Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Nela Slováková | foto: Profimedia.cz

Nela Slováková zase perlí. Prý inspiruje vlasové trendy, lidé ji podezřivají z podrazu

Není týdne, aby Nela Slováková nevyvolala diskuze a debaty. Tentokrát se pasovala do role královny vlasového sestřihu mikádo. Prý inspiruje spousty žen a pro ty teď má skvělou nabídku – sestřih zdarma. Má to však jasná pravidla, například to, že před ostříháním vyžaduje délku vlasů minimálně do půlky zad. Lidé si myslí, že na celé akci chce vydělat a zdarma přijít k vlasům na prodloužení.
  12:29

Nela Slováková je výraznou postavou českého showbyznysu a sociálních sítích. Sama sebe vidí možná ještě výrazněji, než jaká je skutečnost. To se potvrzuje zas a znovu, naposledy teď, když má brněnská podnikatelka za to, že inspiruje ženy v tom, aby si ostříhaly vlasy na mikádo, tedy tak, jak nedávno udělala ona sama.

A nebyla by to Nela Slováková, kdyby se z toho nesnažila něco vytěžit. Na svém Instagramu teď zveřejnila soutěž. Žena, která vyhraje, dostane sestřih zdarma. Má to však své podmínky. Kromě souhlasu s tím, že se vše bude natáčet a zveřejňovat na Instagram Slováková a brněnský kadeřnický salon Kory Hair žádají, aby žena poslala fotku vlasů zezadu, její vlasy navíc musí být minimálně do půlky zad.

Nela Slováková a její nabídka na ostříhání.

Právě poslední zmíněná podmínka nenechala sledující Slovákové v klidu. „No proč asi? Protože takové vlasy mají hodnotu od cca 2000 – 15 000 korun a normálně se takové vlasy vykupují. Ten salón nabízí prodlužovaní vlasů takže určitě je to zas ojeb,“ myslí si jeden ze sledujících Slovákové. „Je to úplně jasný, že vlasy chtějí pro sebe a vydělat na ostatních. Jen ona se bude tvářit jako spasitel, že je tak laskavá a domluvila stříhání zdarma,“ dodává další.

O osudu ustřihnutých vlasů se v příspěvku nic nepíše, je tak otázkou, zda by si je například mohla teoretická klientka odnést a věnovat je na dobrou věc sama.

Nela Slováková vyvolává debaty a diskuze často, naposledy kvůli prodeji parfémů, které musela nakonec stáhnout, protože měly obsahovat zakázané látky.

Redakce Antiyoutuber.cz chtěla brněnskou podnikatelku konfrontovat dotazy, s redakcí však nekomunikuje, na sociálních sítích má účty Antiyoutuber.cz zablokované.