Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Oliver Průcha | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Love Island skončil, drama však pokračuje. Oliver a Adriana se hrotí na sítích, on by chtěl Domi Alagiu

Oliver Průcha z Love Islandu nahrál skladbu s názvem Love Song pro Domi Alagiu. Sice mnohé skladba pobavila, jeho bývalá partnerka z ostrova lásky Adriana Brabencová se jí vysmívá. Průcha plánuje skladbu vydat i na streamovacích platformách. Mohlo by jít o začátek jeho hudební kariéry, psaní textů se prý věnuje čtyři roky.
  11:37

Třetí série reality show Love Island sice skončila už před více než měsícem, nejedno drama z něj nejen mezi účastníky stále doznívá. Sice si mnozí přivezli druhou polovičku, někteří se vrátili nezadaní. A jejich vztahy se po návratu domů řeší mnohem víc, než na takzvaném ostrově lásky.

Když se řekne drama ve spojitosti s Love Islandem, mnozí si bezpochyby okamžitě vybaví trojúhelník Olivera Průchy, Adriany Brabencové a Lua Jambora. Brabencová s Jamborem tvořila pár už na začátku soutěže, on však brzy vypadl a ona celou dobu tvrdila, že si nepřeje nic jiného, než aby se do soutěže vrátil zpátky, což se nakonec stalo. Později však přišel Průcha, který sice tvořil pár s Petrou Beníškovou, nakonec se však s Jamborem vyměnili a on mu tím pádem Brabencovou takzvaně přebral.

Jambor tehdy po několika dnech vilu opustil a diváci neřešili v podstatě nic jiného, než milostný trojúhelník, respektive čtyřúhelník, z Love Islandu. Jenže ač se zdálo, že Brabencová s Průchou budou tvořit pár i po návratu, opak byl pravdou. Na oba se tehdy snesla obrovská vlna kritiky a tak se rozhodli, že jejich vztahu nechají volný průběh. Po několika týdnech však Průcha potvrdil, že pár netvoří a velmi pravděpodobně ani nebudou, ač on sám neví, co se stalo.

Relativně nedávno českými sociálními sítěmi otřásl další rozchod. Honzi Michálek a Dominique Alagia oznámili, že se jejich cesty rozdělili a nejednoho muže informace potěšila. Mezi nimi byl i Průcha. Na TikTok totiž nahrál skladbu, kterou nazval „Love song pro Domi Alagiu“ a zpívá v ní o tom, že by pro ni udělal v podstatě cokoli. Text sice mnohé pobavil, dva verše však znovu probudily už téměř zapomenutý spor z Love Islandu. „Byl bych tvůj Lu a ty moje Adri, než je rozdělil ten Oliver debilní,“ zpívá s výrazně upraveným hlasem.

Na skladbu začali okamžitě uživatelé na sítích reagovat. „Doufám, že to nemyslíš vážně. Tohle fakt není normální, měl bys chodit kanálama,“ myslí si jedna z komentujících. Video do dnes vidělo téměř 700 tisíc uživatelů včetně Brabencové. Ani ona si reakci nemohla odpustit, nejdřív se skladbě jenom vysmála, teď natočila reakci další. Překvapivě ne sama, ale s Jamborem. Oba dva na skladbu tancují a smějí se.

@luseefear 🤫 #fyp #loveislandczsk #luadri ♬ původní zvuk - oliverprucha

Průcha si z celé situace pravděpodobně nic nedělá, sám se komentářům ve videím často směje a ironicky na ně reaguje. Teď navíc plánuje začít tvořit hudbu. Vysvětluje, že „Love song“ nahrál sice na telefon do videa na TikToku, uměl by skladbu zpracovat i kvalitněji, „Skládání textů a nahrávání se věnuju už čtvrtým rokem. Mám tady i mikrofon, na který bych to mohl nahrát lépe a třeba bych mohl přidat i druhou sloku,“ povídá. Plánuje údajně, že by skladbu mohl zveřejnit i na streamovacích platformách, protože ho o to nejeden divák žádal.

Průchu prý nahrávání skladby i psaní textu bavilo a tak je podle něj škoda zůstat jen u jedné skladby. „Mohli bychom si spolu ještě něco upéct,“ směje se. Je otázkou, zda někdy doopravdy začne vydávat hudbu, kterou myslí vážně, i přes to se zdá, že nejednoho jeho fanouška by doopravdy jeho hudební tvorba zajímala.