Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Nela Slováková se ostře vyjádřila k smrti Mathew Perryho. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Sobec, utopil se opilý, odsoudila zesnulého Perryho Nela Slováková. Lidé s ní nemají slitování

Filmový svět momentálně truchlí nad úmrtím slavného herce ze seriálu Přátelé. Matthew Perry se měl utopit ve vířivce. Mnoho známých celebrit truchlí nad jeho smrtí a skrze své sociální sítě vyjadřují soustrast celé jeho rodině. Kdo však překvapil, je Nela Slováková. Ta ho označila za slabocha a sobce.
  12:30

Smrt herce Matthewa Perryho zarmoutila celý svět. Jeho postava Chandlera Binga byla mezi fanoušky seriálu Přátelé tou z nejoblíbenějších. Své pocity a lítost na sociálních sítích vyjadřovali a vyjadřují i celebrity a influenceři. Drtivá většina z nich sdílela dojemné příspěvky, své vzpomínky na přátele a postavu Chandlera, ale i samotného herce Matthewa Perryho. Kdo překvapil, ne však pozitivně, je influencerka Nela Slováková. Ta se na svém Instagramu velice ostře k celé věci vyjádřila.

Photo by @peter.gaman
Model @nelaslovakova
.
@caracallaspa_kupelebrusno

11. října 2023 v 18:20, příspěvek archivován: 30. října 2023 v 11:13

Většina influencerů a celebrit na sítích vyjádřila rodině zemřelého herce svoji soustrast. Mezi nimi však Slováková nebyla. Ta na později smazaném instagramovém story napsala, že ani neví, jestli jí je Perryho líto. „Jen slaboši neumí, nebo nechtějí řešit závislosti, užívání léku a podobně,“ píše Slováková na svém story. „Proto ani nevím, jestli mi je líto, že se opilý utopil ve vířivce. Pro své staré rodiče připravil na jejich stará kolena krásný dárek. Sobeckost největšího kalibru,“ doplňuje.

Influencerka a podnikatelka Slováková se za dobu své kariéry dostala už několikrát pod palbu ostré kritiky. Velice se na sítích rozebíral například únik jejích soukromých erotických fotek. Jak se sama redakci Antiyoutuber.cz dříve svěřila, šlo o práci jejího bývalého a zřejmě velice zhrzeného partnera.

Na sítích tak za toto své vyjádření sklidila obrovskou kritiku. „Nela je prostě hrozně hloupá kráva a její jediný úspěch je luxusní p*del. A zrovna ona bude něco říkat o sobectví,“ píše jedna uživatelka na Facebooku. „Co to mele? Dno a hnus, jak moc bez empatie člověk musí být, aby napsal takovou p*čovinu,“ píše další. Slováková tak zřejmě v návalu obrovské kritiky story smazala a k situaci se vyjádřila.

Nechápe, proč jí lidé píšou hnusné zprávy. „Závislosti všeobecně na čemkoliv nejsou k ničemu dobré,“ snaží se Slováková vysvětlit, jak to myslela. V sobě chybu zřejmě nevidí. Obula se do ostatních s tím, že ji nepochopili. „Zase jste to vzali z té úplně jiné stránky. Z té stránky toho špatného konce, ač to tak prostě myšlené být nemělo. To je tak, když v někom chcete vidět zlo, tak ho prostě vidíte, bez toho, aniž byste přemýšleli, jak to bylo myšlené,“ doplňuje. Jestli to prý někdo vzal tak, že se Perrymu vysmívá, tak je to podle ní jen a pouze jejich chyba, jelikož to špatně pochopili.

Druhý den vydala Slováková další vyjádření, ve kterém se dá se říct pouze opakovala. Ostatní ji nepochopili, ona to myslela dobře. „Naprosté nepochopení k něčemu, co jsem napsala. Strašně mě mrzí, že spousta lidí, kteří mě nesledují a jenom to někde zaregistrovali, nevidí to další, co jsem k tomu sdílela a že nebylo nic z toho myšleno špatně,“ říká. „Samozřejmě se k tomu stihla hned vyjádřit, že nechce rozjíždět debatu. Hovno debatu, schytala bídu a teď se snaží dělat, že my jsme to všichni blbě pochopili. Kráva jedna deb*lní,“ reaguje na vyjádření Slovákové jedna uživatelka na Facebooku.

Oh, so warm water swirling around makes you feel good? I'm Mattman

23. října 2023 v 8:58, příspěvek archivován: 30. října 2023 v 11:12

Podle lidí na sítích udělala Slováková chybu, kterou nyní není schopná uznat. Podobně zvláštně se k úmrtí Perryho vyjádřila i influencerka Sarah Klimešová. „Nefetujte ve vířivce. Nefetujte ani ve velkých vanách, mohl by to být problém,“ říká. „Kdyby tam měl nějakou milenku, tak se nemusel utopit,“ směje se Klimešová. Později vydala velice podobné vyjádření jak Slováková, že ji nikdo nepochopil a že to myslela s nadsázkou.