Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Mike Je Pán ohlásil návrat na YouTube | foto: Facebook Mike Je Pán

Mike Je Pán ohlásil návrat na YouTube. Stále je v insolvenci a potýká se s velikými dluhy

Youtuber Mike Je Pán hlásí svůj návrat na YouTube. Lidé jsou z toho nadšení a označují ho za krále českých youtuberů. Youtuber se ale i nadále potýká s insolvencí, dluží statisíce korun. Se soudem se ale snaží komunikovat, přiznává své příjmy a navrhuje, jak celou situaci urychlit. Mike Je Pán, vlastním jménem Mike Oganesjan, také hledá slečnu, ze které chce vytvořit influencerku.
  13:01

Kontroverzní youtuber Mike Je Pán, vlastním jménem Mike Oganesjan, se proslavil videi, ve kterých kontroluje a uráží policisty a strážníky. Jeho tvorba byla sice velmi populární, ale Oganesjan se musel potýkat hned s několika problémy a od tvorby si dát na nějaký čas pauzu. Jedním z problémů je například insolvence, ve které má dlužit statisíce korun. Youtuber a podnikatel ale nyní hlásí svůj návrat a brzy se nejspíš objeví videa, kterými by rád nejspíš opět vyvolal rozruch. Část internetového publika je z jeho návratu nadšená a Oganesjana prosí, aby si pospíšil. Ten zároveň hledá člověka, který by spravoval sociální sítě a nabízí mu kariéru influencera.

Mike Oganesjan, šestadvacetiletý youtuber a podnikatel, se lidem zapsal do paměti videi, ve kterých konfrontoval státní policisty, městské strážníky a mnoho dalších lidí. Pokaždé se choval poměrně arogantně a drze, čímž si mnoho lidí znepřátelil. Zároveň si ho ale mnoho lidí pro jeho tvorbu oblíbilo a Oganesjana považovali za jednoho z nejlepších českých youtuberů. Občas ale schválně vyvolával konflikty, aby měl alespoň nějaký obsah a často se ani trochu nedržel zpátky. Dostal se ale do velikých problémů a na nějaký čas se na YouTube odmlčel.

Oganesjan si založil nový YouTube kanál, ale poslední video se na něm objevilo v září roku 2021. Od té doby je na kanálu ticho a Oganesjan se nyní nejspíš připravuje na svůj návrat. „Tak to vypadá, že se brzy vrátíme na československý internet ukončit kariéru pár influencerům, co mě se*ou,“ stojí v popisku jednoho videa, které nahrál Oganesjan na svůj profil na TikToku. Chce prý spustit další éru své tvorby a zajímá ho, jaký názor na to mají ostatní lidé. Ti jsou z jeho plánovaného návratu většinou nadšení. „Návrat krále! Kámo, prosím. Chceme zpět krále českého YouTube. Musíš se vrátit. Chceme další videa s policajtama,“ komentují Oganesjanova videa uživatelé TikToku.

Jeden z uživatelů se youtubera zeptal, co se s ním v poslední době dělo. Oganesjan odpověděl, že pracoval na jiných věcech a věnoval se rodině. Zároveň ale pořád řeší problém s dluhy. Oganesjan totiž neplatil zdravotní a sociální pojištění a dokonce si od banky půjčil půl milionu korun. Kvůli obrovskému dluhu na sebe podal insolvenční návrh a zároveň žádal o oddlužení, to vše v létě roku 2022. Stále se mu ale nepodařilo dluhy splatit. Oganesjan kdysi upozorňoval na dluhy youtubera Marka Valáška alias Datla a dokonce poukazoval na různé příjmy, které měl Valášek mít v době, kdy byl už v insolvenci.

Oganesjan se ale nakonec sám potýká s něčím podobným, ale na rozdíl od Valáška se soudem komunikuje. Podle dokumentů dostupných veřejně v insolvenčním rejstříku se snaží celou situaci vyřešit s klidem, je ochotný poskytnout vše potřebné a dokonce se snaží dluhy splatit co nejrychleji. Valášek se naopak chová naprosto arogantně a na základě jeho chování už soudu došla trpělivost a insolvenci mu zrušili. Oganesjan ale řeší své dluhy poctivě a očividně se také pravidelně dostavuje na různá jednání, aby mu nic neuniklo a aby mu insolvence také nebyla zrušená.

I když kontroverzní youtuber ještě pořád řeší dluhy, zároveň se evidentně připravuje na svůj návrat na YouTube, který nejspíš bude velkolepý a co víc, možná mu také vydělá nějakou tu korunu navíc. Na TikToku dokonce oznámil, že hledá slečnu, která se umí starat o sociální sítě. Později upřesnil, že chce ze slečny vytvořit influencerku. Musí mít ale řidičský průkaz, být kreativní a také se umět dobře prezentovat na sociálních sítích. Více informací ale Oganesjan zatím neprozradil. Pravděpodobně ale vybrané slečně nebude platit on, ale někdo z jeho týmu. Youtuber si nyní totiž zkrátka nemůže dovolit rozhazovat peníze.

Oganesjan se před časem objevil v rozhovoru Petra Kubelíka, který ho na závěr vyzval na zápas. Vadilo mu totiž, jak se youtuber chová a chtěl mu dát za všechny jeho „oběti“ pořádně za vyučenou. Oganesjan souhlasil, ale od té doby se o zápasu nemluvilo. Youtuber ale nyní odpověděl na otázku ohledně stavu jejich plánovaného zápasu. „Čekám, až konečně zaplatí. Neboj, jak začnu dělat znovu obsah na sítě, tak ho vyprudíme a klapne to,“ odpověděl na otázku jednoho ze svých sledujících Oganesjan. Pokud by se tak ale opravdu stalo, Oganesjan by nejspíš musel částku, kterou by za zápas dostal, přiznat a věnovat ji na splacení svých dluhů. Ty totiž i nadále nesplatil.

Témata: Mike Je Pán