Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Nela Slováková chtěla dát facku ženě, která nalakovala synovi nehty. Nejde o nic neobvyklého, nosí je i Brad Pitt

Nela Slováková je opět předmětem debat na sociálních sítích. Na Instagramu se rozzlobila kvůli tomu, že viděla pětiletého chlapce s nalakovanými nehty. Prý za ně dokonce chtěla dát jeho matce facku, muži si podle ní lakovat nehty nemají. Nejde ale o nic neobvyklého. Nalakované nehty nosí i Brad Pitt nebo Johnny Depp.
  14:47

V posledních letech se hranice dámské a pánské módy značně posouvají, místy se i protínají. S novými trendy ale nesouhlasí influencerka a podnikatelka Nela Slováková, nelíbí se jí totiž, když muži nosí nalakované nehty. Podle ní prý nic podobného nepatří ani na karneval.

Ač Slováková nalakované nehty nosí ráda, muži by je podle ní nosit neměli. „Tak mě vystřelí ze židle. Sedí tu matka nebo babička asi tak s pětiletým chlapečkem, který má obarvené nehty na červeno,“ píše na Instagramu Slováková. Naštvání z nalakovaných nehtů chlapce doplnila i několika emotikony červených vykřičníků. Jenže u toho, že jí „vystřelí ze židle“, její naštvání nekončí. „Normálně bych jí vymáchala hlavu v té kávě, co má před sebou a potom bych ji pěkně s nápřahem pleskla, až by ta pěna z cappuccina ohodila vedlejší stěnu,“ dodává.

Vyjádření Nely Slovákové k nalakovaným nehtům u mužů

Slováková je zkrátka přesvědčená o tom, že by si muži neměli lakovat nehty za žádné situace, ani kdyby šlo o karneval. „Ať je k těm nehtům jakýkoli důvod, muži a už vůbec ne děti, si nehty prostě nelakují,“ vysvětluje. Tentokrát výrok doplnila nejen emotikony vykřičníků, ale i zvracení. Navíc to není poprvé, co se k nalakovaným nehtům u mužů vyjadřovala, podobně komentovala i muže na dovolené v Indionésii.

Její prohlášení se na sociálních sítích začalo téměř okamžitě řešit. Objevilo se například na instagramovém účtu Intelektuální Elita, který dlouhodobě upozorňuje na nevhodné chování celebrit na sociálních sítích. Ještě před tím, než byl příspěvek odstraněn za porušování zásad komunity, které se týkají násilí a podněcování, se pod ním poměrně aktivně diskutovalo. Nikdo z diskutujících nechápal, proč ji nalakované nehty mladého chlapce tolik znechutily. „Ať se uklidní, ten lak má větší hodnotu, než ona,“ vtipkoval jeden z nich.

Nalakované nehty u mužů v poslední době nejsou doopravdy nic neobvyklého, nosí je i mnoho celebrit. Mezi ně patří například zpěvák Harry Styles, který si nalakované nehty velmi oblíbil. Na nehtech nosí jak obyčejný a nenápadný lak, tak extravagantní designy. Dalším zástupcem je například rapper Machine Gun Kelly nebo Lil Nas X. Nalakované nehty však nenosí jen mladé popové hvězdy, několikrát se s nimi objevili i herci Johnny Depp nebo Brad Pitt.

Nehty však nejsou jediným „ženským“ prvkem, který se promítá do mužské vizáže. Muži začínají nosit i sukně, příkladem může být už zmiňovaný Brad Pitt na premiéře filmu Bullet Train před dvěma lety nebo Harry Styles, který se stal jakýmsi symbolem pro stírání hranic mezi dámskou a pánskou módou. Podobnou tendenci můžeme vidět i u nás, sukně nosí i rappeři Yzomandias a Nik Tendo.