Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

North West | foto: instagram.com

Dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa začala hudební kariéru. Chce být vaše nejlepší kamarádka

Nejstarší dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa North začala tvořit hudbu. Na novém albu Westa má minimálně jednu sloku, ve které mluví o tom, že je sice vaše nejlepší kamarádka, ale není radno si s ní zahrávat. Ze skladby se stal na TikToku hit a uživatelé doufají, že se brzy dočkají její plné verze.
  19:23

Už několik měsíců se mezi uživateli sociálních sítí spekuluje o tom, kdy rapper Kanye West vydá nové album. Minulý týden se objevilo mnoho videí z večírku, na kterém West s albem vystoupil a jedno z nich zaujalo nejen jeho fanoušky. Na novém albu nehostují jen nejznámější rappeři, ale i jeho dcera.

Desetiletá North West je nejstarší dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa. Je známá především svérázným humorem a způsobem vystupování, kvůli kterému mnozí začali tvrdit, že je v podstatě kopie jejího otce. Proto si mnozí fanoušci kladli otázku, jestli i ona sama začne tvořit hudbu v budoucnosti. A zdá se, že ji začala tvořit už dávno.

Na novém albu Westa, které nese název Vultures, má North minimálně jednu sloku. Mluví v ní o tom, že je vaše nejlepší kamarádka, ale není radno si s ní zahrávat. „It's your bestie / Miss miss Westie / Don’t tryna test me / It’s gonna get messy / It’s gonna get messy / Just, just bless me / Bless me,“ rappuje North v uniklém videu z večírku. Verše jsou jednoduché a odpovídající jejímu věku, i přes to jsou z její první brzy veřejné skladby fanoušci nadšení. Nutno dodat, že zatím není známé, jestli se objeví i na nějaké jiné skladbě nebo jestli v tvorbě hudby bude chtít pokračovat. Zveřejněná sloka mohla být vytvořená jen pro zábavu nebo protože ji otec požádal.

Album mělo vyjít už minulý týden v pátek, nicméně jako obvykle u Kanyeho Westa jsou dodnes s jeho vydáním problémy. West navíc patří v současné době mezi nejkontroverznější rappery na světě, pravděpodobně je i tím nejkontroverznějším. Ač i jeho nejstarší alba, která vyšla před více než deseti lety, pro mnohé patří mezi hudební klenoty, existuje také početná skupina lidí, kteří jsou přesvědčení o tom, že jeho chování je neakceptovatelné. Loni se totiž nechvalně proslavil jeho antisemitskými výroky.

I přes kontroverze spojené s Westem se uživatelé na sítích na skladbu ve spolupráci s jeho dcerou těší. „Není škoda, že nevyšlo album od Kanyeho, je škoda, že nevyšla skladba North,“ píše jedna z uživatelek na TikToku. Tisíce dalších s ní souhlasí a dodávají, že by byla škoda, kdyby North ve tvorbě hudby nepokračovala. „Sice je ještě dítě, talent jde slyšet už teď. Snad je po otci jen talentovaná a nebude mít i stejné názory,“ myslí si jeden z nich. Z její sloky se stal na TikToku jednoduše hit kterého se nemohou lidé po celém světě dočkat.

Zároveň to není poprvé, co jde North veřejně ve stopách rodičů. Nedávno se totiž zmínila, že by chtěla v budoucnu převzít firmu její matky Skims, která prodává tvarovací oblečení. Chtěla by navíc převzít i firmu Westa Yeezy. Kardashian se navíc nechala několikrát slyšet, že by North mohla v budoucnu být i módní kritičkou. Je jí sice jen deset let, i přes to se zdá, že možností do budoucna má vedle kariéry rapperky mnoho.