Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Spekuluje se i o tom, kolik je Ondymu reálně let. | foto: tiktok.com

Čecha na TikToku sleduje přes 37 milionů lidí, soukromí si tají. Ondy Mikula má ženu a dvě děti

Po dlouhé pauze se na TikTok vrátil nejsledovanější český tiktoker. Ondyho Mikulu sleduje bezmála 38 milionů lidí, většina sledujících ale není z Česka. O jeho osobním životě se toho nikdy příliš nevědělo, nyní ale na TikToku představil novou partnerku Michaelu. Ta má dva syny, ale Mikula pravděpodobně není jejich otec.
  11:52

Ondy Mikula je nejsledovanější český tiktoker, ale většina jeho sledujících pochází ze zahraničí. I když je Mikula na TikToku velmi sledovaný, málo kdo ví o jeho soukromém životě. Mnoho lidí zajímá, za co Mikula utrácí vydělané peníze, s kým se vodí za ruku a co vlastně dělá mimo tvorbu na TikToku. Nyní mají ale někteří možnost nahlédnout pod závoj tajemna, které tiktokera obklopuje. Mikula totiž žije s partnerkou, která na svůj soukromý účet na TikToku přidává videa z jejich osobního života. Ukázalo se, že Mikula žije nejen se svou partnerkou, ale také se dvěma dětmi.

Mikula na TikTok přidává velmi zvláštní videa. Většinou totiž natáčí krátké tutoriály, jak vytvořit podle něj zajímavá videa. I když mnozí jeho tvorbu považují za bezcennou, Mikulova videa mají překvapivě velikou sledovanost. Pro spoustu lidí je také překvapivé, že českého tiktokera sleduje na TikToku bezmála 38 milionů lidí. Mikula ale není tolik aktivní, jako tomu bylo kdysi. Ještě minulý rok nahrál hned několik videí denně, ale za letos se na jeho profilu objevila pouze čtyři videa. Jedno z nich ale upoutalo pozornost spousty lidí.

Ve videu je totiž slečna, za kterou se schovává Mikula a následně se ukáže a slečnu políbí. V popisku videa je napsané „Kdo je Ondy Mikula?“ a označený soukromý profil Mikulovi. To, co se skrývá v uzamčeném profilu, na který Mikula odkazuje, je pro některé lidi naprosto šokující. Mikula se slečnou samozřejmě tvoří pár, tím ale překvapení ještě zdaleka nekončí. V několika videích se totiž objevily také dvě malé děti a je zcela jasné, že jejich matkou je Mikulova partnerka Michaela. Nikdo ale neví, jestli je známý tiktoker jejich pravým otcem.

Lidé, kterým se podařilo získat přístup na soukromý účet Mikuly a jeho partnerky, jsou ale naprosto v šoku z toho, co na profilu nalezli. „Prosím? Já jsem asi hodně zaspala. Odkdy má děti? Toho jsem si nikdy nevšiml,“ reagují na osobní život Mikuly uživatelé na TikToku. Podle některých lidí ale Mikula opravdu není otcem, protože měl prý jinou přítelkyni, takže rozhodně není možné, aby s ním ve stejném čase otěhotněla jeho současná partnerka Michaela. Ať je to jak chce, oba dva spolu vypadají velmi šťastně a Mikula neustále píše do komentářů pod videa své partnerky „Miluji tě“.

Mikula si se svou partnerkou a dětmi očividně užívá a jezdí s nimi na různé výlety. Na soukromém kanálu se dokonce objevilo video, ve kterém sedí Mikula s partnerkou na pláži u moře a popíjí spolu pivo. Lidé jsou z jejich vztahu nadšení a dávají jim to také velmi najevo v komentářích. Spousta Mikulových sledujících má nyní nejspíš hromadu otázek, ale Mikula zatím nic bližšího na TikToku nezveřejnil. Někteří jsou ale toho názoru, že Mikula plánuje něco velkého a že si dává pauzu od tvorby nejen kvůli tomu, aby mohl trávit více času se svou rodinou, ale také proto, že se chce vrátit a přijít s něčím naprosto originálním.

@ondymikula @🍋Mikulovi🍑😈 ♬ Untitled - Slowed &Reverb - JOIE GREY

Jiní ale zastávají názor, že už Mikulu zkrátka nebaví natáčet na TikTok a streamovat. Tiktoker se odmlčel opravdu na dlouhou dobu a jeho sledující si už začali dělat starosti. „Ondy už nenatáčí? Kam jsi zmizel? Dlouho jsem o tobě neslyšel a ani neviděl žádné video. On asi umřel. Tak co se s ním stalo,“ komentují Mikulova videa uživatelé na TikToku. Někteří se ale neustále vyjadřují k tomu, co mnoho lidí velmi pobouřilo.

Mikula se totiž připojil na živé vysílání nechvalně známé influencerky Shopaholic Adel, které posílal drahé peněžní dárky. V tu dobu se ale diskutovalo o tom, že Adel trápí své domácí mazlíčky a Mikula se proto stal terčem urážek. Někteří lidé na to ale očividně nezapomněli a Mikulu za to kritizují i po tak dlouhé době. „Ondy, proč zrovna Shopaholic Adel posíláš tak drahé dárky? Jaký je to pocit, podporovat člověka, který týrá zvířata i partnery? Spí se ti v noci dobře,“ kritizují lidé na TikToku Mikulu. Ten se ale k množství kritických komentářů nikdy nevyjádřil.

Témata: Ondy Mikula