Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Maxgreen | foto: instagram.com

Továrna na zápasníky influencery: Figuruje v ní přítel Shopaholic Adel, Koleso a další

Maxviral je nový projekt, který nabízí zájemcům možnost udělat z nich zápasníky, chce prorazit v Red Face a také v Clash of the Stars. V projektu už figuruje Max Green, Bukys, Koleso a nově také Jan Kulas, který chodí se Shopaholic Adel. Za podivným projektem nejspíš stojí fitness trenér Tomáš Lukáš.
  15:00

Na Instagramu se objevil nový profil Maxviral, který se prezentuje jako účet, jenž je schopen zařídit zápasy různých lidí od těch méně známých až po hvězdy internetu. Profil se tváří jako továrna na zápasníky a chlubí se velmi zajímavým výběrem.

Mezi tým zápasníků se přidal třeba Max Green, Lukáš „Bukys“ Bukovaz a dokonce i Patrik Pešava, známý jako Koleso. Všichni zmínění mají na svých instagramových profilech odkaz na profil Maxviral a neustále ho označují v příspěvcích, ve kterých trénují na budoucí zápasy.

Pod značkou Maxviral se už dokonce domlouvají zápasy, jedním z nich je například zápas Bukovaze a nového člena týmu Michala Frolíka. Bukovaz ho údajně před časem vyzval na zápas v boxu bez rukavic, který nově zprostředkovala organizace Valhalla Fighting. Bukovaz ale nijak nereagoval, když Frolík výzvu přijal, a tak se rozhodl přidat se do týmu Maxviral, který mu má pomoci dosáhnout jeho vytouženého zápasu.

Je mu prý jedno, pokud se zápas uskuteční pod organizací Valhalla Fighting, Red Face nebo pod Clash of the Stars. Kromě Bukovaze Frolík vyzval také Tadeáše Veselého, o zápasu s Veselým si ale může nechat pouze zdát, protože na nenáviděného zápasníka stojí velmi dlouhá fronta lidí. Frolík navíc nemá příliš sledujících a tak by jejich zápas pravděpodobně nikdy nevyšel.

Maxviral mu ale má pomoci zajistit i jiné zápasy. V týmu Maxviral se dokonce objevil také přítel influencerky Shopaholic Adel Jan Kulas, který se rozhodl vyzvat bývalého přítele své partnerky Davida „Fregamera“ Pražáka.

„Čau, jsem Honza od Shopaholic Adel a Davide, vyzývám tě na zápas. A jestli chceš někoho p*chcat, tak já tě p*seru,“ vyzval Kulas ve videu, které se objevilo na instagramovém profilu Maxviral, Davida Pražáka. U příspěvku jsou ale vypnuté komentáře. Na profilu se také objevila další dvě videa, jedno opět s Kulasem a druhé se Shopaholic Adel, oba se představovali a mluvili o svém soukromém životě, nicméně je docela s podivem, že se na profilu Maxviral objevila právě ona.

Adel i Kulas se totiž nedávno začali přátelit s fitness trenérem a youtuberem Tomášem Lukášem a od té doby spolu přidávají společný obsah, za celým projektem Maxviral tak pravděpodobně stojí právě Lukáš.

Maxviral má také svoje internetové stránky a na nich je uvedeno, že provozovatelem je společnost ActionFitness a jejím majitelem je Tomáš Lukáš. Vzhledem k tomu, že se nyní nově přátelí s Adel a Kulasem, kteří na sebe oba poutají hodně pozornosti, nejspíš je požádal, aby mu oba pomohli udělat promo k jeho novému projektu. Lukáš má dokonce sám na svém instagramovém profilu odkaz na profil Maxviral.

Lukáš také neustále přidává příspěvky z tréninků vybraných zápasníků a dokonce s nimi chodí na různé schůzky, on sám se ale tréninku bojových sportů nevěnuje. Zápasníky z Maxviral si vzal do parády bývalý pornoherec a trenér boxu Robert Rosenberg a pod jeho vedením trénují Max Green a Bukovaz, který byl ještě nedávno hospitalizovaný v léčebně v Bohnicích. Bukovaz se rozhodl vyzvat Frolíka na šestý galavečer Clash of the Stars, ale není jisté, jestli o jejich zápas bude mít organizace zájem. Maxviral by jim k tomu měl údajně pomoci, ovšem zatím nebylo nic ohlášeno.

Témata: Koleso, MaxGreen