Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Populární trio 3v1 končí | foto: Archiv

Definitivní konec populárního tria 3v1? Arichteva, Leitgeb a Pártlová oznámily ukončení spolupráce

Populární trio 3v1, za kterým stojí Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, Veronika Arichteva a Martina Pártlová, končí. Po tom, co ohlásily konec v rádiu, teď oznámily změny ve vedení jejich e-shopu. Leitgeb už v něm delší dobu nefiguruje. Každá z nich má prý vlastní projekty, na kterých chce pracovat.
  11:49

Už několik měsíců se na sociálních sítích spekuluje o konci populárního tria 3v1, za kterým stojí Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, Veronika Arichteva a Martina Pártlová. Na podzim nejdříve zrušily společné besedy, na podzim minulého roku ohlásily konec vysílání na Evropě 2. A teď se zdá, že spolupráce oblíbené trojice je definitivně u konce.

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohohle roku stojí za e-shopem 3v1 jen Veru s Marťou,“ píšou na společném Instagramu. Prý se na rozdělení domluvily už v létě po tom, co se rozhodly skončit s vysíláním společného pořadu v rádiu.

Trojice několikrát fanoušky ubezpečila, že mezi sebou mají dobré vztahy, jenom se zkrátka všechny rozhodly jít jinou cestou. Od léta se totiž spekuluje o tom, že se Arichteva a Leitgeb nepohodly a za konec spolupráce mohou rozdílné názory na výchovu dětí. To však všechny dlouhodobě popírají. „Chápeme, že v tom bude bulvár zase hledat senzace, ale žádný dramata se nekonají,“ vysvětlují.

Podle nich je naprosto normální, že každá z nich chce pracovat na jiných projektech a jednoduše, nic netrvá věčně. „Jsme kámošky, ale taky čtyřicetileté matky, každá máme to svoje a když se potkáme, nechceme řešit jenom společnou práci,“ popisují. Zároveň dodávají, že až budou starší, budou mít dospělé děti a jejich polovičky je opustí, třeba se s fanoušky zase zasmějí na společné besedě.

Nejednoho fanouška definitivní konec spolupráce zklamal. „Postupně přicházím o všechny životní jistoty,“ píše jedna z nich. Fanoušci však rozhodnutí respektují a přejí všem třem tvůrkyním štěstí a úspěchy s budoucími projekty.

Zároveň se nejvíce na sítích debatuje o budoucí kariéře Leitgeb, která se v poslední době věnuje především charitativní činnosti. Nedávno založila nadační fond Radovan, který vznikl jako „volné pokračování“ její dobročinné činnosti na sociálních sítích. Pořádala například takzvané nedělní sbírky, což znamenalo, že každou adventní neděli vybrala sbírku, kterou podpořila a sdílela na Instagramu. Pomohla tak rodinám vybrat miliony korun. Nedělní sbírky nejsou jedinou podobnou činností, kterou na Instagramu dělala. Minulé léto například pomáhala vybrat peníze na bezbariérový dům. Za čtyřiadvacet hodin její sledující na účet rodiny poslali přes 4,4 milionu korun.

Bezesporu nejznámějším příběhem, na jehož medializaci se podílela, byl případ Martínka, na jehož léčbu bylo potřeba vybrat sto milionů korun. Byla pravděpodobně první veřejně známou osobností, kdo na jeho sbírku upozornil, a díky síle sociálních sítí se na jeho léčbu podařilo vybrat ještě zhruba o padesát milionů korun více, než bylo potřeba.

Za charitativní činnost získala také loni Stříbrnou medaili předsedy Senátu. Jenže tehdy ocenění její sledující příliš nepochopili, vzhledem k tomu, že by měla ocenit ty, kteří ve svém oboru vynikají nebo vykonali zvláštní čin. Většinou se uděluje umělcům, vědcům nebo sportovcům. Právě kvůli tomu nejeden sledující nechápal, proč by měla ocenění získat právě Leitgeb. „Za co?“ ptali se tehdy.