Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Fanynka předvedla zpěvákovi sexuální taneček | foto: instagram.com

Fanynka předvedla zpěvákovi sexuální taneček. Kousek od ní byl přitom její přítel, který ji viděl

Zpěvák Omah Lay si na svém koncertě vybral z fanoušků jednu ženu, která se k němu připojila na pódiu. Ta mu schovaná za plátnem předvedla intimní sexuální tanec, ale celou dobu ji přitom sledoval její přítel, který byl z celé situace naprosto zdrcený. Videa z koncertu jsou virální na TikToku a lidé ženu velmi kritizují.
  15:17

Na TikToku se šíří záběry z koncertu zpěváka Omaha Laye. Při jeho vystoupení totiž došlo k šokující věci. Na koncert se vydal také pár, který vůbec netušil, jak pro ně celý večer dopadne. Mladá žena byla totiž zpěvákem vybraná, aby se podílela na jeho show a mohla si s ním zatancovat. Ta se v tu chvíli okamžitě od svého přítele distancovala a s obrovskou vášní se vrhla ke svému oblíbenému zpěvákovi. Tím ale ještě zdaleka nekončila.

Fanynka totiž měla možnost přidat se ke zpěvákovi při jeho písničce a to ve chvíli, kdy je oba zahalilo bílé plátno. Na něj technici namířili reflektor, takže byly vidět siluety fanynky i Layeho. Fanynka se celou situací nechala naprosto unést a tancovala svému oblíbenému zpěvákovi na klíně a předvedla jakýsi sexuální tanec. Ve videích, které se šíří na TikToku, je vidět její přítel, který nevěří vlastním očím. Poté, co viděl svou přítelkyni, která se blaženě točí kolem Laye, se rozhodl z koncertu odejít. Později se potvrdily informace o tom, že pár byl spolu už sedm let a nyní se rozešli. „Tohle je strašný. Představte si, že ta ženská zahodila sedm let vztahu kvůli třem minutám s oblíbeným zpěvákem. Chudák její přítel. Neumím si ani představit, jak se v tu chvíli musel cítit. Nám klukům je nepříjemné, když se holka jenom obejme s jiným klukem a ta ženská se v podstatě nechala oš*kat Layem před svým přítelem,“ reagují na záběry lidé na TikToku.

Videa, kde si neznámá žena užívá s Layem na pódiu, mají miliony zhlédnutí. Lidé točí různé reakce, ve kterých ženu urážejí, protože to, jak se zachovala, jim přijde naprosto odporné. Zároveň se také velmi zastávají muže, který svou přítelkyni na koncert vzal, protože to prý pro něj muselo být obrovské ponížení. Jiní zase vychvalují Laye, že si vybral právě tuto ženu. „Laye mu zachránil život. Alespoň mu ukázal, jaká jeho přítelkyně ve skutečnosti je. Jestli je nějaká holka schopná tohle udělat svému partnerovi, neměla by vůbec být ve vztahu. Tomu chlapovi by to nemělo být ani trochu líto, protože ta ženská by ho klidně podvedla. V podstatě to udělala,“ píšou lidé na TikToku. Někteří lidé sice urážejí samotného zpěváka, ale jiní lidé ho naopak brání. Lay totiž po ženě nechtěl, aby se chovala tak, jak se chovala. Její tanec si očividně užíval, ale nebyl to on, kdo ho inicioval. Pouze jí nabídl, aby se k němu přidala na pódiu.

Někteří lidé začali vytvářet videa, ve kterých se odkazují na incident, ke kterému došlo na koncertě Laye. Ve videích si například muži dělají legraci, že poznali skvělou a nádhernou holku, ale musí se s ní včas rozejít, protože zjistili, že poslouchá Laye. Jiní lidé zase točí reakční videa, ve kterých mluví o tom, že takových žen je spousta a že si mají muži své ženy hlídat a nedovolit jim, aby se dostaly do blízkosti jejich oblíbených zpěváků či jiných známých umělců. „On si určitě říkal, že se nikdy nestane, aby jeho přítelkyně měla interakci s Layem a najednou se koukal na to, jak se natřásá zadkem v jeho rozkroku. Dávejte si na to pozor, v tomhle se ženským prostě nedá věřit,“ tvrdí jeden z mužů ve svém videu na TikToku. Také on ale lituje muže, který musel sledovat, jak se mu jeho partnerka vzdaluje, protože si jde užívat s Layem před zraky všech přítomných fanoušků.

Lay se k situaci nijak nevyjádřil, ale přidal na svůj Instagram sérii videí, mezi kterými bylo také ono nechvalně známé video, ve kterém mu zadaná žena předvádí svůj sexuální tanec. Jistě se k němu doneslo, že žena, kterou si k tanci vybral, měla nedaleko od něj svého přítele. I tak se ale rozhodl video zveřejnit a mnoho lidí ho za to kritizuje. „Naprosto odporné. Je to tak neuctivé. Jak ho po tomhle výsměchu může ještě někdo podporovat? Tohle by vážně neměl dělat, když se to teď tolik řeší. Takhle si se tomu chlapovi veřejně vysmál, jsi odpad,“ reagují naštvaní lidé na Layův příspěvek na Instagramu. Podle některých lidí by měl na nepříjemnou situaci reagovat, ale zpěvák zatím nic nového neřekl a je možné, že nijak reagovat ani nebude.