Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktokerka randí s bratrancem. Miluji to dávat klukům do zadečku, říká

Bizarní česká tiktokerka perlí na sociálních sítích. Neostýchá se svěřit, jaké má sexuální tužby, nebo s kým momentálně randí. Jednou se prý převlékla za muže a vydala se užívat si s gayi. Ráda také uspokojuje muže análním sexem. Tvrdí, že její přítel je její bratranec.
  20:00

Na české scéně je bizáru nespočet. Zvláštní influenceři natáčející kontroverzní videa často trendují daleko více než ti, kteří do své tvorby přidávají nějakou přidanou hodnotu. Klíč k úspěchu na sítích je tedy jednoduchý. Důležité je přijít s něčím nevšedním či kontroverzním a sledovanost je téměř jistá. Právě o tom je tvorba české tiktokerky vystupující pod přezdívkou „nikothinksyouresus“. Ta ve svých videích často ukazuje svého přítele. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se nejednalo o jejího bratrance. Ráda také popisuje své sexuální choutky a zkušenosti.

@nikothinksyouresus to poslední stejně všichni chcete 🤪 #czech #fyp #foryou #slajska #slajskaroku #fun #furry #lgbt ♬ Waifu - Steve Sniff

Celý příběh o randění s bratrancem začala sdílet už v březnu tohoto roku. „Když dovádíš na furrykovské párty, ale po sundání masky zjistíš, že to bylo s tvým bratrancem,“ píše ve svém videu. V té době to bylo její teprv sedmé a nejsledovanější video na platformě. Sama si tak zdá se uvědomila, že bizár funguje a v dalších videích se svými zvláštními příběhy pokračovala. „Když ti nabíječ z Badoo pošle p*ro a ne svůj šťavnatý zadeč*k,“ píše v dalším videu. Lidé jsou z jejích příběhů znechucení. „Kámo, jsi fakt odporná,“ komentuje její video jeden z lidí na TikToku. „Silně doufám, že tato borka to nemyslí vážně,“ píše další.

V dubnu se dokonce svěřila, že s bratrancem čekají dítě. „Dokážeme všem, že sestřenice s bratrancem spolu můžou mít zdravé děti. Děkujeme všem, co nás podporují,“ napsala do popisku videa. Lidé neví, jestli si ze sledujících pouze utahuje, nebo to myslí vážně. Tak jako tak, se jí však vysmívají. „Náhodou je hezké, že oba chtějí, aby jejich dítě bylo speciální,“ utahuje si z nich jeden z lidí na TikToku. „A já myslel, že dnešní svět je hodně v pí*i. On je ještě víc! Aspoň se my, normální lidé, nenudíme,“ píše jiný.

@nikothinksyouresus chci s ním mít rodinu, ale nebude to teď lež? 😔 #czech #fyp #foryou #lgbt #pregnant #family #cousins #love #relationship ♬ původní zvuk - czech_rap_lyric_.

Videí s bratrancem má na profilu zřejmě nejvíce. Ta také mají největší dosahy, což je pravděpodobně ten důvod, proč je sdílí. „Holky, co mě hejtí, jsou jen naštvané, že ony by svého bratrance nesbalily,“ píše v další sekvenci fotek, na které je se svým bratrancem. „Spíše bych řekla, že jsme znechucené,“ komentuje video jedna slečna. „Ono to vypadá spíš, že jste neměli na nic lepšího, tak jste to aspoň nechali v rodině,“ píše další. Tiktokerka se také svěřila, že nedlouho potom, co zjistila, že je těhotná, zjistila také to, že je lesba. Její přítel je však prý natolik milující, že mu to nevadí.

V jiných videích, která nejsou o jejím bratranci, se svěřuje se svými sexuálními choutkami a příběhy. „Určitě jsem se narodila do správné generace, protože miluji to klukům dávat do zad*čku,“ píše v jednom videu. V dalším se například svěřuje, jak si užila v klubu s gayem. „Když si vzpomenu na tu noc, kdy jsem se převlékla za kluka, šla do gay baru a zaplatila si toho nejhezčího borce. Odpustil mi, že jsem lhala a dokonce se díky mně přeorientoval,“ píše v něm.