Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kluk s kamením loví celebrity | foto: instagram.com

Filmový festival v Karlových Varech je tady. Kluk s kamením je na místě a loví fotky celebrit

Letošní mezinárodní filmový festival v Karlových Varech už je v plném proudu. Ani letošní ročník nevynechal influencer Ondřej Untermuller, známý spíše jako „Kluk s kamením“, který se pyšní fotkami s různými celebritami. Čekal sedm hodin na herce Russella Crowa a fotku nakonec získal. Yotuber Karel „Kovy“ Kovář zatím promuje vstupenky.
  15:00

Odstartoval už sedmapadesátý ročník mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech a jako vždy je kolem něj veliké pozdvižení. Na místo už dorazily nejen české celebrity, ale také zahraniční. Karlovy Vary už se zaplňují lidmi, večer před zahájením celého festivalu přitom bylo město ještě klidné.

Na místo dorazil také influencer Ondřej Untermuller, kterého lidé znají spíše pod přezdívkou Kluk s kamením, a který je také známý tím, že sbírá fotky a autogramy nejrůznějších celebrit. Untermullerovi se už dokonce za pouhý jeden den podařilo získat další cenný kousek do své sbírky.

Untermuller se vydal spolu se svými přáteli do Karlových Varů večer před zahájením celého festivalu. Procházel se po prázdném městě a oznámil, že jde směrem k nádhernému Grandhotelu Pupp. V hlavě měl jediný cíl, do Karlových Varů totiž se svou rodinou přijel světoznámý herec Russell Crowe a Untermuller se prostě nemohl spokojit s tím, že by si s Crowem neudělal fotku.

A jak se to Untermullerovi povedlo? „Čekali jsme na něj sedm hodin. Nejdřív jsme čekali dvě hodiny u Puppu, protože si vybíral zlaté hodinky. Tam se ale nic nepovedlo, protože pouze zamával lidem. Poté jsme čekali na to, až dojí u hotelu Thermal,“ sdělil pro redakci Antiyoutuber.cz Untermuller.

Nakonec se však čekání vyplatilo, protože Untermuller přidal na svůj Instagram fotku s Crowem. Mladý influencer ale se získáváním fotek a podpisů ještě zdaleka nekončí. Redakci Antiyoutuber.cz totiž prozradil, že si chce rozhodně udělat fotku s hercem Ewanem McGregorem a také s herečkou Patricií Clarkson. Pravděpodobně se ale v jeho sbírce objeví také české celebrity. Při hovoru, který vedl s redaktorem, totiž bylo slyšet, jak jeho přátelé volají na herce Miroslava Donutila a ptají se ho, zda by se s nimi nevyfotil.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je pokaždé velkolepá podívaná. Přípravy vždy zaberou hodně času a i když se jedná o velmi známou akci, pořadatelé se snaží o rozšíření povědomí i mezi další lidi. K promování například využili youtubera Karla „Kovyho“ Kováře, který natočil krátké video, ve kterém informoval jak a kde se dají sehnat lístky na festival a na filmy.

Video se objevilo na oficiálním instagramovém profilu Karlovy Vary IFF který sleduje 41,6 tisíc lidí. To sice není nijak extra vysoký počet, najdou se influenceři, kteří mají mnohonásobně více sledujících, na instagramový profil festivalu je to ovšem docela slušné číslo.

Horší je to však na TikToku, protože tam profil festivalu sleduje zhruba 4 tisíce lidí. Tomu také odpovídá počet zhlédnutí, která videa na profilu mají. Jedná se bohužel o velmi malá čísla, která kolikrát nepřesáhnou ani hranici 10 tisíc zhlédnutí. Na TikToku sice může video vidět hodně lidí, kteří přitom profil vůbec nesledují, většina videí na profilu filmového festivalu ale bohužel nepatří mezi ně.

I když je festival teprve na počátku celého programu, lidé jsou s ním velmi spokojení. Dokonce i herec Crowe si zamiloval Karlovy Vary. Svým fanouškům také nabídl koncert zdarma, na který láká na svém Instagramu. Je prý vzácné, že koncert odehraje, a proto si nikdo nemá nechat ujít tuto velkolepou podívanou, která je navíc zadarmo. Koncert bude před hotelem Thermal a Untermuller si ho pravděpodobně nenechá ujít.

Témata: Kluk s kamením