Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktoker Ondřej Bláha řeší na sítích především ženy | foto: instagram.com/blaha.o

Ondřej Bláha řešil počet sexuálních partnerů, teď se mu u žen nelíbí dlouhé nehty. Prý jsou nechutné

Kontroverzní influencer Ondřej Bláha je zpátky a spolu s ním i jeho kontroverzní názory. Dříve řešil počet sexuálních partnerů u žen, teď mu u nich vadí mimo jiné i dlouhé nehty. Některé z nich se zlobí, jiné si z jeho videa vytvořily trend a vzájemně si je chválí.
  14:00

Influencer Ondřej Bláha stavěl kariéru především na kontroverzních názorech. Aktivní byl primárně na TikToku, kde povídal nejčastěji o ženách a o tom, jak by se podle něj měly chovat. Později se zdálo, že podobná videa sdílet přestane. Mimo jiné prý i kvůli tomu, že nechtěl čelit negativním komentářům sledujících. Teď je zpátky se stejně kontroverzními názory jako dřív.

V minulosti ho uživatelé na sítích kritizovali kvůli misogynním názorům a předsudkům vůči ženám. Řešil například počet sexuálních partnerů nebo ženy, které tvoří obsah na platformu OnlyFans. Bláha se sice nikdy ze sítí nestáhl úplně, znatelně se však na několik měsíců odmlčel. Přestal mluvit o ženách a natáčel spíše videa o počítačových hrách, fantasy a anime.

Nedávno na TikToku zveřejnil příspěvek, ve kterém se směje a v pozadí je fotka rappera Sergeie Barracudy a Tadeáše Kuběnky. Videem narážel na kauzu ohledně jejich údajného pohlavního styku. Video brzy viděl téměř každý uživatel TikToku.

Bláha však sledující na TikToku pobouřil jiným obsahem. V jednom videu se například vyjadřuje ke kauze zpěvačky Lizzo, která měla údajně sexuálně obtěžovat své tanečníky a komentovat jejich váhu. „Já užívající si zrušení Lizzo, protože fatshamuje svoje tanečníky při tom, co její váha je vlastně to jediné, co mě na ní s*re,“ píše na TikToku.

@tyblaho Ale jinak je zivot pohoda #ondrovasekta #tyblaho #fyp #xyzbca ♬ Haters Anthem - Infinity Song

V dalším videu například povídá o tom, že je důležité, jak lidé vypadají. Na vzhledu podle něj mimo jiné záleží kvůli tomu, že se k vám ostatní chovají lépe a kvalita vašeho života se zvyšuje tím, jak moc objektivně hezcí jste. „Možná má pravdu, ale nemělo by to tak být. Je hrozné, že to takovým způsobem píše na internet,“ myslí si jeden ze sledujících.

Všechna podobná videa se sice dotýkala témat, která řešil dříve, nebyla však nikdy tolik explicitní. Bláha svůj návrat sám ohlásil v jednom z nejnovějších videí, ve kterém mluví o tom, co mu vadí na ženách. Prý by mu vadilo, kdyby žena, se kterou by se vídal, viděla svou kamarádku a začala by křičet nadšením. Nelíbí se mu například také nadměrné používání anglicismů.

Pravděpodobně nejkontroverznější názor zmíněný ve videu je, že na ženách Bláhovi vadí dlouhé nehty. „To je fakt nechutný, když máte ty nechutný dlouhý drápy. Ještě když na nich máte ty p*čoviny vaše. Co jste? Železářství? Abyste na tom měly ty kroužky,“ povídá a dodává, že mu ještě ke všemu vadí zvuk, který dlouhé nehty vydávají na telefonu.

Video vzbudilo okamžitě stovky reakcí. Většina žen s ním nesouhlasí a v komentářích se obhajuje. Prý mohou mít nehty jaké chtějí a zrovna takovou drobnost by řešit Bláha neměl. Každý má sice jiný vkus, délka nehtů by však neměla být důvodem, proč s někým ukončit vztah.

@user804028634 🥹🥹🥹🥹👉👈 jujky #foryou #fyp #foryoupage #fypシ #foryourpage #fypage #fypシ゚viral #czech #viral ♬ původní zvuk - 🧛🏻‍♀️

Ženy se u videa Bláhy sice zlobí, některé z nich vytvořily nový trend. Po tom, co tiktoker vysvětlí svůj názor, ony začnou ukazovat jaké mají nehty. „Podívej, Ondro,“ říká jedna z nich a ukazuje dlouhé ozdobené nehty, o kterých tvrdil, že se mu nelíbí. Brzy se pod podobnými videi ostatní ženy začaly podporovat a nehty si navzájem chválit.

Zdá se, že kontroverzní videa Bláhy jsou zpátky a i přesto, že mu dříve kritika vadila, teď už si z ní nic nedělá. Na sítích totiž dříve tvrdil, že ostatní nejsou připravení slyšet jeho, podle něj pravdivé, názory.