jistě vzdává.