Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

North West | foto: instagram.com

Desetiletá dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa chystá nové hudební album

Dcera Kanyeho Westa a Kim Kardashian nedávno vydala první skladbu, na které s ní pracoval právě její otec. Lidé dlouho spekulovali o tom, zda se mohou těšit i na další hudbu, kterou vytvoří. Teď se ukázalo, že opravdu mohou. Desetiletá North West chystá nové hudební album. Nese název Elementary School Drop Out.
  9:02

Rapper Kanye West, který je známý také pod přezdívkou Ye, vydal v únoru s několikaměsíčním zpožděním velmi očekávané album Vultures ve spolupráci s Ty Dolla $ignem. Očekávané bylo nejen kvůli výkonům obou rapperů, ale i kvůli dceři Westa a Kim Kardashian, North, která se na něm měla také objevit. A nakonec se ukázalo, že tam její hudební kariéra nekončí, ale začíná.

Desetiletá North je nejstarší dcerou Kardashian a Westa. Na sociálních sítích je velmi populární, proslavila se především díky svéráznému humoru a upřímnosti před kamerami. I kvůli tomu mnozí lidé na sítích začali vtipkovat, že je naprostou kopií jejího otce a měla by začít tvořit hudbu. To se evidentně nakonec stalo a bude dít i nadále.

North zaujala na novém albu Vultures slokou na skladbě Talking ještě před tím, než vůbec vyšla. North totiž byla jako obvykle vtipná a ač verše byly velmi jednoduché a odpovídající jejímu věku, byly i poměrně zdařilé. „It’s your bestie / Miss miss Westie / Don’t tryna test me / It’s gonna get messy / It’s gonna get messy / Just, just bless me / Bless me,“ rappuje. Album se několikrát odložilo a tak fanoušci už ani nedoufali, že by se mohli skladby s North dočkat. Nakonec však doopravdy vyšlo a ukázalo se, že North talent opravdu má. Lidé proto dlouho spekulovali na sociálních sítích o tom, jestli její hudební kariéra bude pokačovat, nebo zda se jedná o jedinou skladbu, kterou od ní uslyší.

V současné době Ye a Ty Dolla $ign pořádají po celém světě takzvané „listening parties“, tedy v překladu poslechové párty, k novému albu. V neděli, ve chvíli, kdy byla většina hvězd včetně Kim Kardashian na předávání Oscarů, pořádali rappeři v arizonském Phoenixu další takový večírek, tentokrát však k pokračování alba, tedy Vultures 2. Mnohé šokovalo tvrzení Westa, že by album nemělo být na žádných streamovacích platformách.

@melvin_burgos NORTH WEST ANNOUNCES HER NEW ALBUM ELEMENTARY SCHOOL DROP OUT WITH KANYE WEST #kanye #kanyewest #ye #yeezy #north #northwest #kim #kimkardashian @Ye @Kim and North @YEEZY SPLY ♬ original sound - melvin

Největší překvapení ale přišlo od desetileté dcery Westa, který byl opět oblečený celý v černém a měl zakrytý i obličej. Stála ve světle reflektorů po jeho boku a oznámila, že chystá nové hudební album. „Ahoj, tady Northie a už dlouho pracuju na novém albu. Jmenuje se Elementary School Drop Out,“ povídá North. Krátce po tom společně s Westem odběhla do zákulisí.

North nemá k hudbě a umění obecně daleko. Virální se například stalo její vystoupení z roku 2020 na přehlídce Yeezy. „Yeah, yeah. Cool, cute, cool, cute. yeah. What are those? These are clothes. What are those? These are clothes,“ zpívala tehdy. Sice její vystoupení nebylo nijak kvalitní, i přes to je patrné, že její nadšení pro umění rodiče podporují. Kardashian se navíc nedávno nechala slyšet, že by mohla být módní kritičkou.