Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Nela Slováková | foto: Instagram

Nela Slováková se navezla do Dominiky Myslivcové. Prý vypadá jinak než na fotkách, Myslivcová se jí vysmála

Nela Slováková ráda budí debaty na sociálních sítích. Tentokrát se navezla do Dominiky Myslivcové, prý ve skutečnosti vypadá jinak než na fotkách. Nerozebírá její vzhled ale veřejně, nechává si za příspěvky platit devět euro měsíčně. Myslivcová si ale z kritiky evidentně nic nedělá. Na Instagramu vtipkuje, že Slováková je samozřejmě nejkrásnější žena ve vesmíru.
  11:35

Nela Slováková v poslední době na sociálních sítích vzbudila mnoho debat. Sice se většinou veřejně pouští do svých konkurentek a obviňuje je z toho, že ji kopírují nebo přeprodávají zboží z asijských e-shopů, tentokrát začala řešit vzhled Dominiky Myslivcové. A ještě si za to nechala zaplatit.

Není to tak dlouho, co Slováková oznámila, že si plánuje založit profil na Herohero.co, české platformě pro monetizaci obsahu. Na konci prosince se rozhodla, že si chce odpočinout od sociálních sítí, po čtrnácti dnech se vrátila s tím, že si zakládá profil na Herohero.co a bude na něm sdílet za měsíční devítieurový poplatek své polonahé fotky, což do té doby dělala i zadarmo na Instagramu. „Žádné soft porno, bradavky. Nic takového se nebude konat, ani nekoná,“ vysvětlila tehdy na Instagramu.

Vedle polonahých fotek Slováková chce na Herohero.co řešit i témata, kterým se nechce věnovat veřejně. Jako příklad před měsícem uváděla Agátu Hanychovou, se kterou má dlouhodobý spor. Mezi taková témata Slováková řadí evidentně i vzhled Dominiky Myslivcové.

V sobotu se konal jubilejní desátý ročník Česko-Slovenského plesu, kterého se zúčastnila i Myslivcová. Ukázala se na něm v poměrně odvážných šatech a fotky v nich zveřejnila i na Instagramu. Zanedlouho se však v médiích začaly objevovat i paparazzi snímky celebrit, mezi nimiž byla i Myslivcová. A jak to tak bývá, celebrity na nich vypadaly alespoň trochu odlišně než na fotkách, které samy zveřejnily. Toho si všimla i Slováková a porovnávací snímky Myslivcové zveřejnila na Herohero.co. „Tohle je teda síla. Posun. Instagram versus Realita. Bohužel,“ napsala k fotkám. Nutno dodat, že zrovna Myslivcová vypadá na obou fotkách téměř totožně a rozhodně žádný markantní rozdíl ve vzhledu není patrný.

Reakce Myslivcové na sebe ale nenechala dlouho čekat. Ač se údajně k incidentu vyjadřovat nechtěla, napsalo jí tolik sledujících, že mlčet nechtěla. „Všichni přece moc dobře víme, že Nela Slováková je nejkrásnější žena ve vesmíru s nejlepší postavou, s nejkrásnějšími silikonovými ňadry, je nejlepší podnikatelka a je jediná v Česku, která má vztah s normálním reprezentativním klukem,“ píše Myslivcová na Instagramu s nadsázkou a dodává, že je Slováková chytrá a má srdce na správném místě. „To my všichni moc dobře víme. No a pak jsou tu ti druzí, méně dokonalí, ale o to mnohem šťastnější,“ píše.

Víc se k situaci Myslivcová prý vyjadřovat nechce, nemá totiž k ní co víc říct. „Řešit takové malichernosti bych čekala od nějaké osmnáctileté holky a ne od ženy, které táhne na čtyřicet,“ píše na Instagramu. A zdá se, že sledující obou influencerek dávají za pravdu spíše Myslivcové. Pravděpodobně každý totiž zažil situaci, kdy na některých snímcích vypadá mnohem hůř než na jiných.